Skønhed og mode

19 forskellige typer af hårnåle og klip

Pin
Send
Share
Send


Hårnåle har vist sig at være et vigtigt tilbehør til pigerne for at holde deres frisure på en smuk måde. De giver et unikt kig på din frisyre og hjælper det ikke med at blive rodet snart. Mens du holder håret på plads, giver hårnåler også ekstra støtte til ethvert tilbehør, du har på dit hår. De kommer også i en række farver, der adskiller sig fra de valgte mærker. Nogle af de bedste mærker tilbyder dem til en relativt højere pris, men de står vidnesbyrd om deres pris og holder længere. Fra unge børn til de ældre kvinder kan hårnåle ikke gøres væk med. Nogle af hårnåle og klip er angivet nedenfor. Tag et kig på sorterne, og hvordan hver enkelt tjener sit formål.

Hair Pin Styles for Women:

Der findes forskellige typer hårnåle og klip, som giver et stilfuldt udseende til din frisyre. Lad os tage et kig på nogle af de trendy hårnåle, der primært greb.

1. Bobby Hair Pins:

Bobby hårnåle er de almindelige og enkle hårnåle til rådighed på det indiske marked. Disse er meget vant til at gøre enhver frisure, hvor mange lag skal formes og vedligeholdes. De er de ældste stifter, der bruges til at dekorere dit hår. De er også nyttige, når du skal lave en paryk eller en forlængelse til dit hår. Nem at bruge disse stifter er bredt tilgængelige til en meget minimal pris.

2. Hair Barrettes Pins:

Disse smukke hårnål og klip er de mest plukket hårnåle, mens du køber hårtilbehør. De er tilgængelige i forskellige attraktive designs og stilarter. De har et bredt design, der hjælper med at binde så mange hårlag som du vil. Blomsterkonstruktionen i sådanne stifter er den mest attraktive.

3. Claw Clips for Hair:

Kløbeklemmerne har været det første valg, da de kom ind på markedet. De er faste og giver et hårdt greb til håret for at holde din hår stil fast. Kløbeklemmerne er fremstillet af fiber og fås i forskellige farver og mønstre. De har et travlt marked, da du vil se dem let tilgængelige og nemme at bruge. Denne type hår klip kommer i en række størrelser, der passer til hårets volumen. Nogle er små, mens andre er virkelig store til at holde hele håret op, som en bolle.

4. Bananeklip til hår:

Disse typer hårstifter kom ind på markedet før kloklippene, og siden er tiden blevet afgjort. De giver et simpelt udseende af en lille kam, der giver dem et godt greb. Disse glatte hårstifter bruges til dette hår med lille eller mellemlang længde. Det er den bedste mulighed for at binde hele dit hår uden at tillade dem at bryde.

5. Bumpit Hair Pins:

Denne forskellige type hårpinde falder under de trendy hårpindeformater, der er beregnet til hårtilbehør. De er ikke let tilgængelige, da de er nyligt introduceret til markedet. En dejlig puff, en klumpet hestehale og en halv bundet pony er de frisurer, du bærer med sådanne bumpitter. Stifterne passer til alle typer hår. De bruges mest af kvinderne, der har brug for at have en puff i lang tid. De er ikke for dyre og tjener formålet helt rigtigt.

6. Snap Clip:

Disse pigerhårede hårstifter er meget populære til at holde tråde på håret. Metal hår klip bruges generelt af børnene, men i dag bruger også voksne det. Disse fås i forskellige designs, størrelser og sorter. De holder de små hårstrenge fra at falde i ansigtet såvel som bruges til at stramme de puffs, der bæres regelmæssigt. De ser søde ud på børn, og de kommer i forskellige former for dem.

Se mere: Type Hijab Pins

7. Tiaras Hair Pins:

Disse damerhårstifter anvendes meget af damerne til at holde op med attraktive frisurer i ægteskaber. Sådanne stifter kommer i en række mønstre som sølv, guld, diamant Studded, forskellige former, etc. De giver en krone se på din frisure og dermed er de også kendt som krone hårnåle. Tiara hårnåle er nok det almindelige valg for de mange kvinder, for det sparer fra at købe en tiara, men alligevel have en!

8. Hair Stick Pins:

Nogle mennesker, der mangler tid, undgår brugen af ​​bånd eller stifter. De bærer simpelthen hårstængerne for at gøre håret op. Sådanne pinde bruges til at give dit hår en fast bolle. Alt du skal gøre er bare at samle dit hår og rulle eller vride dem til en bolle og fiks sticks fra modsatte sider for at låse det. De er også tilgængelige i forskellige dekorative former.

