Skønhed og mode

Hvordan man laver Telugu Bridal Makeup

Pin
Send
Share
Send


Telugu kultur involverer en masse enkelhed i den samlede bryllupskultur. Et bryllups centrum er et bryllup, dvs. bruden er også klædt meget enkelt. Med hensyn til hendes sminke, smykker, hårdtøj og kostume er meget rig og elegant, derfor skal ansigtsmake-up være meget lys for at forhindre en meget prangende og over det øverste udseende.

Her er de grundlæggende trin, hvor du kan gøre en Telugu brude sminke alle sammen selv hjemme.

1. Rensning:

Før du begynder sminke, skal du rense dit ansigt og hals korrekt. Dette er vigtigt at fjerne snavs og urenheder fra ansigtet og få en glat base. Efter rensning gnid isbiter på ansigtet for at lukke de åbne porer. Påfør meget let fugtighedscreme, der ikke indeholder nogen SPF.

Se mere: South Indian Bridal Makeup

2. Korrektor:

Det andet trin er at bruge korrektor på pletter og steder som under og under næsen, under underlæben, under øjnene, øjenlågene, kæbelinjen og kindbenet. Anvend streger af korrektoren med fokus på store problemområder.

3. Stiftelse:

Brug prikker af fundament over hele ansigtet og bland godt med korrektoren. Brug en ren og fugtig makeup pude og med let patting bevægelse for at give ansigtet en glat base. Brug fundament og korrigeringsudstyr, der passer til din hudton og ikke en tonelighter. Bemærk også, at disse ikke indeholder SPF, fordi basen udgør SPF vil gøre udseendet i fotografier lyst.

4. Compaq:

Endelig sæt basen med løst pulver. Anvend det i den tilsvarende patting bevægelse. Ved hjælp af en stor børste fjernes ekstramateriale fra ansigt og hals for at forhindre, at kigget bliver kager.

5. Øjenskygge:

For at begynde med øjenmake-up skal der påføres løst pulver over øjenlågene og under øjnene. Påfør først en bundfarve på lågene først. Brug en dybere skygge på det ydre hjørne, tilsæt dybde til øjnene ved at blande det indad. Anvend derefter en glitrende farve på pandebenene og blend grundigt. Hvis det er nødvendigt, brug et andet citat af highlighter for at fremhæve øjnene.

Se mere: Tamil Bridal Makeup

6. Kohl, Eye Liner og Mascara:

Normalt bruges pulverformet øjenliner til at fremhæve øjnene. Med en tynd børste anbringes pulverformet liner på øjets låg og under øjnene. Derefter med en flydende liner anbring en tynd kontur på øjenlågene. Brug mascara på øvre og nedre øjenvipper og afslut øjnene med det sidste tryk på Kajal.

7. Eye Brow Corrector:

Der er forskellige muligheder at vælge imellem på den måde, du gerne vil øge øjenbrynene. Du kan bruge pulveriseret liner, sort øjenskygge, der har en lille glitter, Kajal blyant eller øjenbryn blyant for at uddybe øjet vipper. Dette gør øjnene mere fremtrædende og lyse.

8. Blusher:

På kindbenene skal du bruge en nøgenblusher eller dem med meget lyserøde eller ferskenundertoner. Undgå at bruge mørke nuancer; dem gør udseendet mørkere. Det er dybest set bare for at forbedre ansigtsegenskaber. Brug et par slag i næsen, under hagen og på panden også. Dette gør ansigtet glød når fotograferet.

Se mere: Kerala Bridal Makeup

9. Lip Liner, Lipstick og Gloss:

Til læberne er det eneste vigtige, den rigtige skygge. Brug af meget mørke nuancer er ikke foretrukket, så brug en der passer godt med outfit og passer også til hudens tone. Påfør et fundament på læberne, brug læderbeklædning til at skitsere læberne. Derefter en base frakke af læbestiftet, ved hjælp af en læbe børste, for ensartede resultater. Brug meget lidt glans til at gøre læberne bløde.
Disse nemme trin kræver grundlæggende kendskab til makeup, og du er sorteret med makeup-delen til din store dag. Prøv ikke at bruge dristige og mørke farver, fordi Telugu-bruder er det perfekte eksempel på enkelhed i bedste fald.

Se videoen: South Indian BRIDAL MAKEUP in TELUGU. HEAVENLY HOMEMADE (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send