Skønhed og mode

9 Nye Churidar Salwar Designs til Kvinder i Trend

Pin
Send
Share
Send


Det etniske slid har været juvelen i den indiske kultur. Det giver en bred vifte af design til at bære til næsten alle lejligheder. En mest elskede outfit i denne kategori er churidar salwar kameez designs. Uanset om du er på udkig efter noget at bære regelmæssigt på, for mild udflugt, særlige lejligheder eller ægteskabsfunktioner, har churidar salwar givet et andet voguish look til kvinderne.

Der er utallige designs, du kan vælge imellem efter din smag og komfort. Her er nogle fængsomme designs, du måske ikke ønsker at tabe til din samling.

Seneste og smukke Salwar Churidar Designs til damer i mode:

Lad os se på de øverste 9 salwar kameez churidar designs.

1. Løs Churidar Salwar:

Et design, der bredt ligner teenagere i denne samling, er det løse salwar churidar-dragtdesign. Salwaren holdes lidt tabt fra lårets sektion, mens den får et godt greb på ankelsiden. Den øverste er lavet med kort længde for at vise taber sektionen af ​​salwar.

2. Georgette Churidar Salwar:

Georgette giver et flawless look til salwar og churidar design. Georgette toppen har en slank pasform med en dekorativ salwar i silke. Dupatta er også efterladt almindeligt med en mild gylden kant. Toppen er også givet et bredt bælte i fløjl i enden.

3. lige skåret churidar salwar:

En stilfuld salwar kameez churidar design, der har grebet hjerte af flere kvinder, er givet et blomstert design med aqua farvet top. Churidarens dupatta indeholder lignende vandtryk, mens salwaren får almindelig tekstur med en ankellængde.

4. Frock Design Salwar Churidar:

Meget inspireret af anarkali churidar designene, får de churidar salwar mønstre en ny udkig med creasy salwar og lagdelt fejl top. Toppen holdes lang i længden, hvilket kun gør ankel-churi-sektionen synlig. Det er det bedste i traditionelle funktioner.

Se mere: Chudidar Dress Modeller

5. Designer Churidar Salwar:

Designer salwar churidar design tilføjer et karisma til udkig efter enhver form for funktioner eller fest. Et lignende ærveløst design er givet til kort anarkali churidar. Den hud fit salwar er givet broderi design gør søde blomster. Ankelen er lokket af silkebundt til et glamourøst udseende.

6. Ankel længde Churidar Salwar:

Ønsker du at have et andet tøj til en særlig fest! En ankel længde lige skåret salwar churidar er det bedste du leder efter. Øverste i flerfarve er givet en komplet længde med lige sideskæringer og hudtæt salwar nedenfor. Det giver det perfekte slanke udseende til bryllupper eller fester.

Se mere: Seneste Designer Churidar

7. Indo-vestlige Salwar Suit Churidar:

Dette design af churidar og salwar får en indo-western touch, som er meget elsket af bruderne i ægteskabsfunktionerne. Den kameez er givet et center cut med lille gyldne broderi giver et præget udseende.

8. Slank Dhoti Salwar Churidar:

En salwar churidar inspireret af udseende af dhoti er givet et vidunderligt design i form af kostume. Salwar af kjole er givet en ende inspireret af dhoti, mens det giver hud montering på lårene. Den kameez er givet en løs montering med to udskæringer og center dividende design.

Se mere: Lang Churidar

9. Tunika Salwar Churidar Kameez:

En churidar salwar kameez indisk design er givet en vestlig touch inspireret af tunika design. Salwar af kjole er givet broderi berøring med ankel længde mens toppen er givet fejl, der er korte fra forsiden og længe bagved.

Anarkali er den allerførste churidar mønster salwar dragter, som var meget slidt af kvinder i den antikke periode. Salwar og Churidar mønstre har nu fået et nyt design ved at eksperimentere tunika og andre lange kort design kurti for et fancy udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Murder 2 Nurse Opening Her Saree Hot Sex Video (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send