Skønhed og mode

9 Traditionelle Bandhani Salwar Dragter til Kvinder

Pin
Send
Share
Send


Bandhani er blevet populær blandt kvinder. Bandhani er også kendt som arv fra den indiske tekstilindustri. Bandhani er berømt for sit materiale, der giver komfort og lethed i iført. Bandhani print er tilgængelig i Sarees, salwar suit og chaniya choli. Det mest regelmæssige slid er salwar-kjole. Bandhani print salwar kameez er efterspurgt blandt damer mest om sommeren. Bandhani Salwar dragter fratager kvinderne fra sommervandet. Blandt Indien er der forskellige byer fra Bandhani som Rajasthani Bandhani, Jamnagari Bandhani osv.

Seneste og klassiske Bandhej Salwar KHameez Designs til piger i Indien.

Lad os se på top 9 designs af bandhani salwar kameez mønstre til damer.

1. Bomuld Bandhani Salwar Suit:

Denne bandhani salwar dragter er i bomuldsstof. Det er hyggeligt og varmt print, der giver fysisk brugervenlighed. Salwar er churidar med flot farvekombination. Kort ærmet kurta ser fint ud med godt rørarbejde på halsen. Selv Dupatta har smukt mønster.

2. Jamnagari Bandhani Salwar Suit:

Bandhani udskrivning af Jamnagari er meget berømt i Gujarat. Dette er den med et andet bandhani mønster. Kjolen ser cool ud med blonder på hals og ærme. Kjolen er godt møbleret og kan bæres, mens du arbejder hjemme. Det er afslappet og løs.

3. Rajsthani Bandhani Salwar Suit:

Rød er typisk farve i bandhani print. Næsten hver dame vil have denne farve bandhani dress. Den kommer i crepe materiale. Men det ser fantastisk ud efter sømmen. Materialet er blødt og behageligt. Kvinder vil se nådig ud i dette.

4. Bandhani Silk Salwar Suit:

Bandhani Salwar Suits i silke stof ser fantastisk ud, og det giver dig overdådigt udseende. Man kan bære det på udflugt også. Tøjet ser rig på bæreren, og det er ikke svært at røre ved. Silke føles som fløjlsagtigt materiale på kroppen. Her har damen givet højhalsstil med 3/4-ærmer, der ser smuk ud på hende.

Se mere: Pakistanske Salwar Designs

5. Bandhani Broderi Salwar Suit:

Når Bandhani print bliver blandet med broderi arbejde, bliver det tung salwar suit og kan også anvendes på enhver familie funktioner. Denne salwar-kjole er virkelig fantastisk med flot glat Dupatta og fint arbejde på Kurta. Damen ser smuk ud i denne salwar-dragt. Det er overlegen kvalitet materiale.

6. Designer Bandhani Salwar Suits:

Forskellige innovationer kan udføres med Bandhani Print. Og det er det, som en Designer har lavet et unikt mønster i Bandhani. Dupatta og Salwar mønster er pænt udformet med almindelig grænser til Kurta. Denne kjole vil få dig til at se anderledes ud end andre iført almindelig trykt salwar suit.

Se mere: Patiala Salwar Kameez Designs

7. Kutchi Bandhani Salwar Suit:

Kutchi Bandhani Salwar suit er populær i Gujarat State især for sine overdådige designs og ekstraordinære udseende. Det er af høj klasse broderi arbejde udført på kurta og dupatta. Damer har altid rost dette mønster. Selv om nogle hvad dyrt, er det i stand til at levere lovende personlighed.

8. Spejl Arbejde Bandhani Salwar Suit:

I denne Bandhani Salwar Suits er spejearbejde lavet på nakke, ærmer og bund af kurta. Det er også kendt som "Gamthi" arbejde. Det har simpelt design af almindelig type. Denne type arbejde er populært under Navratri-festivalen. Denne kjole vil gøre den ene fremhævning fra mængden.

Se mere: Anarkali Salwar Suits

9. Satin Bandhani Salwar Suit:

Satin stof er af høj standard. Når satin blandes med bandhani print, vil det helt sikkert give værdighed med bekvemmelighed. Mønsteret er simpelt, men tilfreds med at bære. Damen ser smuk og storslået ud. Dette design vil se udestående og forunderlige.

Bandhani print salwar Kameez er altid efterspurgt og all-time favorit print til damer. Kvinder holder Bandhani print i prioritet. De elsker bare det. Der findes forskellige former for arbejde og mønster i Bandhani Salwar Kameez. Bandhani print er i stand til at gøre nogen forvirret. Damen ser attraktiv ud i Bandhani Salwar suit. Bandhani print er perfekt til enhver lejlighed og regelmæssigt slid også.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: BandhaniBandhejSalwar DupattaBottom Dupatta (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send