Skønhed og mode

9 smukke ankel længde salwar dragter til bryllup

Pin
Send
Share
Send


Det moderne udseende af den gamle, traditionelle salwar kameez dressing er mere fantastisk end nogensinde før. Damer har set flotte i enhver størrelse med disse ankel længde salwar dragter. De bulgy kvinder til de tynde damer, de korte damer til de høje damer kan se imponerende og attraktive ud i salwar kameez, der er stylet til ankel længden.

Seneste og attraktive designs af ankel længde Salwar dragter til kvinder i trend:

Nogle fantastiske designs er blevet nævnt nedenfor for at give dig kort beskrivelse af smukke designs.

1. Gul-Grå Faux Georgette Suit:

En gul grå faux print georgette materiale anarkali ankel længde salwar kameez kjole ser sød på enhver pige. Kontrastkombinationen af ​​farver og den strålende broderi og trykte udseende ser på salwar-dragt. Den brede gyldne grænse på nederdelens kant giver mere lys til kjole.

2. Ankellængde Salwar Kameez med broderet pant:

Designer broderi ankel længde salwar dragter af de forbløffende udskæringer på kameez er glamourøse design, der ser fantastisk ud på festerne. En mørk kongeblå helt gylden broderet kameez og en broderet salwar i churidar bund ser et blemende outfit. Den tunge broderi, der bærer sin rigdom, indtil længden af ​​anklerne ikke kan stoppe med at binde sit smukke design over hele festen.

3. Rå Silke Ankel Længde Salwar Suit med Leggings eller Nederdel:

En smuk elegant designer kjole af den uforlignelige silke kameez, der er syet til ankel længden med en høj talje bælte dekoration ser fantastisk ud. En smuk maroon rosa farvet rå silke kameez med fuld ærmer høj lukket hals design og med mid kurve cut mønster ser sød. Suit smukt med et trykt nederdel eller designerbroderet bukse giver et strålende kig på dit billede

4. Designer Dhoti Pant Salwar Suit:

Hvad et wow design er den gyldne fuldt udsmykket med gyldne palæer og broderi arbejde kameez og almindelig silke golden dhoti salwar. Den elegante designer ankel længde salwar kameez er for den røde løber kendis look. De smukke hævede damer ser drastisk smukke ud i en sådan designer kjole. Kameez har to dele af en bluse type halter top og den fuldt udsmykket ankel længde frakke.

Se mere: Net Salwar Suit Designs

5. Black Salwar Suit med Palazzo:

En palazzo ankel længde salwar kameez ser udroligt ud med den smukke gyldne broderi på den øvre top kameez og det fløjlsagtige bløde sorte materiale strømmer løst til anklerne. Den klare sorte palazzo passer fantastisk med designerkjole. Ankel længden af ​​kameez ser fantastisk ud med de brede benede palazzos.

6. Pakistansk Salwar Suit med bred bukser:

Den pakistanske accent af designer salwar kameez kjoler ser så forbløffende ud i de dristige og smukke mønstre, som man næppe kan afvise at købe dem til et selv. Den røde ankel længde gyldne broderede kameez kombineret med regelmæssig flared salwar ser utroligt ud. De ærmerøse broderede skuldre og lukkede halsmønster ser ligeledes strålende ud.

Se mere: Gulvlængde Salwar Kameez

7. Amazing Ankel Længde Churidar Salwar Suit:

Helt sort og designer salwar ser utroligt ud på kvinder. De feminine funktioner ser fantastisk ud med de mørkere nuancer af farver. En sort designer ankel længde salwar kameez kjole med hele ærmer og midterste snit fra taljen linjen ser smuk ud. Designer laced leggings giver et stilfuldt udseende til outfit.

8. Designer Straight Cut Ankel Længde Salwar Suit:

Damer med højde eller de korte damer kan også bære ankellængden salwar suit, der har lige skåret høj lukket hals og ærme mindre kameez og designer churidar broderede salwar i det. Choli fuldt broderet med gyldent arbejde giver en fantabulous indvirkning på bæreren.

Se mere: Bådhalsdesign Salwar Kameez

9. Broderet ankel længde High Ankle Salwar Suit:

Kvinder, der arbejder inden for glamour og rødt tæppe begivenheder, kan helt sikkert vælge selv den ankel længde designer kjole med sideskæringer dobbeltlagede salwar kameez. Den ankel længde leggings giver et trendy look til dressing. Hele ærmer og lukket hals giver elegance til outfit.

Ankel længde salwar dragter ser fantastisk ud til enhver formet dame på grund af kjoleets lige udseende. Den fantastiske finish og designer fuldstændighed af dragterne får dig til at se helt klædt ud fantastisk.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send