Skønhed og mode

20 bedste sikkerhedssko i nyeste design til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Safety Boot (stål-tå-støvle, stål-capped-sko, sikkerhedssko) er en type boot anbefales og designet til holdbarhed og beskyttelse. Sikkerhedsstøvler er normalt forstærket med stålhætte under tåbet til beskyttelse mod faldende genstande og nogle gange også en midtersålplade til beskyttelse mod punkteringer nedenunder. Som navnet antyder, er det primære formål med en sikkerhedsstøv at tilbyde sikkerheden til bærerens fødder, og derfor er stål normalt det materiale, der er valg til at bygge de pågældende forstærkninger. Stålforstærkninger gør også støvlet tungt og begrænser dets fleksibilitet. Dette kunne være acceptabelt i konstruktion og tunge industrielle indstillinger, men udgør udfordringer i miljøer bortset fra sikkerhed; lethed i slidstyrke er også et krav. For at imødekomme sådanne markedsforstærkninger er der også bygget ved hjælp af kompositmaterialer, aluminium og undertiden med plast såsom termoplastisk polyurethan.

Sikkerhedsstøvler anbefales også af læger efter at have undersøgt patienten grundigt og foreslår dem at bære stødabsorberende eller glidebestandige sikkerhedssko til at beskytte deres fødder mod ekstern faktor som glat gulv, ujævnt gulvbelægning eller en bump, som kan medføre skadelige tilstande som brud eller sener betændelse. Vurdering af sikkerhedsstøvlerne varierer afhængigt af den indstilling, de bruges til. Eksempelvis sko, der er klassificeret mod elektrisk ionudladning og speciel beskyttelse mod elektriske stød. I Indien vurderes sikkerhedssko ifølge følgende certificeringer: IS 15298-I: 2011 testmetoder, IS 15298 -II til sikkerhedssko, IS 15298-III Beskyttelsessko, IS 15298-IV Erhvervsfodtøj.

Top 20 sikkerhedssko i forskellige designs til mænd og kvinder:

Selvom sikkerhedsstøvler ikke er første valg når mode er bekymret, kommer nu en dag sikkerhedssko i forskellige fashionable formater. Her er top 20 sikkerhedssko trends tilgængelige for mænd og kvinder, som ikke kun er praktisk til et glat husstandsarbejde, men også til traditionelle sikkerhedsstartindstillinger.

1. Sikkerhed Metal Toe-sko til mænd:

Også kendt som traditionelle gode gamle sikkerhedsstøvler, giver den bedste beskyttelse til bærers fødder i hårde industrielle omgivelser. I Indien anvendes sådanne sko stort set pr. Industrimandat i store virksomheder som SAIL, JINDAL STEEL osv.

2. Gummi Sole Mænd Sko:

Disse flotte sko er typisk nyttige i glatte omgivelser som kold opbevaring, flodbredder på klipperne. Gummisålen i sådanne sko hjælper med at få et bedre greb og forhindrer utilsigtet glidning.

3. Stålindsålssko til kvinder:

Sko med indersål stålplade giver beskyttelse mod punkteringer under skosålen. Sådanne sko er særligt nyttige til kvinder, der er ansat i fabriksgulvet i tunge industrier.

4. Diabetisk Unisex Sko:

Specielt designet til at holde diabetespatienterne i tankerne disse sko giver bedre komfort gennem tykk blødsål. Disse kan bæres, er både mænd og kvinder, der lider af diabetes. Det er balance sko til dem. Som patient behøver de ordentlig sikkerhed, når de går.

5. Low Ankel Single Speed ​​Tæthedssko til mænd:

Disse sko har komposit tåhætte, der giver høj modstand mod slid og slid. Selvom de ikke er så beskyttende som stålforstærkede sko, kan sådanne sko tilbyde sikkerhed i brancher som kemisk forarbejdning og halvlederfremstilling.

6. High Ankel Steel Toe Winter Sko til kvinder:

For modebevidste kvinder, der arbejder i hård industriel indstilling, giver disse sko det perfekte alternativ til traditionelle sikkerhedsstøvler. Designet med høje hæle og et moderne slank udseende, tilbyder sådanne sko beskyttelse af en sikkerhedsstøvler gennem forstærket ståltågehætte.

7. Fuld Sikkerheds Gumboot til Kvinder:

Disse gumboots lavet af PVC-materiale bæres i løbet af sæsonen mere end et moderigtigt tøj, det betragtes som en beskyttende støvle mod at få fødderne våde af regnvand. Men designere forsøger at give et trendy outlook ved at bringe i jazzy og lyse farver som skinnende rød, kedelig gul eller blå.

8. Normal sikkerhedsgumboot til mænd:

For mænd, der arbejder i vådt eller marmorisk miljø, tilbyder sådanne gumboots den perfekte fodtøjsopløsning. Sådanne sko giver uovertruffen sikkerhed mod at glide ulykker.

9. Vandtætte læderstøvler til kvinder:

I århundreder har læder været det eneste valgmateriale til fodtøjsindustrien. Men læder spiller ikke godt med vand eller fugtigt miljø. Vandtætte læder støvler tilbyder klassen af ​​læder og vejrbestandighed af gummi til læder kærlige kvindelige kunder.

