Skønhed og mode

15 Moderne Black Kurtis For Women In Trend

Pin
Send
Share
Send


Kurtis kan være af mange designs og mønstre alt afhænger af hvilken type kurti du ønsker. Valget af mønstre varierer fra et kontor slid til et afslappet slid til fest slid er der rigelige valg at lave. Når det kommer til sort kurti, så har du mange valgmuligheder. Fra sorte kurti hals designs til udførlige kurtis får du det hele. Sort kurti kan bæres af kvinde af enhver alder, må det være teenage eller gammel, vi har stilarter til alle alder. Sorte kurtis er yndefulde og ser dejlige ud, når de bæres. Du kan bære dem efter din stilstilstand. Enten kan du nyde den traditionelle avatar helt, eller du kan gå semi-traditionel.

Bedste Black Kurti Designs til kvinder i Indien:

Her er nogle af de sorte farver kurtis designs, stilarter og mønstre nævnt, som du kan prøve på,

1. Ladies Plain Black Kurti:

Den korte slanke sort kurta har været meget i trend i disse dage blandt teenagere i almindelig sort kurti design. Det er også inklusive taljefrakker. Vær lidt smart og prøv forskellige typer kurtis for at skabe en unik stilopstilling for den lidenskabelige. Brug casual flared eller designer sort kurti til damer cool college stil, anarkali til bryllup, lige lange kurti for imponerende professionelt udseende. Tjek nedenfor er forskellige typer fustier til daglig rutine.

2. Designer Black Anarkali Kurti:

Damer er meget mere lidenskabelige over for det fashionable Hvis du altid søger en forandring i dine tøj og elsker at eksperimentere med modekulten i sort kurta. For at se bedst ud er det mest nyttigt at udvikle sig mod sort kurta til damer. På nuværende tidspunkt styres verden af ​​en række sort kurti-stilarter specielt til dynamiske kvinder. Vær den stærke og selvsikker kvinde med designer sort kurti. Du kan få spejlet arbejde udført på det eller sten arbejder for at give det et designer look. Den nylige stil, der blomstrer er kæden. En simpel sort lang kurta med kæde fastgjort til den ser meget stor ud og giver dig et dristigt udseende.

3. Hals Designet Sort Kurti:

De sorte kurti hals designs med broderi er meget begunstiget for det simple, men elegante udseende. Kurti i bomuld kommer med midterme med udskæring og længden er til hofterne. Det forbedrer dit etniske udseende over jeans og kan også bæres over palazzos.

4. Moderne Sort Kurti:

Denne fulde sort kurti kommer med lang længde og paraply ærmet top med et rundt hals design. Klokkehalsen giver et sjal som udseende med grafisk design på den. Kjolen kommer med et skrå mønster fra top til bund. Som det er moderne almindeligt sort lang kurti kan du bære dem til udendørs begivenheder som fester også.

5. Seneste Office Wear Black Kurti:

Husk din egen stil! Det er ikke, at de er ude af trend i dag. De går stadig, godt, solidt. Men de bør ikke være dit første valg, uden tvivl om fuld sort kurta. Du skal starte med noget mere stilfuldt, prøv denne kurtas på kontoret for at give et formelt og ædru udseende. Du behøver ikke bekymre dig om de matchende farver sort blander med alt; den grundlæggende blandede kombination er sort / hvid.

6. Sort bomuld Kurti til kvinder:

Der er meget god efterspørgsels salgskurv for fine kurtis er og har været stigende. Kurtis er en all-time stil og mode favorit hæfteklæde til de fleste sorte kurta til kvinder. Uanset om det er studerende, kontorgæster, homemagere og endda de bedste kendisser, så giv den denne rige stab i enhver kvindes garderobe med aplomb og fascinerende nåde.

7. Sleevless Black Kurti:

Kurtas & kurtis er de mest alsidige muligheder for etnisk slid. Disse er mellemlange skjorte tøj stilarter, der kan bæres med et stort udvalg af bundflader. Du kan nemt sortere og filtrere den ønskede stil. Du kan vælge den sorte kurta efter eget valg. En kurti design er baseret på klimaet og anledningen, hvor du vil bære et beklædningsgenstand. Du kan altid bære en ærmerøs kurti! Den ærmerøse kurti kan bæres af kvinden, der ønsker at bære deres stil på en beskeden måde.

