Tattoo Designs

15 Midlertidige og Blæk Tatoveringsdesign til Børn med Billeder

Pin
Send
Share
Send


Den dille for tatoveringer er ikke kun begrænset til mænd og kvinder. Børn er lige så fascinerede med tatoveringer. Ikke at det har nogen symbolsk betydning for dem. De tiltrækkes simpelthen af ​​de forskellige tatoveringsdesigner, der er tilgængelige for børn, og det er mere, de elsker at favne det bare for spændingen ved det.

Børn er udførelsen af ​​uskyld. Denne uskyld er personificeret gennem de forskellige forskellige tatoveringsdesign, der bæres af dem.

Bedste Tatoveringer til Børn med Billeder:

I denne artikel kom vi med forskellige typer af tatoveringsdesign til børn med billeder, der sikkert inspirerer dit barn.

1. Kids with Parent Tattoos:

Den første kærlighed til alle forældre er deres børn, og de forlader helt sikkert ikke den mindste måde at udtrykke deres kærlighed til de små og tatoveringer er således en måde at gøre det på. Mens børn elsker at få deres egne navne blækket på kroppene, er det lige det modsatte, når det kommer til forældrene. Hvis vi tager den anden version af tatoveringer til børn, kan vi tale om, hvordan forældrene elsker at få navn / navne på deres børn, der er blæste for evigt på deres kroppe. Det er endnu bedre, hvis antallet af børn er mere end en, fordi de så kan lave et mønster med navnene, hvor de vil.

2. Superman Kids Tattoo Designs:

Hvordan børn elsker at bære tatoveringer af deres yndlings superheltegn! Fra Batman, til Spider-mand, til Superman og lignende af dem, vises disse superhelte stolt på både piger og drenge. Superman tatoveringer, en favorit blandt drenge specielt er skabt i billedet af den legendariske tegneseriefigur samt logoet. Billedet af Superman er normalt båret på armen, mens logoet er mere berømt på sporten på brystet og ansigtet. Disse bør være midlertidige andre kloge tage nogle sikkerhedsforanstaltninger.

3. Kids Glitter Tattoo Designs:

Når det kommer til piger, kan du få nogen form for tatovering, men sørg for, at disse ikke gør ondt. Det er indlysende, for det første er de børn og på toppen af ​​det er de super søde piger. Når de vil have tatoveringer, er det bedste at få dem lyse og farverige. Den bedste måde er at få dem glitter tatoveringer gjort. Disse glød selv i mørket, hvis de er lavet med disse neon-farveglitter. Du kan få ethvert design gjort på dit håndled eller tilbage eller hvor du vil, og derefter holde en særlig type glitter på denne del for at farve og fylde tatoveringsdesignet. Pretty som nogensinde helt!

4. Sikkerhed Tatoveringer til dine børn:

Disse er nogle af de kunstige tatoveringsdesigner til børn og er kuppel i mange lande som klistermærker på deres håndled, måske af forældrene. Disse er tatoveringer, der viser vigtige oplysninger, hvis de står alene for lejre eller picnics. Da børn har vane med at spise noget, ser de godt ud, det er advarsler, der siger, hvad de er allergiske over for, så vejlederne nemt kan finde ud af det, og de får dermed mad i overensstemmelse hermed. Det er nogle gange også gjort for at minde børn om, hvad de ikke skal gøre selv når forældrene ikke er i nærheden.

5. Stjerner og blomster Tatoveringer til børn:

Tatoveringer til piger har alle de elementer af skønhed, charme og elegance i dem. Det er ikke underligt, at stjerner og blomster er et meget eftertragtet tatoveringsdesign til små piger. Udført på hånden med fantasifulde udsmykninger ser det ud som karismatisk og har en appel af sig selv.

Se mere: Bedste laser til tatovering fjernelse

6. Kids Name Tatoveringer Design:

Mange voksne elsker at få navnet på deres børn tatoveret på deres krop, mens børn foretrækker deres egne navne, når det kommer til tatoveringer. Det er en erklæring om deres identitet. Denne tatovering med den tilføjede tryk på en sommerfugl og et enkelt, men fascinerende designarbejde er et bemærkelsesværdigt stykke kropskunst.

