Skønhed og mode

9 Seneste og Bedste Max Factor Mascaras Eye Makeup

Pin
Send
Share
Send


Mascaras er vant til at tilføje det sidste finish til din øjenmakeup, fordi det forbedrer dine vipper, så du ser endnu smukkere ud. Mascaras forlænger ikke blot, men hjælper også med at bøje øjet vipper. De fleste af kvinderne, der elsker at anvende makeup, ejer i hvert fald deres eget mascara. Generelt er mascaras tilgængelige i de grundlæggende farver som sort eller brun, og det er fordi de fleste kvinder er komfortable iført disse farver, da disse er almindeligt accepterede og nemme at trække af. Men i dag kan mascaras også findes i forskellige andre farver og nuancer som blå, orange og meget mere. En af de skønhedsvirksomheder, der laver vidunderlige mascaras er Max Factor.

Mærket Max Factor blev grundlagt af Mr. Max Factor, og det stammer fra Rusland, men derefter indvandrede det til Amerika i 1904. De skønhedsprodukter, der oprindeligt blev oprettet, var rettet mod de glamourøse mennesker som berømthederne, men nu har det nået næsten alle person, der har råd til at købe det. Produkterne, der er skabt af Max Factor, er værdsat og accepteret af alle kvinder og fagfolk.

Top og populære Max Factor Mascaras for Women in Trend:

Her er en liste over nogle af de fantastiske mascaraer, som Max Factor kan tilbyde sine kunder og forbrugere.

1. Max Factor Oplever Volumizing Mascara:

Den voluminerende mascara fra Max Factor er i brun skygge og har en letvægtsfølelse og giver også 3 gange mere volumen til dine smukke øjenvipper.

2. Max Factor Lash Extension Effect Ekstrem forlængelse Mascara:

Hvis du altid har ønsket mere fladder-nogle og længere vipper, så er denne vandtætte mascara fra Max Factor den, du bør overveje. Den nye Max Factor lash forlængelse effekt ekstreme forlængelse mascara giver dig et kig, som generelt opnås af fagfolk på få sekunder.

3. Max Factor 2000 Calorie buet Mascara:

2000 kalorier buet mascara fra Max Factor giver 300% gange mere volumen end nogen anden mascara tilgængelig på markedet. Formlen er designet på en sådan måde, at selv de tyndere af øjenvipper ser tykkere ud.

4. Max Factor Experience Volumizing Mascara:

Erfaringen volumiserende mascara fra Max Factor er i en dyb blå farve, der giver en letvægtsfølelse og giver også 3 gange mere volumen til øjet lash.

Se mere: Bedste Dior Mascara

5. Max Factor 2000 Calorie Mascara buet pensel til kvinder:

Hvis du spekulerede på, om du kunne få mascara, som du kan bruge dagligt, så er 2000 kalorie mascara buet fra Max Factor den eneste for dig. Det giver 3 gange mere lydstyrke og er designet med en letvægtsfølelsesformel.

6. Max Factor Mesterværk High Definition Mascara - Rich Black:

Denne vidunderlige mascara fra Max Factor er faktisk et mesterværk. Formlen er designet på en sådan måde, at den giver det maksimale volumen og varer lang, mens det har en letvægt.

Se mere: Mascara Oriflame

7. Max Factor Lash Extension Effekt Mascara til Kvinder - Sort:

Lash extension effect mascara fra Max Factor er designet på en sådan måde, at den giver langvarig og høj effekt. Det kan bruges regelmæssigt.

8. Max Factor 2000 Calorie Dramatisk Volume Mascara:

2000-kalorien dramatiske volumen mascara fra Max Factor er en vidunderlig mascara, der giver dig mulighed for at tilføje noget drama til dit normale udseende. Dette er fantastisk mascara, som du burde have.

Se mere: Top Mascara Brands

9. Max Factor False Lash Effect Mascara for Women - Black:

Denne vidunderlige falske lash effekt mascara fra Max Factor er vidunderlig mascara, der er langvarig og tilføjer volumen til øjet vipper.

Brug en af ​​disse mascaraer til at tilføje noget drama i dit daglige udseende.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: THE BEST DRUGSTORE MAKEUP FROM 2018! (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send