Frisurer

9 Bedste Braid Hairstyles For Kids

Pin
Send
Share
Send


Det handler om sjove og nye trends med børn. En vigtig ting at huske, når du beskæftiger sig med børn er det konstante behov for forandring for at få det samme gamle ting til at se meget mere forbløffende og spændende ud.

Når det kommer til udseende, har vi altid lagt mærke til, hvordan et barn altid fusses rundt med hvilke tøj hun kan lide eller hvilken frisyre at vælge i dag, noget der gør dem trendy og sætter dem adskilt. For denne en af ​​de mest almindelige frisurer at eksperimentere med er fletninger og koordinering af børnene og fletningerne sammen, indså vi en ny overflod af frisure ideer sprang op.

Braid Frisurer For børn:

1. Den snoet hale:

Da basale ponyhaler var lidt for mainstream, kom denne mor op med den fantastiske ide om at kombinere fletninger ind i hverdagens pony for at krydre udseendet. Dette er faktisk en meget let frisure, hvor du begynder at samle dit hår i en pony og derefter sikre det med et band. Nu fra den ene side afsnittet ud en sund streng af lås og fletning det tæt. Uden at sikre enden slanger du fletningen omkring ponyen og sikrer den i enden.

2. Prinsesse Kronen:

For din prinsesse, prøv denne gang et nyt oliventræs hårbåndsudseende ved blot at inkorporere fletning til en daglig frisure. Her bruger kronen eller fletningen simpelthen hår i flettet form, og for at få dette udseende, begynder man at snitte låsene fra begge sider af hovedet og flette dem til sidst for at møde i midten, hvor man kan opbygge en pony eller en separat fletning fra det.

3. Rendezvous Point:

Den nemmeste af frisurerne ser bedst ud på dit hår, og her bruger vi tre simple fletninger til at opnå dette udseende. Del håret til den ene side og fra tre forskellige sektioner opbygger kun tre fletninger for at få deres ender til at mødes på siden af ​​dit hoved. Fastgør et bånd og saml derefter det ekstra hår fra nedenunder og løft det i en sidepony.

4. Pentacle Twist:

For din skinnende stjerne, lav den perfekte pentakle på bagsiden af ​​hendes hoved ved en simpel vridning og sikker metode. Start med forsiden af ​​dit hoved og binde tre slanke ponyer med de forreste få låse. Sæt håret fra midten i to dele og vrid dem. Med de to sideponyer gør det samme og derefter fastgør enden med de to ponyer.

Se mere: Bryllup Hår Boller Billeder

5. hjertet i slutningen:

For at få dette udseende skal du adskille håret fra midten og derefter starte fletningen fra de to sider. Med bløde stifter fastgøres fletningerne i et hjerte og fastgør hjertet med et slips for at bevare formen. Dette er relativt en nyere frisørstil, der er både spændende og sød.

6. Braid In The Braid:

Start med at binde dit hår til en lige pony og derefter adskille ponyen i to segmenter. Når du har håret i to dele, flækkes den forreste del i en stram lille fletning og indarbejder så den fletning i en anden fletning.

Se mere: Hvordan har du Braid Hair

7. The Criss-Cross Braid:

Start med en enkel tosidet fletning ved at samle håret fra de forreste låse. Gå nu over fletningerne til den anden side og fransk fletning resten for at fuldføre udseendet.

8. The Simpleton:

At samle de første få tråde af lås starter en lille fransk fletning, der ville tage sig af de trætte låse på en sommermiddag. Du kan fortsætte i lignende parallelle fletninger eller bare holde en pæn og stabil.

Se mere: Søde Flettet Frisure til Piger

9. The Star Studded Look:

For at få dette udseende, begynder du ved at vride dit hår i forskellige låse og sikre det, så det til sidst skaber et tre-lags udseende. Slutningen af ​​udseendet kan sikres med en lås fra den flydende pony for at skjule hårbåndet.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Harley Quinn Pigtails. DIY Halloween Costumes. DIY Halloween Hairstyles (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send