Skønhed og mode

15 Forskellige typer af Diamond Nose Pins

Pin
Send
Share
Send


Gems og smykker industrien omfatter store sorter af diamant smykker og tilbehør, der er tilgængelige i masser af attraktive designs til alle formål og lejligheder. Faktisk vil diamanttilbehør opfylde kravene til folk både moderne og traditionelle, og de er blevet populære på grund af deres skønhed, sjældenhed og udholdenhed.

Et sådant kendt og bemærkelsesværdigt tilbehør er "Diamond nose pins", som er værdifulde bare på grund af dets sentimentelle værdi end dens markedsværdi. Diamanter har overskredet grænsen ved næsestifter, da disse var en gammel type kropsmodifikation, der startede omkring tusinder af år siden.

Næsestifterne blev bragt i det 16. århundrede fra Mellemøsten og venstre næsebor var det fælles sted for iført disse næse pins, men også piercing i begge næsebor. Denne habitat kom til eksistens som et resultat af troen på, at piercing næse ringe var bogstaveligt forbundet med hunner, som lod dem give fødslen lettere. I dag er næsestifterne almindeligvis slidte af hensyn til skønhed og stil.

Seneste Indiske Næs Pin Designs i Diamond:

Diamant næse ben fungerer meget godt med flere metaller som guld, sølv, titanium og så videre. Tilgængeligheden af ​​disse fascinerende diamantsten, skåret og sæt med nye teknikker, har udvidet deres appel til udvikling af markeder. Som et næsten uendeligt udvalg af tilbehør var diamantnæsestifter til rådighed i dag som betagende design med kombinationen af ​​flere andre perle sten som optaget nedenfor.

1. Diamond Nose Pin Stud med Blå Safir i 14 K gul hvid og Rose Gold Design:

Dette stykke diamant næse pin er en ny tilføjelse til diamant næse pin samlinger og dette bestod af seks 0,005 ct runde formede diamanter, der er 1,3 mm i diameter hver. Sættet måler rundt omkring 0,01 blå safirer i midten.

2. Diamond Nose Pin Studded Med Blue Stone Design:

Dette er endnu et vidunderligt stykke fra samlingen af ​​diamant næse stifter, der er skabt med flere Ceylon safirer rundt og en kvalitet diamant i midten. Thee diamanter er normalt farveløse og ser meget gnistende ud.

3. Diamant næse pin i 14 K gul hvid og steg guld:

Dette er den smukke næse pin design lavet af 14 k gul syv sten cluster, der indstiller på en 20 gauge wire omgivet med seks diamant sten i midten. Iført denne pin design, vil kvinder se så sød og aldrig undlade at få komplimenterne.

4. Diamond Nose Pin stud i 14 K hvid næse pin design:

Denne diamant næse pin design vil komme med twister i slutningen, som vil tillade dig at vride enten i højre eller venstre side. Dette er klyngesæt, hvor twisteren er lavet af 20 målere. Det kan tilpasses med en knogleindstilling og L-formet design på bagsiden til brugervenlighed.

5. Håndlavet Diamond Nose Pin Stud i 14 K hvid pin design:

Denne håndlavede næse pin består af seks diamant sten rundt om designet, og hvis du er en person, der ønsker et nyt og trendy design, vil gå med denne næse pin stil være det bedste valg, da det bliver matchet til alle former for tøj og kjoler.

Se mere: Pearl Nose Stud

6. Justerbar Smuk Diamant Delikat Næse Ring:

Denne justerbare og smukke diamant næse ring er den der har mange ekstra fordele, da dette kan justeres med deres stifter baseret på brugernes behov. Dette er tilgængeligt i alle størrelser.

7. Solitaire Diamond Nose Pin med Diamond Studded Design:

Solitaire diamant næse pin er den velkendte med stenene besat på blandt smykkemarkedet som dette vil være adorning design, der fanger opmærksomheden mod seerne. Du kan få tonerne studded i forskellige farver baseret på din smag og lyst.