9. Feather Hat Clip:

Sådanne girlyhårstifter giver dig et kongeligt udseende, når det bæres på bestemte grevinde kjoler. De fås i forskellige design med en lille eller en hat og flere dejlige fjer og net. Alt du behøver er bare at tage en lille hårstreng og pluk pin / klip til den. Dette hårnålstilbehør bruges hovedsagelig til børn og ser søde ud. De kommer i en række farver, der kan vælges for at matche deres påklædning.

10. Floral Design Golden Hair Pins:

Prøv disse guld hårnåle og giv et brude kig på din frisyre. Sådanne vintage hårnåle er generelt brugt til at give et kæmpe kig på din frisyre, og de holder også håret i lang tid, så de ikke ødelægger. Sådanne stifter er tilgængelige i forskellige blomster, påfugle, sommerfugle mv. Design, at det ville være svært for dig at vælge det bedste.

11. Silver Comb Pins:

Dette kan siges en anden type hårstifter, der er gunstige til at have et brude udseende, eller endda til hår stil ved nogle specielle lejligheder. Sådanne sølvpæne hårstifter bruges til at dekorere dine puffer eller nogle andre frisurer. De er tilgængelige som kamstifter og giver dermed et stramt hold til hår stilene. De holder håret på plads og forhindrer håret i at forstyrre ved at falde på et sted. Disse hårnåle kommer i perlehvid eller pink.

12. Dekorative Pearl Pins:

Frisyrene ville se blege ud, hvis du ikke bruger sådanne dekorative hårnåle til at holde dem tætte og designe dem. Sådanne perlehårstifter er meget tilgængelige på markedet for at give dit designede hår et glamourøst udseende. Sådanne pearl pins er tilgængelige i forskellige attraktive designs og mønstre. De giver også noget kig på dit hår, og det bobby pin inspirerede design vil holde dit hår på et sted. En masse mange fancy butikker vil have denne dekorative hår pin.

Se mere: Bedste Hair Clips til bryllup

13. Tribal Bead Hair Pins:

Disse nye hårnåle er inspireret af tribal bead design. De findes stærkt i de afrikanske lande. Nem at bære denne pin giver et attraktivt udseende til dit rullede hår. De bæres også af de indfødte, mens de svømmer for at pakke håret. Perlerne tilføjer specielt hårtilbehøret og er ideelle, når du beslutter dig for at have et løs hår.

14. Spin Pins:

Har krøllet hår, som er umuligt at styre gennem enkle Bobby pins! Spinde sorte hårstifter svarer til spiralerne. De hjælper bunen lavet af krøllet hår til at vare længe uden at blive rodet. Sådanne ben er lette at bære og er næsten usynlige for mennesker, da de har farve og tekstur, der ligner det krøllede hår.

15. Buehårspinde:

Her er et dekorativt hårnåle-design, som vil hjælpe din hårstil og give dig et fashionabelt udseende. Disse stifter er tilgængelige i Bow designs og er gemt under din bolle, så den ikke glider nedad. De er meget foretrukne for silkeagtigt hår, da de glider let og gør dit hår stil rodet. De er meget nyttige til at holde dit hår på plads og vil undgå at løsne bolle.

16. Crocodile Hair Clip:

Crocodile hår klip vil hjælpe med at sætte dit hår i form af en bolle. Når du har bundet håret, skal du bare klippe dem med dette. Det bruges også i børnehave til at klippe en sektion af hår op før frisure. De er ofte et foretrukket valg blandt kvinder til at binde dem op før bad. Det er let tilgængeligt på markedet.

17. Træhårstænger:

Denne hårpindstil er ret unik og kommer i forskellige størrelser. Den er lavet af træ og er derfor velegnet til lang tid. Nogle af dem kan bruges til at bunke håret, mens den anden kan bruges til at binde en ponyhale. De ser også attraktive ud, men det kan være lidt svært at finde på butikker.

18. Black Hair Clips:

Denne hårnålsstil er populært kendt som butterflyclip. Klipet bruges normalt til at binde håret bagfra af sted det moderat over. Det er den mest almindelige form for hår klip, der er tilgængelig på markedet og kan let vouched for.

19. Coraline Hair Clip:

Dette fancy hårklip er en smuk dekorativ hårpind, der kommer besat med farverige sten og er et godt tilbehør til hår. Det bruges hovedsagelig til kort hårdvolumen, som regel at holde pande på stedet eller også som dekorative smykkestykker til hår.

Se mere: Moderne brude tilbehør

Hårpindene og klipene er altid efterspurgte, og derfor har producenterne behov for løbende at give nye attraktive designs i den. Ingen frisure er sådan, som ikke kræver en hårnål. Nogle nye hårnåle til rådighed på markedet er fjerstifter, hårstifter, diamantfugle osv. Nogle af disse er et must, når man prøver frisurer, mens andre er vigtige på grund af deres brug. Vælg dit valg!

Pin
Send
Share
Send