Skønhed og mode

9 nyeste og stilfulde jumpsuits med ærmer design

Pin
Send
Share
Send


Neil Armstrongs tur på månen i et jumpsuit, den militære mand i et jumpsuit strapping en faldskærm klar til at hoppe ned i flyet, fabriksarbejdere i et jumpsuit for at beskytte dem mod fedt og maling; disse var de jævnlige anvendelser af jumpsuiten. Senere langsomt var det popstjerner som Elvis Presley, der brugte Glimrende Shimmery jumpsuits til deres live show samt optagelser. Så kom en tid, da jumpsuits kun blev båret af modefolk på rampen. I dag er det blevet accepteret som aften slid af mange.

Moderigtige og behagelige jumpsuits med ærmer til mænd og kvinder i trend:

Lad os se på de øverste 9 designs af jumpsuits med ærmer.

1. Navy Layered Jumpsuit:

Denne slags jumpsuit har korte ærmer og en rund hals. Den har en elastisk talje og en skjult lynlås på bagsiden. Det har en fuld længde bukser og er lige fit. Den har en flap i fronten fra taljen halvvejs rundt.

2. Floral Frill Jumpsuit:

Blomstret jumpsuit er lavet af letvægts stof. Det er fuld længde, med V-hals og korte ærmer. Den har en høj talje og bæltet er bredt. Frill giver en helt feminin finish. Hold det med et par sort boks type hæle, og du er klar med det perfekte aftenlook.

3. Off Shoulder Faux Wrap Jumpsuit:

Denne jumpsuit er lavet af polyester eller spandex materiale. Det flyder let og er blødt på huden. Den har en enkelt snap lukning på den forreste hals, som er V-formet. På bodice er det faux-stil med et selvdækkende bælte og løkker. Det er lige benmønstret og har søm lommer med tre fjerdedele ærmer med skulderudskæringer.

4. Trompet Full-Sleeve Jumpsuit:

Det er af kort længde. Ærmerne er dog fuld længde med fluttery bundet manchetter, der gør det til at ligne en trompet, og dermed navnet. Det har også skarpe pletter i taljen, der giver det et klassisk udseende. Det er delvis åben-tilbage med en binde streng på bagsiden.

Se mere: Deep V Neck Jumpsuit

5. Surplice Jumpsuit:

En jumpsuit, der er let og sofistikeret i udseende. Det er en let pasform og kan bruges til både arbejde og fester. Det er en pull-on stil med en V-hals og en mandarin krave. Den har to forreste lommer og 2 lommer i ryggen også. Det har en snor i taljen.

6. Mænds Denim Jumpsuit:

En denim jumpsuit til mænd, den har en klassisk hals og lange ærmer. Det er har en forreste lukning. Den har skrå lommer på forsiden; to tilbage patched lommer og to på siden giver et fragt-look. Det falmede udseende giver en elegant finish. Det har også en sommerfugl lukning.

Se mere: Jumpsuit Stropløs

7. Bella trykt jumpsuit:

Denne er lavet af poly-bomuldsmateriale. Det har en almindelig solid bodice knyttet til en flared underbukser. Det har en skjorte krave og tre fjerdedele ærmer lavet af blonder. Den har en kort knap og et bredt taljebånd.

8. Broderet jumpsuit:

Den er af trykt bomuldsmateriale - letvægts. Det er et godt sommerbrug - beskytter dig mod sollys og gør dig ikke sved. Runde hals og ærmer med ærmer, forklemt og elastisk talje. Det er af kort længde.

Se mere: Åben Tilbage Jumpsuit

9. Langærmet baby jumpsuit:

Lavet af bomuld, det er blødt på den ømme baby hud. Den har en down-down krave og en rund hals. Vedhæftet er en sød sort bue, der gør baby drengen til at ligne en gentleman. Den har ærmer med fuld længde, god sommerpleje til babyen.

Jumpsuits er Fashion-designernes foretrukne beklædning. De skaber fantastiske udseende, der løber fra hals til fødder. De betragtes også som en unisex-beklædningsgenstand ligesom et par jeans - det kan bæres af både mænd og kvinder.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send