Hårpleje

5 bedste hår masker - Making metoder og anvendelser

Pin
Send
Share
Send


Meget ligesom kroppen, vores hår skal fodres med en sund dosis ingredienser for at bevare sin naturlige skønhed og glans. Den bedste mad til dit hår kommer i form af hårmaske. Disse hårmasker nærer håret fra rødderne til spidsen og får dem til at se sunde og skinnende ud.

Der findes et væld af naturlige ingredienser lige ved dine køkkenhyller, der gør en effektiv hårmaske. Desuden er disse muligheder ikke dyre som en salonbehandling, men virkningerne er mere eller mindre ens. Checkout denne liste over bedste hårmaskere og flaunt skinnende vellykkede maner.

Forbered hårmaske hjemme og brug:

Her er nogle bedste naturlige hår masker, der kan bruges på hår til fremragende resultater.

1. Kokos og creme maske:

Dette er den bedste hårmaske til kruset og tørt hår. Det fugtighedsgivende element er denne kokosnød og cremehalsmaske vil gøre dit hår skinnende og blødt. For at forberede denne maske skal du bruge

  • Kokosmælk: 2 dele
  • Olivenolie: 1 del

Bland begge ingredienser og applicer hele håret. Hold dækket og lad i ca. 30 minutter. Vask håret senere med en urte shampoo og balsam. Udover at give naturlig glans, vil denne hårmask også tilføje hoppe til dine tresses.

Se mere: Sådan tilberedes Henna for grå hår

2. Havregryn Hår Maske:

Hvis du lider med problemet med olieagtig hovedbund, betændelse, hovedbundsirritation og skæl, er denne havregrynsmaske bedst egnet til dig. Denne maske nærer hovedbunden ved at fjerne overdreven olie. For at forberede denne maske derhjemme skal du bruge

  • Havregryn: 1 spsk
  • Almond Oil: 1 spsk
  • Frisk mælk: 1 spiseskefuld

Bland alle ovenstående ingredienser for at danne en glat pasta. Påfør denne maske forsigtigt på dit hår. Lad denne pasta passere i 20 minutter og skyl det senere med lunkent vand. For bedre resultater kan du bruge fortyndet citronsaft med vand til skylning af masken.

3. Banan Creme Mask:

Banan creme masken er fremragende til at genoplive svagt og beskadiget hår. Banan giver styrke til de svage hårrødder og forhindrer yderligere skade. De grundlæggende ingredienser er

  • Moden Banan: 1
  • Honning: 1 spsk

Bland bananen i en kværn og tilsæt honning til den. Påfør denne maske på håret, der starter fra rod til spidsen. Lad være i 15-20 minutter og vask af med varmt vand. Denne særlige banan creme maske vil berige dit hår indefra.

Se mere: Shahnaz Hussain Skønhedstips til hår

4. Curry Leaves Mask:

Problemet med for tidlig graying og hårfald er blevet meget almindeligt i dagens livsstil. Denne særlige curry blade maske er fremragende middel til at imødegå disse to hår problemer. Udover brugen af ​​denne naturlige hårmaske forbedrer den også ny hårvækst. De nødvendige ingredienser er

  • Curry blade: ca. 20
  • Kokosolie: ¼ kop
  • Ratanjot: 1 stav

Sug alle curry blade i en kop vand og ratanjot holde i ¼ kop kokosolie og efterlade natten over. Kokosolie bliver rød næste morgen, slib denne røde olie med de bløde curryblade for at få en glat pasta. Påfør denne maske på dit hår, især rødderne. Lad det dækkes i 1-2 timer og afvask ordentligt med koldt vand med en mild shampoo og hårbalsam.

Se mere: Æg Hvid Mask For Hårvækst

5. Hibiscus Hair Mask:

Hibiscus hårmask er en naturlig behandling for porøst og svagt hår. De naturlige ingredienser i denne maske behandler tilstoppede porer og styrker rødderne ved at øge blodcirkulationen i hovedbunden. Det tilskynder også til ny hårvækst. For at forberede denne maske har du brug for

Hibiskus kronblade: 6 eller 7
Ekstra jomfru olivenolie: ¼ kop
Rå mælk: 2 spiseskefulde

Sug hibiscus kronblade i 1 kop vand natten over. Bland derefter med rå mælk og olivenolie. Påfør denne maske på dit hår og lad det stå i 20-30 minutter. Skyl senere med koldt vand.

Disse fremragende hjemmelavede hårmaskere er effektive til at bekæmpe alle slags hårproblemer lige fra hårfald og skade på skæl og gråhed. Derudover har de slet ingen bivirkninger.

Pin
Send
Share
Send