Skønhed og mode

Sådan bruges Aloe Vera til skæl?

Pin
Send
Share
Send


Der er forskellige årsager, som en person lider af flaky hovedbund hud. Dette kan resultere i alvorlig irritation og infektioner. Der er forskellige typer af retsmidler, der kan prøves for dette. Mange mennesker kan lide at bruge nogle kemiske baserede produkter til behandlingen. Mange andre kan lide at bruge noget naturligt.

Hjem retsmidler kan være nyttige, hvis disse er korrekt udført og regelmæssigt vedligeholdes. Disse viser resultater, men over fortsat brug, og når disse er lavet med en god side, som også hjælper i hele processen. Der er andre ting, der bør tages hånd om, fordi disse alle hjælper med at reducere overfladeproblemerne. Det ses ofte, at skæl kan også ske på grund af angst eller andre psykiske lidelser. Når en person forbliver under stress eller mental angst, kan dette føre til overskydende svedtendens og kan føre til overfladeforstyrrelser. Der er forskellige andre lægemidler, der kan bruges til at behandle dette problem.

Andre faktorer, som ofte bidrager til problemet med irritationer og skalaer, er manglen på ordentlig kost og ubalance af hormoner. Disse kan behandles, hvis disse er korrekt diagnosticeret med ordinære læger. Der er også nogle hjemmebehandlinger, der kan gøres nemt og også en god kost beriket med næringsstoffer, proteiner, friske bladgrøntsager og nok vand er der, så kan de hjælpe.

Sådan bruges Aloe Vera til Flaskebehandling:

Her er de 4 enkle og bedste måder at bruge aloe vera til skæl med andre ingredienser er som følger.

Se mere: Sådan bruges citron til skæl

Dette er en populær plante og er en kaktusplantage, der opbevarer et slimstof i bladene. Bladene kan skæres i længderetningen og derefter kan gelen tages ud for at blive brugt. Det er dog ret svært at finde planterne og dyrke dem. Også en regelmæssig brug kan få planten fri af blade. Derfor kan folk prøve at købe ubehandlede geler eller saft til at lave gode pakker, der kan bruges til disse typer problemer.

Ved at bruge aloe vera til skæl kan gelen bruges med en gennemblødt kop fenegreek og derefter kan disse slibes i en fin pasta. Dette kan snittes og påføres på hovedet. Dette kan opbevares i ca. 30 minutter og vaskes derefter af. Fuglehornet hjælper med at dræbe bakterierne, og på samme tid kan irritationen af ​​overfladen behandles med gelens astringerende virkning. Dette kan også hjælpe med at behandle de betændte områder og koger eller udbrud. Dette skal ske mindst nogle gange om ugen og bør fortsættes i et par måneder på regelmæssig basis for at se nogen mærkbar forskel.

Se mere: Løg til skæl

  • I en lignende metode kan amla og heena blade pasta blandes med en kop gel og derefter kan det påføres og holdes i 20 minutter. Dette vil ikke kun hjælpe udslætene, og også enhver form for irritation kan blive soothed.
  • Dette kan bruges med simpelt citronsaft, der er blevet friskpresset i en kop. Dette kan tages omkring 2/3 af koppen, og resten kan være Aloe gel. Disse kan slås og derefter påføres i hovedbunden. En person kan bære en plastikkappe i 20 minutter og vaske af.
  • Lignende pakker kan laves med yoghurt, avocado og shikakai.

Anvendelse af kun Aloe gel på snittet hoved kan også være en god blanding, der kan dulme enhver form for overfladeirritationer. Til behandling af tarm- og forstoppelsesproblemer kan 2 ml til 5 ml af plantens ubehandlede juice være nødt til at slippe af med forstoppelse og stofskifteproblemer. Dette skal dog ske under lægens recept, da dette er et afføringsmiddel og kan føre til diarré.

Se mere: Hvidløg og skæl

Gemme

Gemme

Pin
Send
Share
Send