Frisurer

Top 9 virtuelle frisurer til mænd

Pin
Send
Share
Send


Du ved, at det er helt normalt for piger at gå gennem forskellige frisurer lige før partiet, men når det kommer til mænd, kender vi din kamp. Kvinder havde altid haft det privilegium at style deres maner på den måde, de kan lide og give deres længde, og nu siger vi stolt, at mænd har matchet op til kvinder i hårsektionen. Nu er de begyndt at dyrke deres tresses og med længde kommer stil. Derfor er her en liste over alle de gange, fyren besluttede at prøve nye udseende. Tag en cue fra disse mænd og krydre dit udseende næste gang du leder ud til en fyrs nat ud.

1. The Cool Dude:

At bære dig selv på en elegant måde blev aldrig reserveret kun til piger, og derfor har vi dette varme tilbud til et elegant udseende. Det bedste ved dette udseende er den skarphed, der følger hype og samtidig har håret en formel udseende. Med en lille kant til det er håret her snittet fra midten og quiffet op med en ordentlig kant på siderne. Du kan parre dette med en jakkesæt eller en tee, hvor dit humør tager dig.

2. Hype Follower:

Hvis du er nødt til at følge den meget hyped over trend, og du vil se formel og cool gør det, tag en cue fra denne fyr, der besluttede at gå stort med hans hår og samtidig opretholde det kølige udseende. Håret er igen snittet fra toppen og proppet op og tilbage børstet korrekt. Hele quiffen slutter i midten af ​​hovedet og derefter følger de kortere låse, der nu tømmer. Til siderne er det tydeligt trimmet for kun at forlade børstehårene.

Se mere: At vælge en Frisure

3. Hipster Look:

Hvis ubekymret er din stil, gør denne erklæring hårstykke dit daglige udseende. det er det samme som det tidligere nævnte hår, men denne gang med lidt mere tilsætning til den vildeste side. Denne frisure skræmmer ubekymret, men har samtidig en alvorlig aura, som du kan arbejde på. Faktisk er dette en perfekt frisure for mænd, der forfølger den tunge genre af musik. At holde fronten lidt længere og så feje den til siden er faktisk en god idé.

4. Det formelle udseende:

Borte er de dage i dine interviews, hvor du var nødt til at give dig et formål intetsigende, bare for at imponere din chef for at sikre ham, at du tager dine interviews og møder alvorligt. Nu med de forskellige frisurer dos, kan du få dit punkt på tværs og stadig ser flammende varmt gør det. Dette er en af ​​de formelle hårdoser, korrekt snittede og børstet tilbage med gel.

Se mere: Braids Frisurer til mænd

5. Det Carefree Look:

For en college goer eller en ny fyr i blokken, skal du holde dig til mindste og samtidig sørge for at du ser de varme ting, du er. Da vi leder med minimal indsats, bør et godt ud af sengen se ud. Hold midterdelen kort og fluffy og ryg børste den til det mindste.

6. Den rigtige korte:

Hvis alder er grænsen for dig, få alder passende og træk din A-spil stadig med denne hår stil. For et bredere ansigt med små stubbe skal du holde håret på forsiden kort og skarpt, så du kan tilslutte det med lidt gel. Dette er også en god måde at skjule illusionen af ​​faldende hårfjerning på. Det korte og skarpe udseende får dig til at se godt ud.

Se mere: Frisurer til indiske mænd

7. Chocolate Boy Look:

Nu går vi langsomt videre til længere tress udseende. Dette er en perfekt næste dør sød nabo frisyre. Hvis du allerede har vokset de forreste låse, kan du lige så godt få dem trimmet og sat på siden, så du nemt kan bære det unge robuste udseende.

8. The Curly Waves:

Ligesom kvinder elsker mænd også at vokse deres forreste tresses og derfor, for alle dem, der stadig lider med de utålelige låse og ved ikke, hvad de skal gøre med det, gør låsene til at se godt ud med det robuste udseende og ud af sengens hoved .

9. De rigtige låse:

Her er den ultimative lås for dem der drømmer længe. Bare hold låsene til deres naturlige selv og lad det vokse ud. Når den er vokset ordentligt, skal du bare rense den tilbage på bagsiden.

Billedkilde: Shutterstock 3, 5.

Pin
Send
Share
Send