Skønhed og mode

Asparges - Fordele for sundhed

Pin
Send
Share
Send


Asparges:

En kost af Asparges er et must at have, især for dem, der vil se godt ud, føle sig godt og være godt vedligeholdt, siger eksperter. I meget lang tid har aspargesen været en flerårig delikatesse, der kommer fra liljefamilien til vores tallerkener, ligesom hvidløg, løg og porrer gør. De siger, at den ydmyge Asparges opstod i Vesteuropa et eller andet sted, og er en skyde eller spire i græsk terminologi, hvilket betyder ømt og godt.

Asparges er spiselige, og skuddene er spyd i form, hvilket også kunne være en indikation af krig på helbredsskader og problemer. I verden findes der tre typer af Asparges, nemlig;

-en. Hvid asparges.
b. Grøn asparges.
c. Lilla asparges.

De mest almindelige af de tre og på næsten alle bord og skål ville være den grønne Asparges. Hvid asparges ville næsten ligne Asparagus i grønt, men smagen ville være en hak mildere end den tidligere. I tilfælde af lilla Asparges har Veggie mange forskelle i forhold til grøn og hvid Asparges. Farven lilla i Asparges kommer fra den rigelige kilde af potente antioxidanter i dem, hvilket hjælper med skønhed og hudpleje, siger eksperter. Endelig er Asparges, som er lilla i farve, øm og sødere end de to andre, siger eksperter.

Se mere: Sundhedsmæssige fordele ved mandler

Den ydmyge asparges:

Aspargesen er en meget populær veggie, der kan spises rå, grillet, dampet, stegt og på måder man kun kan forestille sig. Men de fleste foretrækker det i salater eller i den rå form, da det så bringer kroppen til alle næringsstoffer også. Den nævnte veggie er tæt på næringsstoffer og har følgende vitaminer, såsom;

 • vitamin A
 • vitamin C
 • vitamin E
 • vitamin K
 • folat
 • fiber
 • Jern
 • Mangan
 • Magnesium
 • Niacin
 • Fosfor
 • Kalium
 • Chrom
 • Ingen fedtstoffer
 • NEJ kolesterol
 • Minimal natrium

Fordele ved asparges:

Asparges er kendt for at være en af ​​de sundeste i grønne grøntsager familie, fordi det er en rig kilde til vitaminer og mineraler. Læs nedenstående artikel for at kende 15 bedste fordele ved Asparges for sundhed, hud og hår.

Sundhedsmæssige fordele ved asparges:

1. Takket være de høje mængder af forbindelser, der findes i Asparagus, er veggie god til at bruge som en antiinflammationskilde. Veggie ville også være fantastisk at bruge til dem, der lider af type 1-diabetes også, fordi det har masser af vitamin B i det, hvilket hjælper med at kontrollere sukkerniveauet i blodbanen og også hjælpemidler til produktion og forfremmelse af insulin også.

2. Asparges er også kendt for at hjælpe med med at reducere risikoen for hjerteblødninger, angreb og hjertesygdomme også. Dette skyldes de høje niveauer af vitamin B i det, som omfatter folat, der hjælper med helbred i det kardiovaskulære system som helhed. Når alle disse problemer er bremset eller taget i betragtning, vil højt blodtryk, hjerteslag og angreb og også kroppens overordnede helbred blive taget i betragtning og også passet. Derfor foreslår eksperter brugen af ​​Asparges i daglige måltider.

Se mere: Abrikosfrugtfordele

3. Efter 30-års alderen lider mænd og kvinder af lavt knoglemineraltæthed. Det betyder, at knoglerne bliver svage og skøre. K-vitamin er vigtigt for knoglerne, og den ydmyge Asparges er en god kilde til det samme. Den K-vitamin, der findes i Asparagus, vil hjælpe med at holde knoglerne stærke, hjælper også med knogletæthed og forbedrer den generelle knoglestyrke også, siger kilder. Derfor har en flok asparges som salat eller i dine måltider hver dag for at øge knoglens styrke, siger læger

4. Reumatisme og arthritis kan også tages af, og da de to kan være meget smertefulde, vil en kopp Asparges hver dag hjælpe med at nedbringe smerter og smerter, siger eksperter. Veggie har antiinflammationsegenskaber, som hjælper med at bringe lindring til begge problemer i god tid, siger eksperter.

5. Asparges er også kendt for at bekæmpe kræft, da det indeholder glutathion, og undersøgelser har vist, at det er denne antioxidant, som er afgørende for forebyggelse af kræft, især af lungen, tyktarm og bryst.

6. Patienter, der lider af synskader, dårlig syn og katarakt, anbefales også at inkorporere forbruget af Asparges i deres daglige måltider. Dette skyldes, at Asparges indeholder glutathion og antioxidanter, der hjælper med at forhindre katarakt og øjenproblemer i det lange løb.

7. Ønsker at sænke aldringseffekten, skal du stoppe med at bruge over-counter produkter, der er dyre, og som gør mere skade end godt, siger eksperter. Du bør have masser af Asparges i dine måltider eller dine salater, da veggie har mange antioxidanter, der ville holde huden beskyttet mod solens UV-stråler, frie radikale kaos og også forældelsen af ​​aldringsprocessen sker for hurtigt også. Asparges er også kendt for at øge immunsystemet, og det ville holde det sundt også.

