Skønhed og mode

Top 9 bryllupsrejse steder i Singapore

Pin
Send
Share
Send


Singapore er hvert par bryllupsrejse drøm, uden tvivl. Øen byen er et stort show af seværdigheder og lyde, kunstige og naturlige. De mange strande, sci-fi-arkitektur, de vedligeholdte haver, samtidskunst, tårnhøje hoteller og indkøbshubberne, vil gøre dette til en bryllupsrejse, der forbliver hos dig for evigt. Nogle af de steder, du kan besøge i Singapore er-

Berømte bryllupsrejse steder i Singapore med billeder:

1. Changi Point Coastal Walk:

Changi Point giver en fantastisk udsigt over havet, offshore kalongs og både. Glem alt og bliv fuldstændigt blæst væk af træerne, de smukke bakketopper og det tætte grønt, mens du bruger tid sammen med din elskede.

2. The Ritz-Carlton, Millenia:

En nats ophold der, og du lever som royalty. Bortset fra sin uovertruffen udsigt over Singapore skyline og Marina Bay, har den en enorm samling af moderne kunst af verdensberømte kunstnere som Dale Chihuly, Andy Warhol og Frank Stella. Du kan ikke gå glip af den betagende natur og tage en dukkert i 'Second Honeymoon Dip' i nærheden af ​​Ritz Bath Butler. Luksus og service på sit bedste!

3. Bukit Batok Town Park:

Bukit Batok Town Park er en stor attraktion i Singapore og en af ​​de bedste bryllupsrejser for par. Populært for sine smukke landskaber, skal hvert par få et billede taget af de uddannede fotografer der. En romantisk tur gennem den naturskønne park ved siden af ​​den rolige sø, kendt som Xiao Guilin af de lokale, vil være en tur til at huske for livet!

Se mere: Bedste steder til bryllupsrejse i Asien

4. Singapore River:

En bryllupsrejse i Singapore er forgæves uden en drift langs Clarke Quay for at se den fantastiske Marina Bay Sands, The Merlion og andre berømte vartegn. Par kan også tilbringe en romantisk aften med hinanden på den smukke flod, mens du nyder lysshowet der.

5. juvelkasse

En dato på Jewel-kassen er en af ​​de måne doser i Singapore med din kæreste. Reserver juvelkassen på forhånd for en romantisk middag, mens du shuttler over byen og tager i den betagende udsigt, byen tilbyder. Romantik midair er noget, du ikke vil opleve hver dag; så tag denne mulighed til at gøre dagen speciel for jer begge.

6. Marina Bay Sands:

Marina Bay Sands er en af ​​de bedste bryllupsrejsemål i Singapore. En tur på sandet mens du nyder lysshowet, et fantastisk opsætning af vandstråler, lasere og brandgysere, alt er fantastisk. Har en champagne på KUDE TA Club med 360 graders udsigt over Singapore oven på Marina Bay Sands. Aftenen kan ikke blive mere romantisk end dette!

Se mere: Bryllupsrejse Steder I Malaysia

7. haver ved bugten:

Disse er state-of-the-art menneskeskabte haver og står højt blandt bryllupsrejsestederne i Singapore. Det er en perfekt blanding af naturlige og kunstige, med indfødte og eksotiske planter sammen med de vandbevarende Super træer og menneskeskabte bjergbiom. Dette er helt sikkert fremtiden for romantik!

8. Sentosa:

Sentosa Island er et af de bedste besøgssteder for bryllupsrejseparret i Singapore. Kendt for sine smukke og store strande og eventyrsportsport, kan du nyde en romantisk morgen på den smukke hvide sandstrand med din bedre halvdel ... En tur til den berømte sommerfuglepark og Insect Kingdom eller volleyball på stranden efterfulgt af et par session på Spa Botanica vil være den perfekte dag på bryllupsrejse.

9. Botaniske haver:

Det grønne grønne og regnskoven gør dette til en af ​​de bedste naturlige bryllupsrejse destinationer i Singapore. Tag dig vej gennem en ensemble samling af mere end 2000 orkideer og besøge National Orchid Garden. Derefter har du lækker mad på hjørnehusrestauranten. En perfekt dag at tilbringe med naturen og mad!

Se mere: Bryllupsrejse Steder I Canada

Dette er kun et lille glimt af, hvad Singapore tilbyder. Du skal besøge for at opleve den romantiske luft i atmosfæren i den smukke by, der hedder Singapore !!

Billedkilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Se videoen: SINGAPORE. MICHELIN. MARINA BAY. CHINA TOWN. Travel Vlog 01, 2018. Dansk (Marts 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send