10. Punkteringsbestandige sikkerhedssko til mænd:

Denne resistente punkteringsmodstand opnås ved at placere en metalplade mellem indersålen og skoens ydersål og modstand mod en kraft på 1200 newton og modstår mod revner. Skoens overdel er ikke-metallisk, hvilket gør den let og nem at bruge.

Se mere: Diabetiske sko til kvinder

11. Kvinder Special Puncture Resistant Sikkerhed Ankelstøvler:

Sådanne sko giver en let og holdbar sko til kvinder, der arbejder i barske omgivelser. Sålen af ​​disse sko er forstærket med stålplade, hvilket gør dem punktering sikre og anvendelige på potentielt farlig græs.

12. Varmebestandige sikkerhedsstøvler til mænd:

I denne type sko er den øvre del designet med læder eller ruskind materiale med hooked eller non-hook blonde mønster. Sålen er forsynet med varmebestandig egenskab op til 300 grader Celsius.

13. Anti-slip sikkerhedsklippesko til kvinder:

Denne anti-slip cut sko design er en klassisk sko, der tilbyder stil og beskyttelse. Skoens overdel er lavet af ruskind læder materiale med en blød indersål. Ydersålen er lavet af et eksklusivt gummimateriale, der giver gulv til ydersålgrebet, som vasker ud vandet imellem de to overflader og derved tilvejebringer anti-glideffekten.

14. Absorberende Shocker Fodret Sko til Mænd:

Denne type sko er lavet for at give en god kontakt med indersålen og fødderne ved hjælp af cupping effekt. Indersålen er blød og har afstødningseffekt. Mennesker, der har tidligere rekord af fødder skade eller senetræ er altid anbefalet at bære stødabsorberende sko i stedet for normale fancy sko og sandaler.

15. Di-elektriske Unisex Støvler:

Dielektriske støvler er specialiserede gummi støvler, foreslået til personer, der arbejder på en byggeplads eller elektriker, hvis daglige job er at forbinde elektriske ledninger. I så fald skal de bære støvler med elektrisk isoleret sål som forhindrer stød mod højspændingsspænding. Til damer sikkerhedssko, kommer disse gummi støvler i forskellige farvekombinationer.

Se mere: Ortopædiske sko til mænd

16. Metatarsal Fodtøj til mænd:

Disse støvler giver speciel beskyttelse til de metatarsale knogler ved ikke at gå på kompromis med komfort. For tungt materiale arbejde i brancher denne slags sko komfort for arbejdstagere. Når mænd arbejder hele dagen i industrien efter slidesko, føles følsomhed i løbet af dagen, så denne sko giver en god blød følelse. Disse støvler kommer i både ankel højde og lange boot formater.

17. Latex sikkerhedssko til kvinder:

Disse sikkerhedsstøvler er lavet af latexgummi, hvilket giver bedre fleksibilitet, uden at det går på kompromis med komfort. Det hjælper med at forhindre fodskader, mens du arbejder. På grund af elektrisk ulykke i brancher eller enhver maskinarbejdsplatform hjælper det med at undgå sådanne skader eller ulykker. De giver god glidebestandighed og beskytter mod statiske udladninger.

18. Koldresistente Kvinder Sikkerhedssko:

For kvinder, der arbejder i koldt miljø, giver disse sko god beskyttelse mod kulde sammen med den sædvanlige beskyttelse, der tilbydes af sikkerhedssko. Det hjælper i sådanne industrier, hvor brænder fra kemikalier eller metalpletter. Nogle af de hårde eller farlige stoffer, der skader huden på fødderne, så på arbejdspladsen, er denne type par meget vigtige.

19. Nitril Sole Sikkerhedssko til mænd:

Disse Nitril-sole sko giver fremragende beskyttelse på varme overflader og kan give varme modstand op til 300 grader Celsius. De tilbyder også god glidebestandighed, hvilket gør dem ideelle i indstillinger som minedrift, petrokemikalier mv.

Se mere: Vintage inspirerede sko

20. Formelle sikkerhedssko til mænd:

Dette er arbejde og sikkerhedstype sko og materiale, der anvendes rent læder. Mønsteret er solidt. I efterårssæsonen er dette par behageligt til sikkerhed. Disse sko går ikke kun godt med formelle tøj til mænd, men også beskyttelse af en traditionel stålforstærket sikkerhedssko. Det hjælper i enhver sæson mest efterårssæsonen på din arbejdsplatform; denne type sko kan bære på ethvert outfit i stedet for kontorbeklædning. Til fods sikkerhed har også denne type sko brug.

Sikkerhedssko nu dage sammen med at tilbyde den lovede sikkerhed, kommer også hurtigt i gang med de stadigt voksende og hurtigt bevægelige fodtøjs modetrends. Ikke kun hardwareproducenterne, men også de etablerede fodtøjsfabrikanter tilbyder ret flotte sikkerhedssko, som er omtalt af de modebevidste kunder med åbne arme.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Pin
Send
Share
Send