Hårpleje

Hvordan man laver silkeagtig hår med hjemmemedicin

Pin
Send
Share
Send


En af hoveddrømmen for kvinder er silkeagtigt, skinnende og sundt hår. Tillidsniveauet afhænger af, hvordan dit hår er, hvis håret er blødt, sort og skinnende med hoppende, hvilket øger selvforsikringen. De fleste kvinder står overfor forskellige typer problemer på grund af stress, forurening og andre grunde, mens færre mennesker overvinder disse hårproblemer og har smukt hår.

Der er så mange kvinder i verden, der kæmper med hårproblemer hver dag, og hvis du er en af ​​dem, har du sandsynligvis relation til hvad jeg siger. For at slippe af med dette problem er jeg kommet med denne store artikel, der vil give dig en grundlæggende ide om hvad du skal gøre for at få silkeagtigt, blødt og blødt hår kun inden for få måneder. Følg nedenstående naturlige hjemmehjælpemidler til silkeagtig hår og nogle yderligere instruktioner omhyggeligt, og du får det fantastiske udseende med silkeagtigt og naturligt hår, som du altid har ønsket.

Se mere: Sådan Thicken Hair

Hvordan man laver silkeagtigt hår ved hjælp af hjemmemekanismer:

1. Spis sund for silkeagtig hår:

At spise næringsrige fødevarer hjælper med at forbedre din hårvækst og kvalitet meget. Spirer, grønne bladgrøntsager, citrusfrugter og nødder er nogle af de basale fødevarer, du skal føje til din kost. Dette vil også rense dit blod, forhindre tørt hår og skæl og i sidste ende vise på dit hår. Så start med at spise super sund, da det er helt afgørende og også drikke 3 liter vand hver dag for at få skinnende og smuk udseende.

2. Hvordan man laver silkeagtig hår ved hjælp af honning:

En simpel løsning på problemet med dårligt kvalitetshår er honning. Dette er et af de bedste og effektive hjemmet mod hår med silkeagtig blødhed.

 • Tag en spiseskefuld honning og bland den i fire kopper varmt vand.
 • Når du er færdig med din shampoo og konditionering, skal du bruge dette vand til at skylle dit hår grundigt.
 • Dette vil gøre dit hår dejligt, silkeagtigt og meget blødt.
 • Men følg ikke denne rutine hver dag, da overdrivelse altid er skadelig.

Se mere: Sådan får du glat hår

3. Sådan får du silkeagtig hår med oliemassage:

Selvom du har hørt dette tip flere gange, skal du vide, at det er ret vigtigt. Olie dit hår to gange i ugen og massere det kan styrke dine rødder, fremme hårvækst og forhindre skade. Dette vil i sidste ende føre til silkeagtigt og glat hår.

 • Få noget kokosolie, varm det og lav en massage i omkring femten minutter.
 • Lad det blive i 40 minutter og vask det af med shampoo og balsam.
 • Du vil føle dig godt efter dette.

4. Hvordan man kæmper for silkeagtig hår:

Kombination af dit hår er en del af de daglige aktiviteter. Men hvis du skal behandle det som en kunst, så vil du helt sikkert se en stigning i hårvækst. Hvis du lægger et let tryk på kammen, vil din blodcirkulation øges, og dette vil medføre bedre og hurtigere hårvækst. Børstning og kæmning af håret 2-3 gange om dagen hjælper dig uhyre med at få blødt og silkeagtigt hår. Det vil også hjælpe med at sprede naturlige olier fra hovedbunden. Hvis du følger tipet dagligt, bliver dit hår som en berømtheds frisure kun inden for få måneder.

Læs mere: Den rigtige måde at bekæmpe dit hår på

5. Brug koldt vand:

Varmt vand har en tendens til at fjerne alle fugt fra dit hår. Vær derfor smart og brug koldt vand, når du vasker dit hår. Dette vil vaske det fuldt ud og standse det. Fugtigheden bliver bevaret, og dit hår vil være blødt, glat og meget silkeagtigt.

6. Kraften af ​​hvid eddike:

Dette er et af de bedste og bedste hjemmemedicin til silkeagtigt, blødt og glat hår naturligt.

 • For at bruge hvid eddike, simpelthen lave en opløsning af eddike og vand.
 • Sørg for at de er 50:50 i forhold.
 • Hæld det hele over hovedet og lad det blive i ti minutter. Vask det derefter væk.
 • Du kan følge med med en dyb konditioneringsbehandling som æggeblomme eller olivenolie og jojobaolie. Enhver anden agent, der er kendt for god konditionering, vil fungere godt på dit hår.
 • Massage din hovedbund og hår i omkring et minut eller så, og så kan du vaske det væk.

7. Hvordan man laver silkeagtig hår ved hjælp af citron:

Et andet stort element er citron, du kan for at få glat og smidigt hår.

 • Blander 7 dråber citronsaft og bland det i en skål fuld af æggeblomme.
 • Påfør alle dele af dit hår korrekt og vask det efter 15 til 20 minutter.
 • Shampoo og tilstand efter.
 • Hvis du ikke er tilfreds med dette, kan du lave en glat pasta af løg og tilsæt frisk citronsaft til det.
 • Påfør i hovedbunden og lad den blive i en halv time.
 • Vask det af med urte shampoo. Du kan bruge enhver anden shampoo, hvis du vil, men urte ville være bedst, da du bruger løg.

8. trimning og udstyr:

Det er vigtigt at trimme dit hår en gang om måneden for at holde den sund og lys. Dette vil fremme længde, kvalitet og tilføje mere skønhed til dit hår. En anden værdifuld ting, du skal vide, er at købe den rigtige slags udstyr. Dårlig kvalitet straighteners og curlers kan forårsage stor skade på dit hår.

Se mere: Sådan får du skinnende hår

Nogle andre naturlige tips til, hvordan man får silkeagtigt hår:

Få de rigtige produkter:

Investering på et kvalitetsprodukt er en vigtig ting, du skal gøre for at holde dit hår glat, silkeagtigt og smukt. Hold dig væk fra shampooer, der indeholder alkohol eller andre farlige kemikalier. I stedet holder sig til produkter, der er lavet af naturlige elementer. Sørg for at du køber et produkt efter hårtype. Brug af produkter, der er naturlige, giver stor næring til dit hår. Nogle gode hårprodukter er Coconut Oil, Vatika, L'Oreal Shampoo og Balsam. Du kan også prøve Kutaj, Sunsilk og Biotique for at opnå de bedste resultater.

Nogle grundlæggende tips til at få silkeagtigt hår:

Før vi slutter artiklen, er det vigtigt at kende nogle grundlæggende tips, der gør dit hår håndterbart. Dæk dit hår med et tørklæde hele tiden, så du kan holde dig væk fra skader og forurening. Brug shampoo og balsam, der er branded og urte. Vask dit hår to til tre gange om ugen. Og endelig, hold dig væk fra barske kemikalier.

Pin
Send
Share
Send