Skønhed og mode

Top 5 bedste hjemmelavede ansigtsmaske til børn

Pin
Send
Share
Send


De fleste forældre tror ikke, at børns hud skal forkæle, men du ville være overrasket over at vide, at sandheden er lige modsat. Der er ikke mange børnevenlige ansigtsmasker til rådighed på markedet. Ansigtsmaske, der anvendes af voksne, kan ikke bruges til børn, da størstedelen af ​​dem indeholder parabener og andre kemikalier, der kan vise bivirkninger, når de anvendes på børn. Det eneste alternativ er da hjemmelavet ansigtsmaske til børn.

Hvordan man laver ansigtsmaske til børn i hjemmet:

Så uden meget ado er her top fem hjemmelavede ansigtsmasker til og hvordan man laver en ansigtsmaske til børn.

1. Chokolade Ansigtsmaske:

I gamle dage blev chokolade betragtet som eliksir i livet, da den er rig på antioxidanter. En hjemmelavet chokolade ansigt pakke til børn er bare, hvad et barn har brug for. De regenerative egenskaber ved mørk kakao forhindrer rynker, øger hydrering og reducerer ruheden. Kokosolie er antibakteriel, anti svampe og absorberes let.

Ingredienser:

 • En spiseskefuld Kokosolie
 • To spiseskefulde kakaopulver

Kørselsvejledning:

Blødgør kokosolie i mikroværker eller komfur ved hjælp af dobbeltkogemetode. Tilsæt kakaopulver og rør til jævn ensartethed. Påfør ansigtet, lad det sidde i 15 minutter og vask med varmt vand for klar strålende hud.

2. Yoghurt og honningmaske:

Yoghurt er som naturlig rensemiddel. Mælkesyren fjerner død hud og strammer porer. Den er rig på zink, calcium og vitamin B, som beskytter huden mod frie radikaler og hjælper med cellegenerering. Honning er naturligvis antibakteriel, som hjælper med acne og andre hudinfektioner. Det er en af ​​de mest nemme ansigtsmasker til børn.

Ingredienser:

 • En te sked yoghurt
 • Honning

Kørselsvejledning:

Bland honning og yoghurt spred det jævnt på ansigtet og lad det stå i 10 minutter. Vask det med varmt vand for blød og smidig hud.

3. Agurk Ansigtsmaske:

Agurk er kendt for sine køleegenskaber og er en af ​​de mest naturlige ansigtsmasker til børn. Det genopliver huden, fjerner garvning, reducerer pletter og reducerer puffiness af huden.

Ingredienser:

 • En agurk,
 • Halv kop almindelig yoghurt,
 • Nogle mynte.

Kørselsvejledning:

Bland hakket agurk, yoghurt og mynte i blender til en tyk konsistens. Påfør blandingen på huden og efterlad den, indtil den tørrer. Fjern med varmt vand for en forfriskende effekt.

4. Grammelmask:

Grammel er et effektivt middel til hud, der er blevet brugt i husholdninger i generationer. Dette barns ansigtsmaske er en god rensning og hjælper med at fjerne tan, lyser huden, absorberer olie og forhindrer acne. Det virker som et naturligt skrubemiddel

Ingredienser:

 • Halv kop gram mel
 • En teskefuld citronsaft
 • En teskefuld yoghurt
 • Pinch af gurkemeje

Kørselsvejledning:

Bland alle aktive ingredienser med almindeligt eller rosenvand. Lad det hvile i ca. 10 minutter og vask det med varmt vand for en glat, fri hud.

5. Æg Hvid Maske:

Æghvide er en effektiv hudtoner. Det letter huden og efterlader det med et nærende og glødende udseende. Det fjerner hudorme og pletter fra huden.

Ingredienser:

 • Hvid af et æg,
 • To teske citroner
 • Halv teskefuld honning

Kørselsvejledning:

Bland citron og honning med æggehviden. Spred blandingen jævnt på ansigtet og lad det stå i 15 minutter. Rengør det med varmt vand til glødende hud.

Selvom børns ansigtsmasker er lavet af 100 procent naturlige ingredienser, er det vigtigt at kontrollere, om ansigtsmaskerne passer til børn. Sørg for, at dine børn spiser godt, drikker meget vand, forkæler god fysisk aktivitet og beskytter huden mod klimaændringer. Husk, at disse ansigtspakker kun er et supplement til dit barns overordnede sundhedssystem.

Pin
Send
Share
Send