Skønhed og mode

Sådan bruger du Henna til skæl kontrol

Pin
Send
Share
Send


Henna er blevet brugt fra oldtiden til at behandle alle slags hår. Henna har naturlige egenskaber, der forsegler rødderne og styrker håret, så håret falder minimeres og håret begynder at vokse tilbage. Agenterne i henna virker som en antioxidant og naturlig farve, så du får det udseende, du ønsker sammen med det stærke hår, du har brug for.

Henna har primært udviklet sig fra Indien, hvor Henna's rødder er stærkeste. I oldtiden ville folk faktisk behandle deres hår fra hjemmelavet henna, og det er en videnskabeligt bevist kendsgerning, at denne plante ikke kun virker som naturlig farve, men også som en perfekt måde at lade dit hår trække vejret sammen med at behandle din hovedbund til alle former for problemer som skæl og bakterier, der hæmmer hårvækst meget.

Henna Hair Packs til Dandruff Control:

Der er flere forskellige og meget effektive hårpakker, der er lavet af henna, som vil give dig de resultater, du har brug for, hvis du bruger det regelmæssigt, og i nogle tilfælde umiddelbart nedenfor er nogle få hjælpsomme henna-pakker til hårskæl, som giver dig konkrete resultater .

Se mere: Bagepulver til skæl

1. Fenugreek Oliven Og Henna Blanding:

Denne hårpakke har tre meget vigtige ingredienser nemlig fenegreek, oliven og henna, som er meget vigtige for hår og hovedbund. Oliven er en velkendt fugtighedscreme, der vil slippe af med tør hovedbund og fenugreek føjer næringsstoffer til din hovedbund og på toppen af ​​det hænger henna rødderne på dit hår, hvilket gør dette til en velafrundet hårpakke til at helbrede dit hår af skæl.

  • Tag ca. 4 spiseskefulde af henna,
  • Limesaft,
  • 2 skeer ostemasse,
  • Og frø af fenugreek smadrede i et pulver
  • Bland disse ingredienser sammen og lad dem tørre i to timer, anvend derefter dette på dit hår og lad det stå i 20 minutter, hvorefter blandingen vaskes med en mild shampoo og balsam.

Se mere: Fenugreek Til Dandruff Behandling

2. Henna og ægblanding:

Æg har antioksiderende egenskaber, der beskytter hovedbunden mod yderligere skade, efter at henna har renset hovedbunden af ​​urenheder, der gør dette til en anden meget vigtig hårpakke, som du skal bruge til at slippe af med skæl.

Bland 2 spiseskefulde af hennapulver, vand to æggehvider og 1 spiseskefuld olivenolie og lav en blanding. Anvend derefter denne blanding til rødderne på dit hår og hovedbunden og lad det være i mindst en halv time. Denne blanding angriber ethvert problem fra rødderne på dit hår og slipper af skæl på ingen tid.

3. Sennep Olie Og Henna:

Sennepsolie er en anden meget vigtig anti-oxidator, som hjælper med at forhindre hårfald og udrydder skæl, derfor er det den perfekte tilsætning til en henna-pakke, da den yderligere vil gennemføre kvaliteterne af henna i dit hår og på din hovedbund.

Du skal tage mindst 250 gram sennepolie og tilsæt nogle friske henna blade sammen med nogle fenegreekfrø til en wok og kog blandingen. Anvend derefter blandingen og lad dit hår stå i mindst en time, hvorefter du kan vaske det med en mild shampoo, og hvis du vil, kan du også bruge et balsam.

Se mere: Salt til skæl

4. Lime Curd og Henna Blanding:

Lime har meget forskellige C-vitaminegenskaber, der hjælper med at bekæmpe enhver urenhed i hovedbunden, og henna og ostemasse har kølemidler, som får dig til at føle dig godt efter brug af denne hårpakke, hvilket gør dette til den sidste men meget vigtige hårpakke i gruppen.
Tage,

  • 4 spiseskefulde af hennapulver,
  • Bland hennapulveret i saften af ​​en hel lime,
  • Og til sidst tilsættes ostemasse til blandingen og lad den sidde i et par minutter.
  • Brug denne blanding effektivt til at få de bedste resultater til din skæl på ingen tid.

Dette er de bedste hårpakker, der bruger henna til skælkontrol permanent.

Pin
Send
Share
Send