Kost

12 kost fødevarer for forstoppelse

Pin
Send
Share
Send


I dag skal vi diskutere forstoppelse. Så hvor mange af jer lider virkelig af det og stræber efter at få afføringen ud af din krop? Der skal være mange. Efter at have læst denne artikel vil halvdelen af ​​problemerne blive løst, da vi i dag skal diskutere den diæt, man skal følge, når de lider af forstoppelse.

Før vi går fremad, diskuterer vi hvad forstoppelse faktisk er.

Det opstår, når muskelsammentrækningen i tarmen er for langsom til at skubbe afføringen ud af systemet eller mangel på vand i afføringen for at blødgøre det og flytte det ud af tarmen. Det er ekstremt smertefuldt, gør din mave oppustet. De vigtigste syge er den, der drikker mindre vand, forbruger lavfedt og fedtfattig kost og træner mindre. Enkle og nødvendige ændringer i kosten kan genoplive dig som det er af midlertidig karakter.

Kost fødevarer for forstoppelse:

i) Fiberrig mad:

Som tidligere nævnt hjælper fibre med at let passere afføringen ud af systemet. Så indhyll sund, fiberrig kost i dit regime. Nogle eksempler på fiberrig mad er fuldkornsbrød og korn, grøntsager, bønner, frugter.

Man bør ikke spise dem alle ad gangen. Spis lidt, så kroppen bliver vant til det, og det bliver effektivt med tiden.

Se mere: Kost til forøgelse af fertiliteten

ii) linfrø:

Disse små brune frø kan gøre underværker ved lindring af forstoppelse. Det er beriget i fiber. Det kan sprinkles på korn og yoghurt og blandes i smoothies.

iii) bønner:

Bønner er meget nyttige i forstoppelse, da den er fyldt med fiber og opretholder et sundt fordøjelsessystem.

iv) ananasjuice

Jo flere frugter du indhyller i dit regime, desto mere vand får systemet, og mere du holder dig væk fra problemer som forstoppelse. Drik et glas dagligt for at se effektive resultater.

:
Se mere:Psoriasis kost fødevarer at spise

v) fuldkorn:

Havregryn, korn er fiberrik mad. Holder din mave fuld og kæmper med problemer med forstoppelse.

vi) Banan med varm mælk:

Spis banan langsomt og tyg det godt med et glas varm mælk. Bananen skal være meget moden, eller det kan virke omvendt.

vii) Undgå fedtstoffer og sukker beriget mad:

Forstoppelse er et resultat af overforbrug af fedt og sukker. Fødevarer, der forårsager forstoppelse, bør undgås. Candy, kager, ost, hvidt brød, hårdkogte æg, chips og kiks, frosne fødevarer, småkager, umodne bananer, donuts, løgringe, fries, smør, is, rødkød, hvid ris skal udryddes fuldstændigt hvis problemet er alvorligt.

viii) forbruge rigeligt med vand:

Hydrater din krop godt. Ideelt set bør man have 10-12 glas vand dagligt. Ved forstoppelse bør forbruget øges med 4-6. Stå op om morgenen hver dag og få 3-4 glas vand. Øvelse af det dagligt hjælper meget med at lindre problemet med forstoppelse. Derudover vasker det ud toksinerne og spilder ud af kroppen.

ix) Broccoli:

At være en meget righoldig mad hjælper det meget godt med problemet. Spis en skål kogt broccoli dagligt.

Se mere: Hurtig vægttab kost

x) pærer:

Denne frugt kan lette bevægelsen af ​​afføring ud af systemet. Man bør forbruge en pære dagligt om morgenen eller eftermiddagen.

xi) fig:

De er rigtig rige på fiber og hjælper meget med at bekæmpe problemet. Sammen med at spise de ovennævnte fødevarer og efter kosten bør man holde sig væk fra forarbejdede fødevarer, mejeriprodukter og alkohol. Disse har tendens til at dehydrere kroppen og forårsage afføringen forbliver og ikke i stand til at bevæge sig ud. Disse nødvendige ændringer i kosten skal købes sammen med en regelmæssig øvelse for at slippe af med problemet permanent. Hvis problemet er for intens og vedvarer selv efter at have fulgt kosten og indtager fødevarerne, bør man konsultere en læge, og medicin skal tages.

Billeder Kilde: Shutterstock, 3.

Pin
Send
Share
Send