Face Pack

30 forskellige hjemmelavede ansigtspakker og masker

Pin
Send
Share
Send


Kigger du ind i spejlet hver dag og er træt af din trætte og kedelige flotte hud? Har du lyst til ungdommelig og glødende hud? Hvis svarene er ja, så er det det rigtige tidspunkt at få en sminke til dig. Det betyder ikke, at man lægger stor pris på salontjenester. Du skal bare tage lidt tid ud af din hektiske tidsplan. Ved at bruge kun få minutter på din hud og passe på, kan den helt forvandle den måde du ser ud. Der er masser af naturlige ingredienser omkring os, der kan bruges til at lave fremragende hjemmelavede ansigtspakker.

Vi ønsker alle at have en smidig facial tekstur og retfærdig hud. Der er forskellige typer hjemmelavede ansigtspakker, som du kan lave og bruge efter dine behov. Brug af naturlige ting kan være meget gavnligt, og det giver dig også en udjævnet overflade med regelmæssig brug og opfølgning. Her er de top 30 forskellige hjemmelavede ansigtsmasker, som du kan lave og bruge som efter din egnethed og behov.

Enkel og nem at gøre hjemmelavede ansigtspakker og masker:

1. Neem Pasta, Honning og Gurkemeje:

Dette kan vise sig at være den første og bedste ansigtspakke. Det er en meget fordelagtig blanding, der skal bruges, og det har anti-septisk, antibakteriel og acnebekæmpende egenskaber hos bladene, honning og gurkemeje, som er en fremragende antiinflammatorisk. Denne blanding får ikke kun dig af med din garvede overflade, men hjælper også med at bekæmpe kløende hud. Samtidig vil denne ansigtspakke derhjemme også hjælpe med at helbrede overfladen, der er betændt uden at forværre det yderligere som mange kemiske og sure kombinationer af kemiske lægemidler kan gøre.

Disse hjælper ikke kun med at give dig en retfærdig tone, men det bekæmper også udslæt, hvis der er nogen. Honningen er et middel til at sænke og fugter huden og samtidig hjælper denne hjemmelavede ansigtspakke med at dræbe enhver svampe- eller bakterieinfektion på grund af dens egenskaber. Det kan også være nyttigt at stoppe kløe i huden. Neem vil kæmpe for noget, der forårsager bakterier, hvis du står over for et problem med det. Gurkemeje hjælper også med at de-tan overfladen. Bland disse i forholdet mellem 2 spsk honning til 1 spsk af gurkemejepulver og 5 spsk af blade for at lave en pasta. Hvis friske blade ikke er tilgængelige, kan du bruge pulver af neem blandet som 4 spsk opdrættet i lidt varmt vand. Og så anbring denne pasta på ansigtet i ca. 10 minutter og skrub det for at vaske af med rent vand.

2. Aloe Vera, Kartoffelmasse og Besan:

Hvis din ansigtsoverflade er fyldt med sorte og hvide hoveder, og du har brug for meget dyb rensende effekt for at løse dette problem, kan du prøve denne blanding af ansigtsmaske. Aloe Vera nærer og fugter porerne og overfladen. Kartoffelmassen har en mild og blid blegningseffekt, som rydder hudfarve. Vi ved alle, at Besan hjælper med at rense huden udefra.

Du kan slå Aloevera juice eller købe god kvalitet fra markedet og bland disse tre for at få en vidunderlig ansigtspakke derhjemme. Bland disse i forholdet mellem halv kop Aloe Vera juice, 4 spsk Besan pulver og 4 spsk kartoffelmasse og lav pasta. Tilsæt lidt rosenvand eller almindeligt vand, hvis det kræves, og ansøg om i ca. 15 minutter. Vask af ved skrubning.

Se mere: Hjem Remedies for at fjerne Blackheads & Whiteheads

3. Besan og gurkemeje ansigtsmaske:

Dette er en velkendt og bedst ansigtspakke, og det har betydning siden uendelige tider. Dette blev tidligere brugt i næsten hver husstand for de gensidige egenskaber af gurkemeje, dets udjævningsegenskaber og også dets helbredende egenskaber. Besan eller grammel er et glimrende rensemiddel og bruges til at rydde op porer og også overfladeepidermierne. Denne velkendte pakke har et meget vigtigt aspekt.

