Skønhed og mode

Top 9 te under graviditet

Pin
Send
Share
Send


Te er et ritual, at alle mennesker i verden overholder religiøst. Det synes bestemt ikke at ændre, selvom du bliver gravid. Te er godt for forskellige mennesker og har forskellige fordele, der omfatter forøgelse af immunsystemet, øget immunitet blandt individer blandt andre. Det kan også hjælpe dig med at reducere kræftrisici.

Men i de senere år er urte-træet kommet ind i scenen, og mange ting er ændret. Så hvis du undrer dig over, hvad der egentlig er en urte, forekommer det at være en sand infusion af frø og blade. Det kan omfatte rod eller bark, hvis det er, hvad du kan lide. Intet beskadiger dig med en mere positiv effekt og fordele som urtete.

Er urtete sikkert under graviditeten?

Selvom det anses for lækkert, har urtete så mange kombinationer at vælge imellem. Ikke alle te kan indtages, når du er gravid selv. Ingredienserne eller smagen passer måske ikke med at forlade ting, der er værre for dig. Bedre sikkert end ked af det rigtige? Dette er en liste over de 9 bedste te til at forbruge. Selvom du er sikker, skal du forsøge at holde dit forbrug i tjek. Det bør forbruges inden for grænser og aldrig sammenlignet med mad, som du har sammen med.

Fordele ved at drikke urtete under graviditet:

Der er mange fordele ved at have urtete. At være graviditetsvenlig, er den eneste ting, der kan garanteres, at disse aldrig vil føre til komplikationer.

  • Hvis du har lyst til noget mere end almindeligt vand, og din krop har brug for hydrering, ville det være klogt at gøre noget urtete i dit køkken. De vil helt sikkert hjælpe dig med at genoprette din tabte fugt.
  • Teen lægger dig op med alle næringsstoffer, når du har brug for dem, mens du er gravid.
  • Det vigtigste, der skal huskes, når man sammenligner fordele med urtete, er, at det ikke indeholder endda en enkelt bout af koffein.
  • Stressniveauer og angst er selvfølgelig sænket, når du har te, især de urte.
  • Når morgensyge vi taler om, løser ingenting formålet mere end urtete.
  • Forberedelse af livmoderen til arbejde er noget, som urtet gør usædvanligt godt.

Liste over sikre urtete under graviditet:

I betragtning af at du forventer, her er de top 9 te, som du kan drikke op, mens du forventer.

1. Hindbær Leaf Tea:

Fra den 24. uge kan du drikke en kop hindbærste. Højt i calcium hjælper denne te med at forberede din livmoder for arbejde og er rig på magnesium, hjælper det ofte med at slippe af med risikoen for blødning efter fødslen.

2. Ginger Tea:

Når du spiser gingerte, falder dine risici for morgenkvaliteten betydeligt. Fordøjelsesproblemer og maveproblemer kan alle afhjælpes af gingerte, som du kan have omkring 2-3 kopper.

3. Pebermynte te:

Hvis du vil have en urtete til at hjælpe dig med din kvalme såvel som opkastning, bør du prøve pebermynte te. Bortset fra disse langsigtede fordele hjælper det også med at slappe af smerte og ømhed i maves muskler.

Se mere: rooibos te mens gravid

4. Rooibos Tea:

En te, der er god under graviditeten, er rooibos te. Belastet med antioxidanter, det er godt for fordøjelsen og indeholder også calcium samt magnesium.

5. Nispelte:

Højt på næringsstoffer som tilfældigvis er jern og calcium blandt andet, er denne urtete et godt forslag til gravide kvinder. Te er temmelig almindelig og tages af mennesker over hele verden og af gode grunde.

6. mælkebøtte te:

Stor på kalium, teen, der har en vanddrivende effekt på gravid kvinde. At være højt på kalium, det er blidt og effektivt og holder dine ubehag i svangerskabet forvaltet. Det hjælper også i vandretention, når du føler dig dehydreret.

Se mere: decaf kaffe under graviditeten

7. Citron Balm Tea:

Den citronmelisse te er kendt for sin beroligende effekt. Irritabilitet angst og søvnløshed er alle frigjort, når du spiser denne te.

8. Kamille te:

Søvnløshed og betændelse i leddene kan begge rettes, og kamille te er et middel. Det er en god kilde og magnesium samt calcium er både rigelige i te.

9. Betelblad te:

Betel blad te er en god kilde til alle dine ubehag og trang. Det er mere end ofte, at kvinder, der udtænker, kommer ned med trang til levnedsmidler. Det er i disse tider, at betelblade kommer til din redning.

Teer du skal undgå: -

Nu da de te, der er gode til graviditet er blevet dækket, lad os tage et kig på te for at undgå. Når du vil vide om te, som du skal fjerne, skal den som er angivet nedenfor gøre det.

1. salvie te:


Består thujone, salvie te er ikke godt for dit helbred. Højt blodtryk og abort er de almindelige symptomer på at have salvie te, hvorfor det skal undgås.

Se mere: mælkebøtte te under graviditeten

2. persille te:

En te, der påvirker udviklingen af ​​din babys vækst er persille te. Øget risiko for abort er ulempen, og dermed persille te burde være ude af din liste.

Lad os bare håbe alle dine spørgsmål relateret til den slags te du skulle have blev løst. Hvis du er gravid, køb kosttilskud og arbejde på disse sundhedsmæssige fordele til deres bedste med disse top 9 te. Så når du føler, at du er anstrengt eller har hovedpine, som ikke vil gå væk, sæt dig i dit køkken og bryg den varme kopp te ud. Det vil gøre det trick og hjælpe dig med at slappe af din graviditet så godt, hvilket giver dig en god tid gennem månederne.

Se videoen: Relaxing Music for Deep Sleep. Delta Waves. Calm Background for Sleeping, Meditation , Yoga (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send