Tattoo Designs

Top 9 Kendte Ankh Tattoo Designs

Pin
Send
Share
Send


Selvom det let kan udformes på nogen del af kroppen, men under det har en dyb mening eller et symbol. Ordet Ankh stammede fra Egypts land og er et symbol med et kryds med en lille sød cirkel oven på den. Disse typer af tegn blev tidligere set i en grav eller på mumier, tempelvægge og også på egyptiske gudinde fingerspidser også.

Men nu har det ændret sig, og siden århundredes folk har begyndt at designe på deres kropsdele for at virke cool fyr. Men før du krog på Ankh-tatoveringsdesign, skal du være opmærksom på dens betydning, da disse mønstre skildrer evigt liv og en æra af nyt liv.

Cute og stilfulde Ankh Tattoo Designs:

Lad os nu se på top 9 forskellige typer af Ankh-tatoveringsdesign.

1. Creative Ankh Tattoo Design:

Dette tatoveringsdesign er udformet på ribbenene med en Ankh og nøgle tilsluttet ved sin sløjfe, der viser, at Ankh er nøglen bag alt mysteriet, der ligger mellem en persons liv og død. Det skildrer også den evige sjæl, som aldrig dør, så den har ingen start eller ende. Ankh tatoveringer rummer kraftig og sensationel betydning. Ankh tatoveringer rummer kraftig og sensationel betydning.

2. Magnificent Ankh Tattoo med øjne:

Denne tatovering synes at være forskellig fra andre tatoveringsdesign og kan være designet på enhver del af kroppen for at give et charmerende udseende til brugeren. I designet er et øje skitseret på sløjfen, der beskriver, at øjet er den vej, gennem hvilken du kan vække din sjæl.

3. Committed Ankh Tattoo Design for Bryst:

Det er et unikt design, hvor gud ser på de sjæle, der er gået bort og indvider Ankh, og viser også sin kontrol og magt på mysterier efter liv og død. I denne ankh brystet tatovering design egyptiske gud har en kropsstruktur af mennesker og hoved er af jackal, disse designs er meget populære i tatoveringsverdenen.

4. Cool Ankh Tattoo Design:

En anden interessant og tydelig udseende tatovering er disse for folk der elsker at designe noget unikt. Uglen er kendt som mystisk væsen og symboliserer også forælder og beskytter af døden. Den fantastiske skabning sidder på symbolet, som også lægger vægt på guddommelig og beskyttelse.

5. Attraktive Ankh Tattoo Design:

Denne mystiske hellige lille ankh-tatovering er designet på håndleddet, hvilket giver et bærende og minimalistisk og elegant udseende til bæreren. Tatoveringerne er ret enkle at skitsere, men hold dyb og værdifuld betydning.

6. Phoenix Ankh Tattoo Design:

Den mytologiske fugl tatovering design er meget populær og efterspurgt som det skildrer genfødsel af en person. Disse er absolut slående og karakteristiske Ankh-tatoveringsdesign i årtiet og utrolig smuk og sensationel udseende tribal ankh tatovering med phoenix.

7. Unik Ankh Tattoo Design:

Denne tatovering har forskellige geometriske former rundt om Ankh og giver et fantastisk udseende til hele konceptet. Dette er et usædvanligt tatoveringsdesign og perfekt til folk der er tilhængere og forelsket i disse typer design.

8. Sparkling Ankh Tattoo Design:

Denne type tatovering ser godt ud på skuldre og gør bæreren til at være eksklusiv og specielt udseende selv i mængden. I designet kastede en egyptisk gud ved navn Khepri solen ind i universet som en dungkugle, der viste sin styrke. Dette tatoveringsdesign er en smart måde at udtrykke verden på, at bæreren er stærk som Scarab, muggbille.

9. Inspirerende Ankh Tattoo Design:

Perfekte Ankh tatoveringer til kvinder, der får dem til at virke mere sensuelle og forlængende. Som en blomst hæmmer og ligner kvinders kvalitet, og når den er indlejret i Ankh, bliver den mere guddommelig.

Med tiden har Ankh tatoveringer design været reframed og redesignet. De er meget lette at håndtere eller designe og synes meget elegante. Nu tatoveringer er inked med fantastiske farver, der får dem til at virke meget fantastiske og forlængende. Ankh-tatoveringsdesign er meget efterspurgt af tatoveringselskere, da disse tatoveringer har sammenhæng og præsenterer liv og død, de forskellige elementer, der skaber liv, beskyttelse og mange andre.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send