Frisurer

Hvordan laver man bøhmisk twist?

Pin
Send
Share
Send


Bohemiske vendinger er bare en anden måde at skabe en klassisk frisure, hvor elegance er den primære faktor, men ikke før den væsentlige teknik, hvorigennem sådanne vendinger forekommer. For dem der stadig ikke har en anelse om, hvad det bohemske twist er, er dette en frisure, hvor den primære funktion er at opnå det ønskede udseende gennem brug af smidige, men fremtrædende vendinger, så der skabes et smukt hår.

I modsætning til hårets komplekse udseende er det faktisk meget nemt at opnå bohemiske vendinger, hvis du har det rette trick, der kryber op på din ærme.

Tips til at gøre Bohemian Twist:

1. Materialer krævet:

At gøre et bohemisk twist det eneste materiale du vil kræve er din færdighed. Bortset fra det, er de fælles væsentlige ting som hårpenslen, nogle hårbind og måske en pin eller to kan komme til at fungere. Hårspray sammen med dette vil helt sikkert være en nyttig tilføjelse, da hårsprayen holder de små laglås strammet op på ét sted.

2. Tutorial i ord:

  • For det første, prøv at bosætte dit hår. Vendingerne skal normalt være klare, selv om du vælger et rodet udseende. Hvis vendingerne er sammenflettet og ikke korrekt indstillet, er chancerne for, at en streng eller to kan glide ud, hvilket får hele håret til at se dårligt ud. Derfor er hoveddelen af ​​håroplæringen at kamme og slå sig ned i håret godt. Kontroller tangles og vink dem. Det vil kun hjælpe dig.
  • Når dit hår er løst, arbejder du nu op til en tredjedel af dit hår på den ene side. Dette behøver ikke at være perfekt. En grov adskillelse fra hele partiet vil bare gøre. Denne segmenterede lås vil danne basen for det bohemiske twist.
  • Start med at tage to mindre tråde ud af den adskilte lås. Hver streng taget bør tilhøre de yderste ender af låsen. Glat alle unødvendige hår frizz og derefter simpelthen starte med at vride strengene. Efter en vridning skal du bruge den franske fletningsteknik og hente noget hår fra siderne eller under og vride igen.
  • Fortsæt dette til slutningen, og når du går frem med hvert twist, skal du hente en lås fra de to ender, og snart vil du blive efterladt med et fantastisk bohemisk twist. Fastgør den ene side med et slips eller indarbejde det i enhver anden frisyre, du ønsker.
  • Det samme kan gøres med hovedets krone, hvor den forreste del af håret er adskilt og derefter snoet for at danne en mælkeformet twist. Der kan være mere end et bøhmisk twist baseret på din frisure idé og dygtighed.
    Sikre udseendet tæt ved hjælp af bobby pins for at undgå unødvendig glide ud af låse.

Diversions:

Nu kan en boheme twist inkorporeres i mange mange frisurer. Her er nogle få eksempler.

Se mere: Franske Twist Frisurer

3. The Twisted up Do:

Også her må man starte med den sædvanlige teknik til boheme-twist. Del dit hår fra midten og vælg to bohemeformede fletninger på hver side. Træk nu fletningen fra den ene side til den anden side og pakk den op ved at stikke den ind. Gør det samme med den anden fletning, indtil der laves en lav hængende fletning.

Se mere: Beskidte Bun Frisure

4. Bøhmen Bun eller Pony:

For at gøre bunen vælge den samme metode. Din fletning kan være enten på kronen, i hvilket tilfælde bolle vil være på bagsiden af ​​hovedet uden bekymring. På den anden side skal du bruge fletningen og med den frie side rulle op en bolle eller binde en pony. Brug nu den boheme fletning til at pakke den rundt om bolle.

Se mere: Messy Look Frisure

5. Hold det fri:

Du kan gøre et simpelt bohemisk twist på forsiden og fastgør det med stifter. Lad resten være fri.

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send