8. Bedøvelse Fiery Diamond Nose Pin Stud i 14K 18K og Platinum Nose Pin:

Dette er et af de foretrukne design af næse stifter til kvinder, og det er meget enkelt, men elegant. Det vil være fantastisk helt med dets brændende og gnistende udseende. Dette er det design, som hele næsepindeelskere skal have som iført dette, vil aldrig få seernes opmærksomhed.

9. Gorgeous Sparkly Canary Green Diamond Nose Pin:

Gorgeous gnistrende kanariske grønne diamant stud næsestift er smukt håndlavede, der har et gnistende udseende. Ægte grøn farve diamant er blevet brugt i dette design og utroligt lysfargen er blevet implementeret. Dette vil være et perfekt valg til den, der kan lide noget intenst gnistre for at tilføje en blændende glans til deres outfit og stil.

10. 18ct hvid guld diamant hjerte næse pin:

Diamant næse stifter kommer i forskellige fantastiske design, der tiltrækker kvinde i alle aldre. Iført denne type næsepinde vil blive påbegyndt fra den gamle periode, hvor vanen med at bære næsepen var opstået. Begynd at bære dette design, hvis du er modebevidst.

Se mere: Næse Pin In Gold

11. 100% Natural Diamond Nose Pin Design:

Denne 100% naturlige diamant næse pin blev lavet med 100% naturlige diamant sten har en længere levetid. Dette er et af de designs, som varer længere, uden at det bliver brudt af andre sten.

12. Gorgeous Diamond Cut Nose Pin:

Den smukke enkelt diamant næsepinde i diamant skåret design er en ny ankomst til markedet af diamant næse stifter, der tilføjer skønhed som det har været slidt. At gå med dette design bliver traditionelt og giver et dejligt udseende.

13. 14 k gul lille hjerte med diamant accent næse pin:

Ovennævnte show næsestift diamant er lavet med 14k lille gule hearted formet diamant sten, der vil fremhæve udseendet af bæreren. I dag forsøger folk dette design, da det giver et elegant og godt udseende.

14. Smuk Rajasthan Style Peacock Nose Pin Design:

Denne påfugl design næse pin blev lavet i Rajasthani stil og dette vil blive båret på bryllup ceremonier som dette anses for at være noget særligt. Rajasthani kvinder fortsætter med at prøve denne næsepinde, da dette er baseret på designet af traditionel indisk kultur.

Se mere: Silver Pin

15. Diamond Næs Ring Gul Guld Solid 14KT 3mm Næsepind:

Diamant næse pin i gul solid farve med 14 karat guld blev smukt lavet af de velforventede håndværkere, der kommer med en twister lavet form 2 gauge guld hård tråd.

Som nævnt ovenfor var næse ringene udbredt i hele verden, og piercing af disse ringe på venstre næse blev antaget at gøre fødsel lettere. I dag var der masser af diamant næse pin designs, der hjælper dig med at vise status, religiøs reference og af mange andre grunde. At få en diamant næse pin design vil være meget kompatibel med afslappede sammenkomster, særlige begivenheder og kan gøre gode ferie gaver. Priserne på diamant næse stifter vil få varierer betydeligt baseret på deres farve, skæring, klarhed og karat vægt. Disse næse stifter lavet af diamant vil blive brugt i smykker sæt vil være dyrere, da det kan bruges til særlige og værdifulde lejligheder.

Elegant og bredt udvalg af stilarter var tilgængelige for dig på det indiske marked og med den bedste søgning kan du få den bedste stil, der passer til dig. Generelt er der ingen verdensmarkeder for diamanter etableret, men standardiseringen af ​​4C'erne sammen med prissætningsrapporter vil være tilgængelig, og glem ikke at få det ved køb. Tag en anmeldelse for at få høj kvalitet næsepind diamant design, der tilføjer skønhed til dit ansigt.

Billeder taget fra: 1-10, 11, 12-15

Se videoen: 15pt Diamond Claw Set Nose Stud (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send