Skønhed og mode

Er du en kunstner? Find Top 10 MF Hussain Paintings her

Pin
Send
Share
Send


M.F. Hussain eller Maqbool Fida Hussain var en af ​​de mest populære og velkendte malere i Indien, der også modtog en stor taknemmelse for sit arbejde på internationale grunde. Der er en række MF Hussain malerier, der har gjort Indien stolt. Næsten alle malerier af MF Hussain drejede sig om indiske kvinders skønhed.

Han startede med sin maleri karriere i år 1937. Han havde en hård tid i begyndelsen med sit værk med at male indian-filmens hamster. Snart tog talentet af denne store kunstner en tur, da han fik mulighed for at male landskaber. Selv om han havde mange malerier, som blev værdsat over hele verden, var det meste af hans karriere også omgivet af mange kontroverser. Uanset hvordan omstændighederne havde været, har kunstneren noget godt arbejde opført på MF Hussain berømte maleri liste. Lad os hurtigt se på nogle af MF Hussain malerier med beskrivelser:

10 Bedste MF Hussain Malerier:

Her er de top 10 MF Hussain bedste malerier, der virkelig er et vidunder for hele verden:

1. M.F. Hussain Mother Teresa Maleri:

Kunstneren blev ret tiltrukket af det store arbejde, som Moder Teresa havde gjort for landet, og dermed tog han ikke tid til at lave et maleri dedikeret til mor. Moder Teresa maleri af M.F. Hussain beskriver legens aura på noget præcis måde. selv om der var mange, der ikke var tilfredse med måden kunstneren malet på serierne, var der mange der elskede sit arbejde.

Maleriet blev populært på grund af den levende præsentation af legenden med serien af ​​malerier. Med den enkle og subtile anvendelse har disse serier af malerier haft stor indflydelse på seerne. Skønheden i maleriet kan vurderes ved at maleriet blev fremvist i Christies auktion med en værdi på mere end 1 crore.

2. M.F. Hussain Horse Maleri:

Kunstner MF Hussain-malerier handlede ikke kun om landskabet, men også af de vilde dyr. M.F. Hussain hestemaleri var det tydelige bevis på dette. De fleste af M.F. Hussain-malerier skildrer sin evige kærlighed til hestene, da heste betragtes som lig med dynamisk og kraftig energi ifølge den indiske mytologi. Dette maleri af kunstnerne blev solgt på Sothebys auktion til en kæmpe pris på 1,3 crores.

Maleriet fik stor opmærksomhed på grund af valget af farver anvendt i dette. Dette maleri blev populært med navnet "The Horse That Looked Back" havde den typiske stil af kunstnerens slagtilfælde, der gjorde maleriet mere specielt på det globale marked.

3. M.F. Hussain Madhuri Dixit Maleri:

Madhuri Dixit var en af ​​de få skuespillerinder, der imponerede kunstneren med sin stil og personlighed, som kunstneren besluttede at skildre hende på sit lærred. Han lavede mange af skuespillernes billeder, der viste skuespillerens skønhed på den bedste måde. M.F. Hussain Madhuri Dixit maleri var også et af de få, der modtog en lige stor mængde kritik og kontroverser, da den modtog påskønnelse.

Maleriet udstillede skuespillernes myriade humør og det endelige maleri var ikke mindre end en magi for publikum. Det er en af ​​de malerier, som altid vil blive værdsat for hans fantastiske arbejde og maleri stil.

4. M.F. Hussain Hindu Deities Malerier:

Hussain var en af ​​de kunstnere, der var mere berømte for de kontroverser, der omringede ham. Ud af de mange malerier, han lavede, mest M.F. Hussain kontroversielle malerier var dem på hinduistiske guder. Mange mennesker anklagede helt og holdent maleren om at udstille de hinduiske guddomme på en respektløs måde.

Kontroverserne blev mere sensationeret af MF Hussain-malerierne. Billederne af kunstneren tiltrak masser af negativt øje af folket, og kunstneren modtog meget negativt svar på det samme.

5. Dukkedanserne:

I listen over top 10 M.F. Hussain malerier, et maleri er også det for dukkedanserne. Ikke mange mennesker er klar over, at kunstneren havde en massiv kærlighed til legetøj, og dermed savnede han aldrig en mulighed for at skildre sin evigt kærlighed til dem i sine malerier.

Maleriet havde mange elementer som kvinden, hesten, danseren, krigeren osv., Der gjorde maleriet til sin slags i hele verden. Stropperne var den typiske kunstners stil ved hjælp af nogle strålende farvekombinationer. Maleriet modtog en mængde på 1,5 crores på Sothebys auktion.

