Skønhed og mode

Hvordan man undgår luftforurening?

Pin
Send
Share
Send


Luftforurening! Er du irriteret fra luftforurening? Gør noget for at undgå luftforurening. At undgå luftforurening er et vigtigt skridt i at gå grønt. Forurening nu mørkere himlen i byer verden over, sammen med luften får vi alle vejrtrækninger hele tiden mere forurenset af partikler sammen med kulilte. Mens transport er den næsten alle klare generator for luftforurening, manipulerer det ekstra træk ved din eksistens endvidere antallet af frigivelser, du opretter hele ting som de varer du køber.

Alle forurenende stoffer er farlige for menneskelige såvel som miljømæssige sundhed. Derfor, hvordan kan du individuelt undgå luftforurening? Du kan blive forbløffet over at finde ud af, hvor meget dit hårde arbejde kan hjælpe. Derfor har jeg i denne opskrivning udforsket visse nyttige tips, der er nyttige for at undgå luftforurening.

Tips til at undgå luftforurening:

1. Få bevægelse i solopgangen:

Ozon er normalt lavt på dette tidspunkt, fra omkring 6 am afventer 10:00, plus det stiger hele dagen igennem dagslyset bryder ned kulbrinterne af auto slid og drejer det i tåge.

2. Plantetræer:

Du skal vide, at træer skærer luftforurening; derudover er det en af ​​de mest egentlige, opfyldende handlinger, du kan få for at hjælpe luftfordelen i dit område. Træer producerer ilt såvel som opsuger kuldioxid, at de ruller ind i mad.

3. Reorganiser din opvarmning plus køling rutine:

Prøv at tillade din krop at tilpasse sig de ændrede sæsoner i stedet for ved din varmeapparat desuden klimaanlæg for at holde temperaturen stabil hele året lang. Blast varmen plus luft er en hovedafledning på energi, og dermed undslippe dine hånd fans plus varme trøjer til at hjælpe dig med at ændre vejrændringer hurtigere end at regne med din termostat.

Se mere: Bivirkninger af fedme

4. Udnyt miljømæssigt sikre maling:

For at undgå luftforurening kan du også bruge rengøringsmidlerne til enhver tid. Sådanne maling plus rengøringsprodukter producerer mindre smogproducerende partikler i luften, er også bedre for din åndedrætsstyrke også.

5. Genbrug, Reprocesser og Dung:

At organisere dit husholdningsaffald med succes er endnu en overlegen måde at mindske luftforureningen på. Genanvendelse, genanvendelse samt kompostering kan dække et enormt resultat på dit affaldsprodukt, hvilket betyder mindre affald tilgængeligt i lossepladserne - stor kilde til luftforurening.

6. Undgå at tage lange varmt brusere eller andre bade:

Husk at opvarmning vand kræver masser af energi og dermed være opmærksom på, hvor meget varmt vand du bruger er en betydelig praksis. Du kan oprette ved at tage kortere brusere og hoppe over bade; mens de samtidig har brug for et væld af varmt vand. Drej vandvarmeren til 49 ° C, hvorfor vandet aldrig opvarmer væk fra denne temperatur.

7. Analyse af dit hjem:

Du skal tjekke for radon-en farlig, radioaktiv gas, der er lugtfri såvel som smagløs. Under forudsætning af, at testen viser vigtige niveauer af radon, kan vanskelighederne være faste omkostninger med succes. Beskær brændeovne plus pejse velholdt. Overvej at udskifte gamle brændeovne med EPA-certificerede modeller. Besøg www.epa.gov/burnwise.

Se mere: Sådan reduceres støjforurening

8. Sommertid Arbejde:

Seal gas tank hele køligere aften timer for at reducere ved fordampning. Hold dig væk fra spildegas, og tag ikke tanken af. Gendan gasdækslet stærkt igen.

9. Angiv dig selv om luftforurening:

Forskellige regioner har forskelligartet luftforurening. Der kan være en fabrik tæt på, der forurener luften i din by; Ellers er den lokale losseplads den øverste synder i dit område.

10. Foretrækker mindre emballage:

Forstå, at plastik, folie plus karton, der anvendes i emballage, er fremstillet af mennesker ved brug af praksis, der skadeligt påvirker luftoverlegenhed. Så tag din egen klud indkøbspose til butikken i stedet for at bruge papir ellers plastik.

Se mere: Sådan styres vandforurening

Billedkilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send