Skønhed og mode

9 Smukke og attraktive gule gardiner til hjemmet

Pin
Send
Share
Send


Gardiner har en vidunderlig måde at tilføje farve og skønhed til dit hjem. De har ikke kun magten til at omdanne dine værelser fuldstændigt, men også hæve dit humør og hjælpe dig med at slappe af i dit rum. Men farver spiller en vigtig rolle i at definere din interesse for dit hjem. Gul er farven på glæde og solskin og afspejler lykke.

Seneste & Gorgeous Gul Curtain Designs til Home med billeder:

Hvis du leder efter smukke gule gardiner til at dekorere dit hjem, så slutter din søgning her. Her kan du se på vores 9 Søde Gul Gardinpaneler til Home med billeder.

1. Gul og Hvid Grommet Gardiner:

Dette sæt gule og hvide gardiner er lavet af høj kvalitet af polyesterstof. Dette trykte gardin er semisigt transparent, men blokerer 100% sollys, hvis du ikke har solstråler direkte ramt dit vindue, reducerer støj og fungerer som en mild varmeisolator. Dette produkt har SS grommets, hvilket gør det nemt at hænge på vinduerne.

2. Gul Voile Rod Gardiner:

Dette sæt af rene gule stanggardiner er lavet af høj kvalitet af bomuldsstoffet. De gule og hvide gardiner er lette at hænge og vaskes med normalt rengøringsmiddel. Det halvgennemsigtige stof blokkerer ikke meget sollys. Disse rene trykte stang gardiner ville se bedst ud til dine vinduer ved at lade det glitrende lys komme.

3. Franske Voile Floral Gardiner:

Disse blomstrede franske voile gardiner er af høj kvalitet stof. Disse gule og hvide gardiner kan bruges som dør / vindue som baggrund for butiksvinduet eller som rumdeler. Et sæt af to paneler gør det komplet og venstre og højre bi afskedningsmetode til at åbne dem gøres lettere af SS eyelets.

4. Motiv Trykte Gardiner:

Er du en flot fan af naturskønhed? Disse sennep gule vindue gardiner sæt bomuldsstof vil fremhæve dit værelse indretning. Dette sæt af det delikate blomsterprint indeholder rustfrit stålbriller, der gør det let at åbne eller lukke gardinerne. Mix 'n' match med nuancer af dine møbler og beundret for din raffinerede smag.

5. gule og grå lange gardiner:

Dette sæt indeholder fire blomstrede gardiner fremstillet af polyesterstof. Disse ædru gulgrå gardiner bringer fredfyldte stemninger til dit soveværelse / stue og giver dig privatlivets fred eller det personlige rum at slappe af i. Polyestertøjet er let at vedligeholde og kan håndvaskes / vaskes. Gummitoppen gør det nemt at flytte.

6. Tiered Vindue Gardiner:

Dekorer dit køkkenvindue med dette sæt 100% bomuldsgardiner af høj kvalitet. Smuk hortensia blomstertryk i beroligende farver af gul, blå og grøn giver et velkomne look i dit køkken / spisestue. Disse blå og gule gardiner er foret, så de er lidt tunge, de hænger perfekt. Let at vedligeholde og tørre rent.

7. Metallic Print Gardin:

Gul metallisk print vindue panel er en perfekt inddragelse af dit hjem indretning, tilføjer et simpelt, men et moderne udseende. Denne gardin leveres med polyester bomuldsblanding, tekstureret kurvevævet stof, der filtrerer den rigtige mængde lys. Sølv grommets top gør det let at hænge, ​​åbne og lukke dem glat.
Det er perfekt til stuen.

8. Gul Grå Blackout Gardiner:

Dette sæt gule grå gardiner er geometriske print blackout vindue gardiner. Dette rummørkningsgardin har hvidt skumunderlag gør det energieffektivt ved at isolere mod varme n kulde, lysfiltrering op til 80% og reducere støjniveauet. Udover disse giver det dig en god beskyttelse af personlige oplysninger ved at forhindre andre i at blive nysgerrige i dit privatliv.

9. Cartoon Print Gardiner til Kid's Room:

Disse farverige mørklægningsgardiner er fremstillet af polyesterstof. Dette sæt gule mørklægningsgardiner omdanner deres personlige rum til et vidunderland, disse gardiner forhindrer ikke kun sollyset, men holder også det travle livs trængsel væk og forhindrer også gadelamperne eller hovedlysene på passerende biler til at komme ind i lokalet.

Gardiner forbedrer ikke kun dine rums skønhed, men farver spiller også en vigtig rolle i at definere din smag og interesse i retning af dit hjem. Gul er den mest lysende farve i spektret og frembringer en opvarmningseffekt ved at vække munterhed.

Se videoen: The Heat (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send