Se mere: Bael Frugt Anvendelse

8. Gravide kvinder bør også have nok Asparges i deres daglige måltider, da det er højt i folinsyre, hvilket hjælper under fødslen af ​​barnet og holder den lille i maven sund, vægtvis. Selv fødselsskader bortfalder, når den forventede mor spiser asparagus. Kvinder, der lider af PMS eller symptomer på det.

9. Hvis du ikke vil have sten i nyrerne, skal du så have Asparges i dine måltider. Dette skyldes, at veggie har nok af vanddrivende egenskaber i det, og derfor vil salater eller saft af en Asparges være god at forbruge. Saften vil især hjælpe med at nedbringe dannelsen af ​​oxalsyrekrystaller i nyrerne, siger kilder.

10. Asparges er en lækker grøntsag, som hjælper hjernen med at bekæmpe kognitiv svækkelse. Asparges giver vores hjerne folat, som sammen med vitamin b 12 stopper kognitiv nedgang i hjernen. Det hjælper en person til at opretholde og forbedre deres mentale og hurtige fleksibilitet. Du kan finde b 12 i fødevarer som fisk og fjerkræ, kød og mejeri. Spis dem med asparges og opretholde en sund hjerne.

11. Asparges indeholder høje niveauer af en karakteristisk aminosyre kaldet asparaginer, hvilket er en effektiv diuretikum. Det hjælper kroppen med at slippe af med overskydende væsker og salt i kroppen. Fibrene i dem hjælper med at rydde ud i mave-tarmkanalen. Det hjælper mennesker, der har symptomer på ødem, ophobning af kropsvæsker i vævet. Personer med højt blodtryk og andre hjerterelaterede sygdomme nyder også denne aspekt af asparges. Men der er en bivirkning ved at spise asparges. Det er stinkende urin. Dette etablerer en direkte forbindelse mellem asparges og urinveje.

12. Depression er en af ​​de mest kendte følelsesmæssige lidelser. Asparges virker også som et stort antidepressiv middel på grund af dets vitaminer, salt og cellulose. En abstrakt kaldet Asparagus Racemosus Linn, er en ayurvedisk medicin, der anvendes som et adaptogent stof. De er stoffer, der administreres på patienter med stress og modstand i kroppen. Denne abstrakt bruges også til at gøre antidepressiva af mange ayurvediske praktiserende læger og også mine store farmaceutiske virksomheder. Denne abstrakt er fremstillet af tørret frø af plantens asparges racemosus. Naturopati anbefaler også dette til patienter med depression og mange andre følelsesmæssige lidelser. Det hjælper også med øget følelse af medfølelse og fremmer frugtbarhed.

13. Asparges er meget rig på fiber, der muliggør tarmtransitering og letter fordøjelsen. Det er meget blidt på tarmene og hjælper også i forskellige mave- og bevægelsesrelaterede problemer som forstoppelse. I processen påvirker det ikke tarmslimhinderne. Det fremmer regelmæssige bevægelser og nedsætter oppustethed. Asparges i sig selv er lettere at fordøje i sammenligning med nogle andre grønne grøntsager som broccoli. Det hjælper også med at afgifte kroppen og eliminerer eventuelle skadelige stoffer.

14. Asparges er også meget rig på jern. Det er opdaget, at roden af ​​asparges racemosus udviser antianæmiske egenskaber, dvs. det hjælper til at bekæmpe anæmi. Den indeholder forskellige blodrensningsmidler som polyphenoler, phytosteroler, saponiner, alkaloider, flavonoider, tanniner og phenolforbindelser. Asparges kan regulere blodcirkulationen og tilskynde leverdræning. Sundt blod sikrer en sund hud. Således har asparges en indirekte positiv virkning på huden også.

15. Vitamin B1, også kendt som thiamin, er ansvarlig for korrekt brug af energi fra fødevarer af vores krop og dens cellulære funktioner. Dette vitamin spiller en vigtig rolle ved omdannelsen af ​​kulhydratindtaget til energi, hvilket er afgørende for metabolismens styrke og opretholdelse af fokus. Thiamin deltager også aktivt i metabolisme af legemsglukose, så de er nødvendige for blodsukkeret. Derfor kaldes dette vitamin energi vitamin. Asparges er en rig kilde til thiamin. Dens forbrug øger energi og hjælper dig med at overvinde træthed og træthed. Det opretholder energiniveau og understøtter skjoldbruskkirtelfunktioner i kroppen.

Fra ovenstående diskussion kan vi forstå vigtigheden af ​​asparges i vores daglige madvaner. Det hjælper os med at forebygge og også helbrede forskellige livstruende sygdomme og forbedrer også vores overordnede sundhed. Men patienter med leddegigt rådes til at konsultere en læge, før de integrerer denne grøntsag i deres kost. Disse var de bedste femten grunde til, at vi elsker asparges. Hvis du gerne vil dele nogle af dine tip og ideer med os, er du velkommen til at skrive ind eller kommentere nedenfor. Vi elsker at høre fra dig, som vi elsker at dele med dig.

Billedkilde: Shutterstock

Se videoen: VEGANSK WHAT I EAT IN A DAY (Oktober 2022).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send