7. Fairy Tatoveringer til dine børn:

Fairy tatoveringer har deres egen magiske appel og er langt det foretrukne valg blandt piger. De er moderigtige og kan gøres i et stort udvalg af designs, stilarter og lige udtryk fra søde og drømmende som sensuelle og onde. Pigebørn har længe siden været fascineret af disse fortryllende og mystiske væsener, og for nogle er feetattoer en repræsentation af deres indre følelser. Fairy tatoveringer i deres mange designs og stilarter er slidt på næsten enhver del af kroppen.

8. Midlertidige fingertattoer til børn:

Craze for finger tatoveringer blandt børn løber stadig dybt. Det er en behagelig måde at dekorere fingre på. Finger tatoveringer er store i design. Børn elsker generelt finger tatoveringer gjort på alle deres fingre. Det er en sjov måde at slå fingrene i dukker, deres yndlings tegneserie eller eventyrkarakterer eller actionhelte. Finger Farm tatoveringen specielt designet til børn passer godt på det mindste af fingrene og ser sødt ud, som også er flygtige.

9. Stjerner Midlertidige Tatoveringer til Kids Party:

Face tatoveringer er den bedste erstatning for ansigtsmalerier. De er mindre rodet og nemme at fjerne. Ansigt tatoveringer tilføje et strejf af sjov og spænding på fødselsdagsfest. Børn elsker simpelthen dem og kan ses som iført dem i en bred skærm af forskellige mønstre og designs.

10. Farverige Tattoo Designs for Kids:

Kids elsker farve og der er ikke noget som en god gammel sommerfugl for at tilføje et skøn af skønhed og farve til en usædvanlig charmerende tatovering. Butterfly tatoveringer kommer i flot design og farver. De er ret det indlysende valg blandt piger. Når de er færdige med stjerner som denne, ser de fængslende ud.

Se mere: Japanske Tattoo Designs

11. Dekorative Midlertidige Tatoveringer til Børn:

Udført med en fisk, sommerfugl, blomster, andre fantasifulde designs og symboler og fremhævet med ordet Love, har denne tatovering simpel uskyld skrevet over det. Det er et dekorativt stykke arbejde fyldt med en eksplosion af farve og charme.

12. Fodspor og håndtryk Tatoveringsdesign:

Nogle af de sødeste tatoveringer til børn, disse er design kan gøres i hænderne på børn eller endog forældrene. Hvis det er for børnene, kan de få små tatoveringer med skitserne på deres kæledyr eller deres søskende gjort i mini-version, og for forældrene er det normalt disse udskrifter sammen med deres børns navn. Disse er selvfølgelig ikke i de oprindelige størrelser, men de ser så søde og søde ud. Disse er også et af de mest følelsesmæssige og tankevækkende designs nogensinde.

Se mere: Indiske Tattoo Designs og Betydninger

13. Ribbon Tatoveringer til Baby Girls:

Piger elsker bånd og disse er også nogle af de bedste kids tatoveringsdesign. Den gode del er, at du kan få dem i monofarver eller endda lyse farver. En sikkerhedsnål sammen med et bånd er den sejeste i hele samlingen af ​​sådanne designs. For at dekorere disse lidt mere, kan du skrive navne på personer, du elsker i hvert af båndets bånd. Bortset fra navne kan du også skrive motiverende ord i båndets hængende bånd i disse typer af designs.

14. Funny Cartoon Design Tattoo for Kids:

Hvad kan være bedre end tegneserier, når det kommer til børn? Disse er således også de bedste tatoveringer til børn når som helst. De elsker det på alle måder, og de har ikke brug for permanente til disse også. Få dine børn blæk med de mest farverige og lyse tegneseriefigurer efter eget valg, og så kan de få en anden, så snart den sidste forsvinder efter lidt tid. De kan på denne måde få de tegn, de ønsker hver gang, og der er heller ikke noget problem om smerte, helt når design er udført på denne måde.

Se mere: Tegneserie Tattoo Designs

15. Hello Kitty Kids Ink Tattoo:

Hello Kitty anime karakter har længe siden haft en fascination for små piger over hele verden. Set på tasker, tilbehør sko og tøj, de er meget populære som tatovering designs så godt. Hello Kitty kommer i forskellige designs og stilarter at vælge imellem. Piger kan ses iført dem på kinden, hænder, arme og ben. De ser søde og søde ud og handler kun om hver piges foretrukne tatoveringsdesign.

Børn er i dag ekstremt avancerede, og de vil efterligne voksne om alt, og det sker endda, når det kommer til at lave tatoveringer. Nu får du derfor mange børn tatoveringsdesign til at glæde dine børn med deres egne fashion udsagn.

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send