Dette er, at en blanding af disse to ingredienser passer til næsten alle skind. Dette er en vidunderlig ansigtspakpasta, som du kan lave ved at kombinere disse 2 ingredienser og om nødvendigt tilføj rosenvand, hvis du ikke vil bruge almindeligt vand. Du kan også bruge mælk i stedet for rosenvand, og så vil det være mere egnet til dem, der lider af ekstrem tør og kløende hudoverflade. Mælk har også fairing effekt og dybe rensning fordele. Lav en blanding og hold den påført i ca. 30 minutter. Vask derefter af med normalt vand. Brug en toner og anvend derefter lotion.

4. Curd, honning og citronsaft:

Disse 3 ingredienser kan blandes i forholdet mellem en halv kop ostemasse og 2 spsk citronsaft og 2 spsk honning. Dette kan anvendes ca. 15 minutter. Du kan derefter skrubbe og vaske det med normalt vand. Dette giver retfærdigere tone sammen med lynhuden, fordi begge indeholder naturlige C-vitamin og citronsyre. Honning har antiinflammatoriske egenskaber og nærer også overfladen. Hvis du bruger det regelmæssigt, så kan du mærke en forskel i farve og du vil have blød tekstur. Dette er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker til både hudfarveblegning og glathed.

5. Hvede mel, Avocado og Honning:

Denne ansigtsmaske er en vidunderlig blanding for dem, der har meget tør tekstur. Hvis du har ujævn tekstur, kan dette hjælpe dig med at udjævne overfladen. Det gør din hud blød, fugtig og også dybt renset. Bland 4 tsk hvedemel, 1 kop moden avocadopulp, 2 spsk honning. Du kan holde dette omkring 15 minutter og derefter skrubbe og vaske af.

6. Fuller Jord, Honning og Malai:

Malai har dybe rensende egenskaber og nærer også tekstur, der gør den smidig. Fuller jord har også dybe rensende egenskaber. Det tager også ud svarte hoveder. Du kan anvende en blanding af fyldes pulver omkring 4 spsk mere omkring 6 spsk og bland til dette omkring 2 spsk honning som og så meget malai som nødvendigt for at gøre pasta som ansigtsmaske. Ansøg om 15-20 minutter. Derefter vaske af ved skrubning.

Se mere: Multani Face Face Masks

7. Orange Peel Pasta, Pulp og Honning ansigtsmasker:

Denne ansigtsmaske er en frugtpakke, der nemt laves, og du kan gøre dette med orange. Du kan lave en pasta bestående af en halv kop orange pulp, 2 spsk pasta med appelsinskal eller 2 spsk appelsinskallepulver og honning. Kombiner disse med vand eller mælk og anvend dette i ca. 15 minutter. Derefter vaske af for at få smidighed.

Se mere: Hjemmelavet Frugt Face Packs

8. Valnød og mælkekrem:

Valnødder er kraftværket af antioxidanter, vitamin B og E, der hjælper med at forbedre hudens sundhed og forsinker aldringsprocessen. Mælkcreme eller 'malai' er en velkendt hudvenlig ingrediens. Det virker som en naturlig fugtighedscreme og giver en sund glød til huden. Tag 4-5 valnødder og blød dem i vand i en time. Blend det nu for at gøre en glat pasta, og tilsæt derefter en skabelon mælkekrem til den. Bland godt og påfør jævnt på dit ansigt og hals. Massage forsigtigt i 5 minutter og vask derefter af efter 20 minutter.

Se mere: Face Packs for fedtet hud

9. Smørmaske:

Har du nogensinde tænkt på at bruge smør på dit ansigt i stedet for dit brød? Smør, når den er blandet med honning, gør en gavnlig fugtgivende blanding til tør hud. Bland blot en bordsske med blødt smør, en te sked med rå honning og ¼ te skje frisk citronsaft. Lav en glat pasta og anvende på dit ansigt. Lad den stå i 25-30 minutter, og fjern derefter denne smørmaske med en våd og varm klud.

