Skønhed og mode

Sådan gør du ordentlig shampooing?

Pin
Send
Share
Send


Hårpleje er en af ​​de væsentlige ting, som vi alle skal gøre. Imidlertid kan nogle gange den enkleste hårpleje, som regelmæssig shampoo, være meget forvirrende eller forkert til tider.

Hvis vi ikke shampoo, kan de hårprodukter, vi bruger, og det snavs, vi bærer under rejsen, opbygge i tid i vores hår og hovedbund og forårsage irritation i hovedbunden og skade på håret. Så undgå denne ubehagelige følelse, er shampoo en daglig nødvendighed. Så let som det kan synes for mange af os, men de fleste af os shampooer ikke vores hår korrekt. I denne artikel vil vi læse om de enkle trin, som kan være nyttige i en ordentlig shampoo og sikre sundhed til vores hår.

Se mere: Hvordan man bruger hårgel til piger

Sådan gør du ordentlig shampooing:

Identificer dit produkt:

Identificer det rigtige produkt til dit hår afhængigt af størrelse, tekstur, styrke, farve. Du kan kontakte din stylist for det samme.

Få din shampoo / Conditioner / Comb Handy:

Tag en shampoo, balsam og en kam. Brug kammen til at pusse dit hår før brusebad for at undgå alle tangles.

Se mere: Sådan børste du dit hår

Våd dit hår:

Sæt dit hår korrekt i vand så meget som muligt i mindst 30-45 sekunder, så håret er helt vådt. Dette er afgørende, så at mens du shampoo er håret ikke tørt. Soaking hår i varmt vand er godt for at fjerne snavs akkumuleret i håret. Hvis du har langt hår under skulderen, kan du foretrække at vaske dit hår, før du anvender shampoo for at holde enderne raske og fyldes med fedtet.

Tag Shampoo:

Afhængig af hårets længde skal du tage shampoo mindst en mængde svarende til en møntstørrelse i din håndflade.

Vær blid:

Massage håret og hovedbunden forsigtigt med fingrene for at skumme op. Du skal sikre dig, at du ikke masserer med fingertupperne. Massage skal være mere på toppen af ​​hovedet. Rødderne skal forsigtigt masseres og shampooes. Håret, som er tættest på hovedbunden, er den yngste og vil derfor have mere olie, så den bedste måde er at skumme fra rødder til ende. Sørg for, at spidsen af ​​håret skal være godt konditioneret med shampoo.

De streger du bruger bliver vigtige, når du lader. Vær forsigtig og undgå cirkulære slagtilfælde, som kun kan tangle dit hår. Start fra dine rødder i lodret bevægelse. Dette vil også øge blodgennemstrømningen til hovedbunden.

Se mere: Sådan tærer du dit hår

Skyl godt:

Skyl al shampooet ud med lunkent vand, inden du fortsætter videre.

Tilstand Glat:

Tag en lille smule balsam afhængigt af længden og tekstur af dit hår på håndfladen. Påfør balsam ved at starte ved halsens nakke. Begynd nu at koge balsam med dine fingre for at nå hårets spids. Kæmp med fingrene på en sådan måde, at tilstanden spredes jævnt.

Skyllemiddel:

Hvis din balsam kræver det, skal du lade balsam i to til tre minutter på håret for at suge. Medmindre det er en orlov i hårbalsam, der ikke skal vaskes, skylles håret igen med varmt vand, efter at kondensatoren er mere jævnt fordelt. Skyl, indtil balsamet er skyllet ud.

Tør for sundt og skinnende hår:

Gør håret tørt med et håndklæde uden at skulle presse dit hår, da det gør håret svagt. Må ikke blæse tørt til tørt hår som blødtørre, hvilket gør håret mere frizzy efter engang. Naturligt tørt udlader kun håret skinnere og sundere.

Pin
Send
Share
Send