Skønhed og mode

9 Traditionelle indiske Salwar Suits Designs til kvinder

Pin
Send
Share
Send


De traditionelle dressinger i indisk kultur har altid været en stor indflydelse af salwar kameez i den. Bortset fra sarees og choli lehenga er salwar kameez blevet en del af indisk dressing fra den enkleste form til de nyeste tunge designer salwar dragter. Simple trykte salwar dragter til designer broderede dragter bringe en indisk berøring til kvinderne, der gør hende til at se mere smukke ud. Lange kurta designs til flared anarkali kjoler gør kvinder ser fantastisk forbløffende indisk påklædning. Nogle meget fantastiske design kan hjælpe dig med at vælge den bedste indiske dressing til dit næste offentlige udseende.

Seneste og smukke indiske Salwar Suits Designs til piger i Indien.

Lad os se på top 9 designs af indiske mode salwar kameez til damer.

1. Indian Bandhej Salwar Suit:

En offwhite long top parret med en churidar salwar og matchende leheriya printet dupatta kan være en fantastisk samling af indiske salwar dragter. Udsmykket med samme farve knapper kan kjole få dig en designer kjole.

2. Indian Style Rød og Sennep Bandhej Salwar Suit:

Rød farve har været den allerførste favoritfarve i indisk tradition. Rød, gul og grøn har været de primære farver i indiske dressinger. Et indisk salwar dragter design kan være det bedste eksempel med rød og sennep gul salwar suit.

3. Indian Patiala Salwar Suit:

Patiala dragter er et design af indiske salwar kameez. En lys farvekombination af hvid top med en ting med gul patch og en pink Patiala salwar ser fantastisk ud på alle kvinder. Sommer indiske kjoler salwar kameez er specielt designet med lyse farver.

4. Samme Print Style Indian Salwar Suit:

Indiske salwar kameez design kan laves flot med samme stof, der anvendes til både salwar og kameez. Et samme trykt salwar og kameez design kan være en showstopper i et godt syet design.

Se mere: Etnisk slid Salwar Suits

5. Traditionel Spejl Arbejde Koti på Patiala Salwar Suit:

Et indisk kort salwar kameez design kan se bedst ud, når sting med en designer bund. En jakke lille i størrelse, populært kendt som koti i indisk dressing, ser fantastisk ud på et sådant design salwar kameez design.

6. Churidar Salwar Suit:

Churidar dragter er et velkendt indisk salwar kameez design. Kvinder bærer endda ærmeløse churidar salwar dragter, der gør dem til at se fantastiske ud i deres indiske tøj. Flair på kjolen af ​​kjolen gør det til at se anarkali stil.

Se mere: Bollywood Salwar Kameez Designs

7. Indian Anarkali Salwar Suit:

Anarkali kjoler er velkendte og mest slidt som indiske designer salwar kameez form af et traditionelt udseende. På listen over de seneste indiske salwar suit designs har anarkali gjort sin tilstedeværelse mere attraktiv.

8. Hals broderet indisk stil Salwar drag:

Halsdesign i indisk dress salwar kameez er meget almindelig og også god i sit traditionelle udseende. For det meste er halsdesignene pyntet med spejlearbejde eller broderi kunst arbejde. Nakke design er også bedst dekoreret med trykt materiale.

Se mere: Punjabi Style Salwar Kameez

9. Straight Cut Salwar Suit Design:

En stram pasform Indisk designet salwar kameez var et gammelt design. men i mode af nutidens trend. Et fuldt shinny materiale på en ankel længde salwar ser flot ud. En velholdt figur kvinde kan se smukke ud med en stramt Punjabi-kjole.

Indisk kultur har altid været varm favorit mode trend i indisk dressing. Salwar Kameez er blevet beundret, fordi det hele tiden er favorit design. Kvinder kan ændre kampen for paret Salwar og Kameez i deres ønskede form. En baggy salwar stil, der er pathani salwar eller Patiala salwar kan være bedst med korte kurtas, mens lang kurta kan gå bedst med churidar salwar eller buksestil straight salwar. Indiens salwar kameez stil accepteres i dag over hele verden. I dag twist med nederdele også kendt som chaniya er parret med kurta for at give et attraktivt udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: Indien Tagebuch - - Auf dem Hornbill-Festival (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send