Se mere: Hjemmelavede fugtighedscreme til fedtet hud og tør hud

10. Mint blade, Tulsi blade, lavendel olie og honning:

Denne hjemmelavede ansigtspakke er en beroligende ansigtsmaske til dem, der tilbringer uden for det meste af dagen i sollys. Ikke alle typer af blandinger er egnede til brug på alle. Lavendelolie er fremragende afslappende olie. Derfor kan du lave en pasta på 1 kop mynteblade til 1 kop tulsi blade og bland 2 dråber lavendelolie ind i dette. Sæt omkring 2 spsk honning. Bland og anbring i 15 minutter. Hvis dette er meget flydende, skal du tilføje noget besan for at opretholde konsistensen, så den sidder korrekt på dig. Vask af med rent vand og brug nogle isterninger til at stramme og tone porer.

11. Honning og banan:

Dette hjem ansigt pakke for dem, der har aldring og sagging tekstur. Du skal huske at tage en banan, der er meget moden. Så brug de overmodne bananer ved at lave en masse i en blandingskværn. Brug 4 spsk honning i dette og påføres på renset overflade i ca. 20 minutter. Massage forsigtigt og vask derefter af med varmt vand. Tone med en passende toner og brug så lidt lotion. Det er en af ​​de lettilgængelige naturlige ansigtspakker, som giver fantastiske resultater i hudsygdomme og aldringsproblemer.

Se mere: Honey Face Packs

12. Kokosmask:

Kokosolie har været kendt for at være en fremragende fugtighedscreme til tør hud. Lav denne naturlige ansigtspakke, du har brug for 2 spiseskefulde af jomfru kokosnødolie og 1 tommer moden banan og 3 dråber æterisk olie. Mash banan og bland sammen med andre ingredienser. Påfør på dit ansigt og vask af med koldt vand efter 20 minutter.

13. Malai eller Kærnemælk og Avocado Ripe Mask:

Du kan bruge direkte kærnemælk, hvis du ikke kan få malai. Til avocado, vælg det, der er modent eller ret ekstra modent. Derefter lav en pulp ud af kødet og brug fløden i dette. Denne naturlige ansigtspakke vil gøre en glødende pakke til dem, der har afskåret tekstur. Regelmæssig brug giver dig smidighed.

Se mere: Face Packs til glødende hud

14. Æg og honning:

Denne hjemmelavede ansigtspakke er velegnet til dem, der lider af ar eller blemmer, fordi æg ofte bruges til at behandle udslæt. Honning har anti-inflammatoriske egenskaber, antibakterielle virkninger. Honning kan fugtiggør huden og blødgør tekstur. Brug 1 slagte æg til 2 spsk honning, og brug en børste til at påføre og hold ansigtet i ca. 15 minutter og vask af med rent vand.

15. Honning, Almond Oil og Jojoba Oil:

Denne hjemmelavede ansigtspakke er velegnet til dem, der har ekstrem tørhed i huden og kræver fugtighed. Jojobaolie og mandelolie har begge fremragende fugtighedsgivende egenskaber. Bland 10 dråber af hver til 4 spsk honning. Brug en børste til at påføre og holde den i ca. 20 minutter. Du kan massere og vaske af. Du kan bruge toner og lotion til at blødgøre huden. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede ansigtspakker til fugtgivende huden og nyttig til hudens tørhed.

16. græskar, jojobaolie og honning:

Denne naturlige ansigtspakke er velegnet til dem, der har blød hud, hvor der er dødcelleaflejring. Pumpkin har anti-aging egenskaber. Jojobaolie og honning hjælper både med at fugt og nære. Brug et modent græskar og lav en pasta af det. Dette skal være omkring en halv kop. Sæt ca. 2 spsk honning i denne og 10 dråber jojobaolie i dette. Bland godt og påfør i 15-20 minutter. Vask derefter af med varmt vand. Tænk overfladen straks og brug en fugtighedscreme.

