Frisurer

Hvordan vælger du en frisyre til drenge?

Pin
Send
Share
Send


Frisure har altid været et vigtigt aspekt ved at definere enhver personlighed, det skyldes det faktum, at en frisure kan få dig til at se på enhver trend, og en frisure viser som regel din stilopstilling. For drenge tror vi normalt, at de ikke har meget at gøre, mens de styler deres hår, men det er ikke sandt, da det i virkeligheden er endnu mere kompliceret, for drenge vælger et godt hår eller en frisyre. Ja, for drenge er det virkelig nødvendigt at holde håret i balance. Der er forskellige punkter eller tips til at huske, før du vælger en god frisør til drenge, som regel sættes drenge til mænd, der falder i en alder af 10-25 eller deromkring, og i denne alder prøver de deres niveau bedst at se godt ud. Årsagen kan være at enten imponere piger eller at pleje ens egen personlighed, men en god frisure er enhver drengs behov.

Følgende tips og tricks anbefales til at vælge en god frisure.

Forskellige frisurer til drenge:

Overhold dit ansigt:

Normalt har drenge et firkantet ansigt, men det er ikke vigtigt, at alle vil se sådan ud; du skal observere dit ansigt rigtig godt. Som i overensstemmelse med dit ansigtområde og form vil du være i stand til at bestemme stilen og længden af ​​dit hår. Og også, form er også vigtigt at bestemme, hvad der skal skjules og hvad man skal forbedre i dit udseende, nogle drenge har gode øjenbryn, nogle har god pande mv.

Se mere: Frisurer til mænd med langt hår

Hårtype:

Vet hvilken type hår du har. Er de krøllede? Er de lige? Er de hårde? Er de glatte? Dette er nogle af de spørgsmål, du skal svare på for enhver frisyre at komme op. Selv om det ikke betyder noget, om du kan betale noget for at få en frisyre efter eget valg, er det i dag muligt med hårkemikalier og produkter at style i enhver form og størrelse, men i lang tid eller hvis du ikke har stort budget du skal overveje disse ting.

Tid til at gøre sig klar:

Tager piger mere tid til at gøre sig klar? Nej. Dette er en myte! Næsten 65% af drenge tager mere tid! Mere betyder mere end 2 timer, og ud af det tager de 90% af tiden i styling deres hår! Men igen er spørgsmålet, mens du vælger en frisyre, du i stand til at give en god mængde tid til styling dit hår dagligt? Hvis ikke, så gå til simpel men trendy styling.

Se mere: Frisurer til mænd med kort hår

Produkter:

Frisurer til drenge er meget komplicerede, og kun bots kan forstå, hvordan man stiler det, for det har du brug for forskellige typer styling gel, hår cremer, hårmaske osv., Selvom hver dreng har disse, men det er ikke tilrådeligt at bruge disse dagligt! Men hvis du ikke har noget problem ved at bruge disse dagligt, skal du vælge en hårstil, men hvis du så vælger klogt.

Præference og personlighed:

Hvad vil du se i dag? Hvilken stemning er du i? Thos er hvad du skal spørge dig selv før styling. Som dette kan kun bestemme et helt-look eller en retro-stil til dig. Din personlighed af dagen kommer kun ved at stylere dit hår. Det afhænger også af din præference; vil du have en lille pony eller en meget kort længde?

Se mere: Japanske frisurer til mænd

Stylist:

Vælg en stylist, ikke en barber! Ja, det er en meget vigtig beslutning. Forskellen mellem begge er en barber ved at klippe dit hår, men en stylist ved, hvordan man giver dig en stilopstilling gennem dit hår. Til dette surfe internet, tjek anmeldelser af berømte stylist, besøg steder, spørg deres mening, observere hvad man siger og andre ikke! Men husk det, lad ham ikke tage dig som sit eksperiment; du bør vælge, hvad du kan lide og vil have, ikke hvad han vil have dig til at se ud.

Pin
Send
Share
Send