Skønhed og mode

Hvordan man bruger æblecider eddike til acne ar?

Pin
Send
Share
Send


Acne er fortsat et af de mest almindelige problemer med hud, som vi alle har været igennem mindst én gang i vores levetid. Den primære alder for acne er stort set teenhovedet, når hormonerne i din krop udvikler sig, hvilket forårsager forskellige reaktioner til at fremvise sig for dig. Normalt er det ansigtet, der bliver påvirket mere end noget andet. For nogle voksne dog problemet vedbliver, og selv i deres tidlige eller midten af ​​ungdommen står de over for problemet med acne. Nu nylige undersøgelser viste æblecider eddike til acne ar, der kæmper komponent detaljer, som vi finder i dagens artikel.

Hvad er? Før vi går videre til fordelene, er det absolut nødvendigt, at du genkender dig selv med det pågældende produkt. Æblecider eddike eller ACV er simpelthen en gren af ​​eddike og har en blød nuance til den, der kan ligner en appelsin som skygge af fersken. Denne eddike er hovedsagelig fremstillet af sin moderrediens æblet og henvender sig til en række funktioner. Ikke kun er det medicinsk godkendt for at holde dit hjerte forbrændt og immunitet på punkt, men fungerer også som en god deodorant eller efter barberingsmusk på grund af sin stærke lugt, men for nogle kan denne lugt være lidt for stærk. En sådan lidelse til dette er acne kur.

Arbejdet med æblecider eddike:

Meget som nogle gær er gode og nogle er dårlige, ligesom nogle syrer er hudskader, mens de andre blot er gavnlige for huden. Æblecidereddike er et af de elementer, der kommer i sin rene, upasteuriserede form. Man vil altid finde ACV i sin uforfalskede form for at bevare indholdet som den gode gær eller bakterier, der udgør sygdommen. Nu er disse syrer skadelige for din acne og ikke for din hud, og derfor kan du nemt stole på ACV. Det kommer uden bivirkninger.

Se mere: Jojoba Oil For Acne Prone Skin

Fordele ved æblecider eddike:

Æblecidereddike hjælper med at regulere kropstemperaturen. Varme fanget inde i kroppen er en førende årsag til acne, som nu kan kontrolleres. Ofte tiltrækker huden meget snavs og olie fra gaderne, som kun er forurening for din hud. Selvom du vasker dem væk en gang hjemme, holder nogle i kernens lag i din hud. Blanding med vores naturlige olie, sebum det skaber acne. Her lagrer ACV dit ansigt med en beskyttende kappe for at undgå disse omstændigheder.

Glucose og højt insulinindhold i din krop kan være førende årsager til acne, som kan kontrolleres af dig, hvis du indeholder æblecidereddike i dit system. Da det kommer i en ren ufordelt form, er der ingen blandede kemikalier eller et tilsat konserveringsmiddel, hvorfor din acnebehandling får det bedste ud af aftalen. Mælkesyrebakterierne i din ACV vil helt sikkert hjælpe med til at reducere hævelse og rødme af acne og derved reducere rest smerter i processen.

Se mere: Sådan bruger du sodavand til acne

De rigtige måder at æblecider eddike til acne ar:

Der er mange forskellige måder, hvorpå du kan bruge æblecidereddike til acne ar.

Madpleje:

Brug æblecidereddike i dine fødepræparater, men i kontrolleret og begrænset mængde. Alt for meget er aldrig godt og kan resultere i et kontraangreb.

Tone It:

Du kan bruge æblecidereddike direkte på din hud. Det kommer i en meget stærk form, så sørg for at du har helt fortyndet det ordentligt før brug. Brug simpel bomuld til at blande det i din hud. Pas på irritationer og stop simpelthen hvis irritation opstår eller vedvarer.

Faner:

Du kan endda købe over counter ACV piller, selvom mange forskere siger, at disse piller ikke har nogen eller mindre mængde ACV i det.

Se mere: E-vitamin for acne ar

Billeder Kilde: Shutterstock

Pin
Send
Share
Send