Se mere: Face Packs for garvet hud

17. Druemasse, æblepulp og honning:

Drue har antioxidante egenskaber og også æble. Begge kan give dig effekten af ​​frugt facial og give en smukkere retfærdigere hud. 1/4 kop druemasse og ½ kop æblepulp med 2 spsk honning skal blandes og påføres i ca. 15 minutter og vaskes af med mild massage. Du kan bruge din toner og derefter fugtige overfladen.

18. Neem pulver, mælk og havregryn:

Dette kan være en glimrende ansigtsmaske til dem der lider af udslæt. Bland op neem pulver omkring 4 tsp til 4 spsk mælk. Tilsæt ½ kop gennemblød pasta havregryn. Påfør og hold i 15 minutter. Vask af med varmt vand. Dette vil ikke kun give dig udslæt fri overflade, men også din hud vil forbedre sin tekstur og blive smidig over tid. Det er en af ​​de mest effektive resulterede naturlige ansigtspakker, som også er nyttige til whitening.

Se mere: Face Packs for tør hud

19. Havregryn, Æg og Honning:

Dette er en meget god pasta til påføring af inflammeret, udsat overflade. Havregryn dyb rensninger og æg og honning begge kan bekæmpe mod mod bakterier. Honning nærer også. Tag 5 spsk slået æg, tilsæt til denne 1 kop havregryn, der er gennemblødt og lavet til at pasta, brug 2 spsk honning og ansøg i 15 minutter. Vask af. Tone og brug en fugtighedscreme.

20. Besan, Almond Oil, Jojoba Olie og Curd:

Denne hjemmelavede ansigtspakke er en meget god renseblanding til dem der kræver en dyb overfladerensning. Dette kan give dig effekten af ​​spa. Til de-tanning formål kan vi også bruge denne formulering. Du kan slå op ¾ kop ostemasse, der adskiller vandet fra det med en muslinduk. Dette har citronsyre i det naturligt forekommende og hjælper med at retfærdige op i huden. Tilsæt ca. 5 spsk Besan og tilsæt 10 dråber Mandelolie og 6 Dråber Jojobaolie, som er fremragende til at gøre tekstur blød og smidig. Efter påkrævet tid kan du vaske dette fra og derefter tone med din passende toner. Brug lidt mere jojobaolie, hvis det passer dig og ikke giver dig breakouts, at massere i stedet for at bruge lotion. Du kan bruge mandelolie til massering efter at du har fjernet denne pakke.

21. Yoghurt, Jordbær og Honning:

Jordbær ikke blot smag lækre de også vise sig at være en fremragende ingrediens for glødende hud. Når den blandes sammen med yoghurtens godhed, gør den en af ​​de bedste ansigtsmasker til hudens lys. Pick up en ripest jordbær og bland det i en skål. Til dette tilsættes en te ske hver af yoghurt og honning. Påfør denne hjemmelavede ansigtspakke på dit rene ansigt og lad det stå i 10-15 minutter. Vask af med koldt vand.

22. tomat og agurk ansigt pakke:

Tomater og agurker er de mest almindelige ingredienser, der findes i din køkkenhylde. Vidste du, at du også kan bruge dem til skønhedsfordele? Tomater kan bruges i mange ansigtspakker og hjælper med at forbedre hudfleksionen. De er pakket med lycopen, der fungerer som en naturlig solcreme og beskytter også mod solskoldning. Agurk har en afkølende virkning på huden og hjælper også med at fjerne ar, blemmer og pigmentering. For at gøre denne tomat og agurk ansigt pakke hjemme har du brug for en lille tomat og ½ skrællet agurk. Kryd tomaten for at ekstrahere pulpen og til denne tilsatte revet agurk. Bland godt og anbring dette på dit ansigt og lad det stå i 20 minutter. Vask af med vand.