6. Slaget ved Ganga og Jamuna:

For alle dem, der ikke forstod betydningen af ​​dette maleri, viste maleriet den regelmæssige krig mellem ret og forkert. Selv i vores daglige liv står vi løbende over for dilemmaet mellem rigtige og forkerte valg, M.F. Hussain maleri fremhævede den samme følelse.

Han anvendte også forskellige varianter af farver som mørke og lyse farver, der udelukkende skildrer kampen mellem de rigtige og de forkerte ting. Maleriet var ganske et innovativt stykke af kunstneren og fik nogle store taknemmelser. Maleriet blev også solgt til 9 crores i Christies auktion. Dette maleri er en af ​​kunstnerens fine værker, der billedkunstnerens talent på den bedst mulige måde.

7. Hyldest til Hashmi:

Hussain var de kunstnere, der aldrig frygtede at skildre virkeligheden i hans arbejde. Uanset hvor meget kritik og kontroverser han modtog, lykkedes han aldrig at bringe de aktuelle situationer i sit arbejde. Hyldest til Hashmi var en af ​​kunstnerens store værker, hvor han markerede samfundets faktiske begivenheder.

Maleriet blev set som den talende sandhed om det fatale angreb, der senere forårsagede døden af ​​teaterartisten Safdar Hashmi. Selv dette maleri regnes også i Hussains kontroversielle malerier, men det lykkedes stadig at modtage en stor grad af anerkendelse fra publikum. Maleriet blev solgt til en mængde på 4,4 crores i en Kolkata's auktion.

8. M.F. Hussain Saraswati Maleri:

Ligesom malerierne lavet af kunstneren på de hinduiske guddomme, var dette Saraswati-maleri af MF Hussain blandt toppen i listen over kontroverser. Mange hævdede, at kunstneren målrettede de hinduiske guddomme og aldrig gjorde noget på de muslimske dem. Dette gjorde kunstneren mange hoveder sammen med nogle alvorlige kontroverser i hans karriere og til hans malerier.

De billeder, der blev brugt i maleriet, blev også modsat af mange på grund af den måde, de blev præsenteret på. Den nøgne præsentation af gudinden Saraswati tiltrak mange hinduistiske tilhængere på en meget negativ måde og de modsatte sig stærkt kunstnerens arbejde.

9. M.F. Hussain Krishna Maleri:

Et andet maleri, der gjorde kunstneren omgivet af kontroverserne, var Krishna - den hinduiske gud. MF Hussain Krishna malerierne viste mange anstrengende demonstrationer af den hinduiske Gud. Dette gjorde igen hinduistiske tilhængere mod kunstneren sammen med stor kritik.

Brugen af ​​forskellige farver og maleri har også gjort maleriet til at se mere anderledes ud end virkeligheden. Serien af ​​malerier havde nogle efterligninger, der skadede og skadede følelser af hinduistiske tilhængere. Den aktuelle MF Hussain malerier information lister også disse malerier som kunstnerens kontroversielle kreationer. Mange mente, at malerierne præsenterede deres hinduistiske Gud på en meget voldelig og offensiv måde.

10. M.F. Hussain Bharat Mata Maleri:

Sidst men ikke mindst var MF Hussain-malerierne Bharat Mata også dem, der tælles i de kontroversielle kreationer. Malerierne viste det indiske kort i form af en nøgen dame sammen med mange andre promoveringer. Præsentationen af ​​maleriet blev næppe accepteret af nogen, og dette modtog verdensomspændende kritik.

Kunstneren fokuserede på at skildre det indiske moderlands vanskeligheder ved at bruge mørke farver som rød og blå. Men det var skabelsen af ​​det samme i form af nøgen dame, der fangede al opmærksomhed og det også for alle de forkerte grunde.

Der er mange M.F. Hussain berømte malerier, der klart viser det fantastiske talent, som kunstneren havde. Der har været mange kunstnere, men ingen kan svare til MF Hussain-malerierne. Med alle de nyeste malerier af MF Hussain blev verden kendt med den nye stil og aspekt af hans maleri. Lad os vide, hvilket af hans maleri er din favorit ved at kommentere nedenfor. Den indiske maler MF Hussain malerier er intet mindre end et varemærke for det talent, som Indien har. Hvad synes du om det samme? Del dine meninger.

Se videoen: Bliv en kunstner (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send