Skønhed og mode

Ramdev Baba Yoga til vægttab

Pin
Send
Share
Send


Yoga er blevet anerkendt som den ultimative måde at tabe sig og buste dit stress på. Den bekæmper stædig fedt og er velegnet til alle aldre. Folk i alle størrelser og aldre skal helt sikkert finde en løsning på deres vægttab ved at gøre noget yoga. Siden yoga har været en del af Indien i hundreder af år, har det været en inspiration for mange. Så mange yoga instruktører har dukket op for nylig, og den, vi altid taler om, er Baba Ramdev. Han har givet Yoga en helt ny dimension. Han har fået løsninger på flere sundhedsrelaterede problemer som hårtab, fedme, dødelige sygdomme samt kropssmerter. Men da vi fokuserer på vægttab her, så lad mig vise dig nogle af de grundlæggende yogaposer foreslået af Baba ji for at hjælpe os med at tabe sig.

Ramdev Baba Yoga til vægttab:

Crescent Pose:

For at gøre det vigtigste træk, skal du blot stå med dine fødder sammen og løfte dine hænder lige op i luften. Tag nu dit højre ben og læg det baglæns. Bøj dit venstre knæ til 90 grader og bliv fremad. Træk vejret dybt. Gør dette i ca. ti gange før du kan gå videre til næste øvelse. Dette vil hjælpe dig med at tabe inden for en kort periode.

Willow Pose:

Stå med dine fødder sammen og hold dine hænder ved din side. Placer dit højre ben på venstre knæ og stå i en Namaste pose. Forlæng dine arme helt op og ånder ud. Gentag 3 til 5 gange, før du kalder det en ende. Dette vil hjælpe dig med at tabe sig og holde din balance i længere tid. Glem ikke at skifte sider. Hold dine øjne lukkede og slap af dig selv hele vejen igennem.

Se mere: Hvad er Sahaja Yoga

Sidde Forward Bend Bend:

Den siddende fremadbøjning udgør en anden stor bevægelse for alle dem, der gerne vil tabe sig. Dette er blevet undervist af Baba Ramdev flere gange og er virkelig godt for din krop. Sæt din yogamåtte og hold dit ben lige ud foran dig. Træk vejret ind. Nu, når du trækker vejret, bøj ​​hele torso sammen med hænderne og rør dine fødder. Hold i den position i et par sekunder og lad det slappe af. Gør det i 3 til 4 minutter uden at stoppe.

Locust Pose:

Locust posen kan være ganske udfordrende, men er meget effektiv for alle dem, der forsøger at kaste nogle pund. Alt du skal gøre er at lægge sig ned på måtten først. Dine arme skal være bag dig. Placer dem på en sådan måde, at det er parallelt med jorden. Det bør ikke røre jorden. For at gøre tingene mere effektive kan du løfte begge benene samtidigt. Hold dig i den position i et par sekunder og lad det slappe af. Dette skridt hjælper dig med at holde dig aktiv, sund og tilpas hele tiden.

Se mere: Divyayoga

Cat Pose:

For at gøre katten udgør, sidde på måtten som et firbenet dyr. Spred dine fingre ud og stirre på gulvet. Dit hoved skal være nede nu. Nu trække vejret ind og ud. Når du gør dette, skal du trykke på midten af ​​ryggen opad og det kommer tilbage til det normale. Se nu på gulvet og curl dit hoved mod indersiden. Du kan gentage denne øvelse ca. 10 gange for at få de bedste resultater. Herefter kan du gøre din torso oprejst som normalt.

Cobra udgør:

For at lave cobraen skal du først ligge på matten. Placer nu begge dine hænder lige foran dig. Når du har gjort det, skal du blot løfte torso og hoved så meget som muligt. Hold i et par sekunder og lad det slappe af. Du bør gøre denne øvelse ti gange og gøre det til en del af din vane. Det er rigtig godt at strække kroppens muskler og brændende kalorier. Du kan også forvente at forbedre dit generelle helbred ved hjælp af denne flotte yoga pose.

Se mere: Kundalini Yoga Fordele

Butterflyen udgør:

En anden fordelagtig pose indført af Baba Ramdev for vægttab er sommerfuglen. Alt du skal gøre er at sidde på jorden med ryggen lige. Tag nu begge dine ben og bring dem sammen på en sådan måde, at solens fødder berører hinanden. Formen skal være som en diamant. Nu bringe dine ben så tæt på dig selv. Hold begge dine fødder sammen og begge hænder og hoppe på benene så meget som muligt. Dette skal gøres i en nonstop gentagne bevægelse. Gør dette i fem minutter hver dag.

Skulderstativet udgør:

En anden stor vægttab yoga pose er skulderstanden udgør. Dette kan kun gøres, hvis du har praktiseret yoga i et par år. Du skal gøre det ved hjælp af en instruktør. Du skal balancere din krop på dine skuldre med dine hænder på din torso. Bliv i den position så længe du kan og så forsigtigt bringe den ned. Du vil brænde en masse kalorier og tjene dig selv en magert og attraktiv krop inden for et par måneder.

Benet på væggen udgør:

Benet på væggen kræver, at du placerer begge dine ben på væggen. Bliv i denne position så længe du kan, og tag din krop tilbage til normal position. Du kan forvente vægttab med denne pose.

Hovedstativet udgør:

Hovedpositionen kræver, at du balancerer din krop på hovedet. Dette kan være det sværeste at gøre, men skal helt sikkert give dig flere sundhedsmæssige fordele, herunder vægttab. Du vil være fleksibel og aktiv, når du lærer, hvordan du gør dette.

Pin
Send
Share
Send