23. Gulerodsmask:

Gulerod er en rig kilde til sunde næringsstoffer til huden. Det hjælper med at kontrollere oliesekretion. Når det bruges med honning, viser det sig at være en af ​​de anbefalede hjemmelavede ansigtspakker. Brug 1 eller 2 gulerødder og slip den. Nu til dette ekstrakt tilføj 1 spiseskefuld honning og anvend denne gulerodsmaske på dit ansigt. Vask af med koldt vand efter en tid.

24. Acai Berry Face Mask:

Bær er en yderst god kilde til antioxidanter, der hjælper med at bekæmpe rynker og fine linjer. Du kan nemt lave acai berry face pack hjemme og få din hud til at glødende. Tag to te skeer af acai pulver og tilsæt 2/3 kopper sukker. Bland denne blanding godt, og tilsæt derefter en spiseskefuld olivenolie. Påfør denne pakning på ansigtet og lad det gå i 5 minutter, før det vaskes med vand.

25. Kaffemask:

Dette gør en af ​​de fremragende hjemmelavede ansigtspakker. Kaffe hjælper med at holde fugt og blødgøre din hud. For at gøre denne pakke, blande sammen to spiseskefulde hver af malet kaffe og kakaopulver. Tilføj nu 3 spiseskefulde mælk og 1 spiseskefuld rå honning. Bland alt godt og anvend jævnt på dit ansigt. Lad det stå i 30 minutter og vask af med koldt vand.

26. Papaya og honning:

Papaya er fyldt med et enzym, papain, der hjælper hudfornyelse. Det er også en fremragende kilde til vitaminer og antioxidanter, der hjælper med at fugtige huden og beskytte mod infektioner. Honning er blevet brugt i utallige retsmidler til hud. Kombinationen af ​​papaya og honning gør en af ​​de effektive naturlige ansigtspakker. Tag ½ en kop moden papaya og bland den til en glat pasta. Tilføj nu en te sked honning og bland godt. Påfør hele dit ansigt og vask af efter 20 minutter.

27. Tofu og honning:

At spise tofu er ikke kun nærende for kroppen; det hydraterer også huden med sine væsentlige næringsstoffer. Tag 3-4 tofu stykker og knuse det. Tilføj nu en te sked honning, en knivspids mel og vand i ønsket mængde for at gøre en glat pasta. Påfør denne tofu maske på dit ansigt og lad det tørre i 15 minutter. Vask med vand og klapp tørre.

28. majonnaise og babyolie:

Denne er en effektiv og nem at gøre ansigtspakke hjemme. Den unikke blanding af mayonnaise og babyolie gør en perfekt pakning til tør hud. Bland sammen 2 spiseskjeer af mayonnaise og 1 teske af babyolie. Påfør hele dit ansigt og hals. Vask af efter 30 minutter.

29. Hvedekimmaske:

Hvedekim er en naturlig ingrediens, der nærer huden og er ekstremt god til tør og følsom hud. Olivenolie blødgør huden forbedrer dens elasticitet. Bland 1 spiseskefuld hvedekimspulver, ½ spiseskefulde havregryn, en teske med olivenolie og en teske med frisk fløde. Påfør denne maske på dit ansigt og lad i 10-15 minutter. Vask af med lunkent vand.

30. Gærmaske:

Gær er et andet usædvanligt valg af ingrediens for ansigtsmasker. Den er fyldt med vitamin B og andre stærke næringsstoffer, som beskytter huden mod acne, eksem og koger. Bland sammen en spiseske med bryggeriergær og to spiseskefuld fløde. Påfør denne hjemmelavede maske på dit ansigt og vask af efter 15 minutter.

Forkæl dig selv med disse naturlige ansigtspakker lavet af dig og specielt til dig. Disse ansigtsmasker passer til alle hudtyper og i alle årstider. Udover at bruge disse nyttige hjemmelavede ansigtspakker og masker er det lige så vigtigt at følge en afbalanceret kost fuld af frugt og grønt. Husk at skønhed skinner indefra.

Se videoen: Test af hjemmelavede kanonslag! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send