Face Pack

4 Hjemmelavede Yoghurt Face Packs For Glødende Skin

Pin
Send
Share
Send


Yoghurt har mange formål og gavner os på mange måder. Den bruges til madlavning og tilføjer smag til mange retter som hovedbestanddel. Mange retter er ledsaget af yoghurt; Det er nyttigt at lave desserter, supper og forskellige køkkener. Men foruden at blive spist, har anvendelsen af ​​yoghurt på ansigt, hår og krop også forskellige fordele. Det kan bruges i forskellige kombinationer til gavn for huden.

Der findes rigelige varianter af yoghurt i butikkerne, men det, du bruger til maskerne eller på kroppen, er almindelig usødet yoghurt. Her er et par masker, der har almindelig yoghurt som hovedbestanddel og er lavet til en række anvendelser. Disse er nemme at lave og bruge og er også risikofrie.

Forskellige Yoghurt Face Packs:

Her er vores 4 bedste hjemmelavede yoghurt ansigtspakker til glødende hud.

Honning og yoghurt ansigt pack:

Både honning og yoghurt er gode til fugtgivende huden. Yoghurt er også kendt for dyb rensning af huden. For at lave masken skal du tage ca. 2 tsk yoghurt og tilsæt 1 lille tsk honning til den. Bland godt for at gøre en glat pasta. Hvis masken er tyk, tilsæt en halv teske mælk eller bare mængden af ​​mælk for at gøre en glat pasta, der ikke drypper. Påfør huden og lad den gå i 10 minutter. Efter dette skal du tage lidt kold mælk og massere pakken i 2 minutter, før du spyler pakken ud. Det er en god pakke yoghurt og honning til ansigt.

Se mere : Almond Face Pack & Egg Face Mask

Grammel og Yoghurtpakke:

Tag en teskefuld tyk yoghurt og tilsæt en teskefuld grammel til det. Hvis du har tør hud, tag en teskefuld frisk fløde og slå ingredienserne til at danne en glat pasta (brug vand til at gøre en glat pasta). En anden mulighed er at tilføje en knivspids af gurkemeje pulver for at lette og lysere huden. Påfør pakningen i 15 minutter og skyll godt af. Denne pakning gør din hud glødende og renser alle urenheder fra huden. Hvis du bruger kursusgrammel i stedet for fint grammel, er det også en god skrubbe til din hud. Dette er en af ​​de bedste yoghurtfrontpakker.

Citronsaft og yoghurtpakke:

Denne maske er gavnlig for acne og kimbenhårig hud, mørk og plettet hud og også garvet hud. Det renser ansigtet og med kontinuerlig brug kan også lysere din hudtone. For at gøre masken skal du tage to spiseskefulde friske yoghurt og tilsæt en spiseskefulde citronsaft til den. Bland også en spiseskefuld honning for at fugt og nære huden. Påfør ansigtet i 20 minutter og skyl det med koldt vand. Huden kan blive irriteret i starten, men sensationen vil gradvist falde og give frugtbart resultat. Det er en perfekt yoghurtpakke til ansigt.

Se mere: Rose Petals Face Pack

Agurk Og Yoghurt Face Pack:

For at rense, friske og slappe af fedtet og snavsagtigt hud er dette en fremragende maske. Skræl en agurk og skær i halvdelen. Bland den ene halvdel i en blender og når et lille kursus, skal du tilføje om en spiseskefuld honning til den. Bland igen for at gøre en glat pasta. Påfør dette på ren hud og lad det stå i 20 minutter. Med den anden halvdel af agurken skal du skære tykke skiver og holde øjnene for at slappe af dine muskler. Skyl grundigt med lunkent vand. Påfør fugtighedscreme, hvis huden føles elastisk. Det er en af ​​de bedste hjemmelavede yoghurtfrontpakker.

Selvom en naturlig og hjemmelavet ingrediens, kan yoghurt måske ikke passe alle sammen. Sørg derfor for at prøve lidt af en ansigtsmaske på bagsiden af ​​din hånd for at tjekke for irritation. Desuden er det ikke nødvendigt, at en ansigtsmaske passer til alle typer skind og har samme virkning. Så vær ikke modløs, hvis en maske ikke viste gode resultater. Du kan bruge forskellige kombinationer og forskellige ingredienser til at have den ønskede effekt fra en hjemmelavet ansigtsmaske.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5.

Pin
Send
Share
Send