8. Trykt Sort Kurti:

Dette sort kurta design leveres med batic design på det i sort og hvidt. Perfekt til et afslappet udseende, det kommer med blomstermønstre på den. Det ser meget glorværdigt ud for andre af etnikker at bære den sorte kurti for funktionerne. Du kan også bære dem til daglig brug, da trykte sorte kurtis ser fantastiske ud. Et andet outfit, der kan udarbejdes trykt kurtis, er kurtijakkerne. Når din kurti bliver gammel eller ødelagt fra et sted så kan du helt sikkert gøre det her.

9. Sort broderet Kurti:

Hvad kan være mere spændende end en sort broderi kurta? Hvis du ikke er en kurta fan, vil denne sort kurti med broderi få dig til at tænke to gange! Det ser smukt ud, når det bliver slidt og sparer opstanden om at matche kombinationerne, da sort går med noget, du kan para det med enhver farve, du kan lide. Broderiet kan være den enkle eller korrekte broderi af en del af Indien. Du kan også have en halv-broderi sort kurta, hvis du vil holde det lidt simpelt.

10. Black Fulkari Kurti:

Når det kommer til kurti outfit så hvordan kan nogen ikke gå traditionelt? Der er forskellige former for broderi udført i henhold til forskellige religioner i Indien. Denne kommer fra nord, det berømte fulkari mønster. Fulkari-dragter går aldrig ud af mode, men hvis du ikke vil have en fuld dragt så kan du altid gå til sorte fulkari kurtis. Disse er fantastiske, smukke og giver dig et fantastisk udseende. Du kan helt rocke det traditionelle udseende med dette sort kurti design.

Se mere: Red Kurtis For Women

11. Stand Collar Black Kurti:

Et andet stærkt mønster i sort kurti er stand krave kurti. Det giver et elegant udseende, når det er slidt og er et evergreen outfit at bære. Det passer til enhver lejlighed, du kan bære dem når som helst hvor som helst. Få det fantastiske look med en stand krave sort kurti.

12. Woolen Black Kurti:

Når det kommer til vintre, der sagde alt hvad du har på, er jakker, trøjer og sjaler? Nå kan du altid bære kurtis lavet af uldmateriale. Disse kurtis er bedst til sæsonen og giver også et godt udseende. En sort lang kurti lavet af uldmateriale har den elegance og det formelle udseende. Det kan bæres på kontoret og dagligt også i løbet af vintrene. Woolen black kurtis er perfekte til vintre, de holder dig varm og får dig til at se stilfuld ud. Så de er behagelige at bære og beskytter dig mod kulde også.

Se mere: Golden Kurti Designs

13. Sort Kort Kurti:

Ikke meget af en traditionel outfit elsker? Nå, det er den perfekte måde at bære noget traditionelt på en moderne måde. Du kan altid bære en kort kurta over jeans eller jeggins. Dette kan være et af dit daglige udseende, også det gør dig til at se elegant og ædru ud. En sort kort kurti er velegnet til enhver lejlighed eller begivenhed. Farven sort går med næsten alt, så behøver ikke bekymre dig om kombinationen bare gå med strømmen.

14. Indo Western Black Kurti:

Kurti ses altid som en traditionel outfit. I dag er det snoet og blandet med den moderne mode. Indo vestlige mønster er meget elegant og yndefuldt. Hvis du leder efter elegante og ædru sort kurti design, kan du vælge dette mønster. Det kan bæres på nådige begivenheder og fester. Du kan altid have et fantastisk udseende med en blanding af traditionelle og vestlige. Der er forskellige mønstre, stilarter og stoffer, hvor du kan vælge en sort kurti, der får dig til at se fantastisk ud. Disse bruges godt til bryllupsbegivenheder eller traditionelle arrangementer.

Se mere: Grøn Farve Kurtis

15. Party Wear Black Kurti:

Tænker på at bære noget bortset fra vestlige på fester? Nå, det er en mulighed, der ikke vil krydse alles sind. Iført en fuld sort kurti i en fest er ikke alles valg. Du kan rocke i denne outfit på fester, da den er designet på den måde. Med denne moderne blanding kan du bære en sort kurti til fantastiske fester, der får dig til at se klassisk og elegant ud.

Der er mange valg, du kan lave af de ovennævnte sorte kurti stilarter og designs. Disse er velegnede til lejligheder såvel som daglige slid. Unge piger og tanter kan bære disse kurtis uden nogen tanker. Giv disse stilarter et forsøg og få et nyt udseende. Gør plads til disse kurtis i din garderobe og giv det gyngende look med sorte kurtis. Selvom du ikke er en elsker af sort, vil disse fabelagtige sorte kurti-designs få dig til at tænke to gange! Ja, du kan bære dem i henhold til de lejligheder du kan lide.

Se videoen: New Western short frocks Designs 2017-18 -Latest Trend (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send