Skønhed og mode

Kvalme Symptomer og Årsager

Pin
Send
Share
Send


Kvalme er en lidelse, der henviser til den urolige følelse af en person, der vil kaste op på et hvilket som helst tidspunkt. Kvalme er en ekstremt urolig lidelse, da den person, der lider af kvalme, føler sig konstant syg indtil den tid, de tager en læge ordineret medicin eller kaster op. Kvalme kan ske i over mange forskellige grunde, som nogle spænder på randen af ​​bizarre. For den svage hjerte person kan et pludseligt chok resultere i kvalme.

Kvalme kan ses hos mennesker, der lider af gas eller en kvinde, der er gravid. Kvalme opstår, når galden i maven måske overfylder eller den mad, du har spist, ikke er i overensstemmelse med din mave. Kvalme opstår også på grund af ekstrem højde angst kendt som svimmelhed og opstår også på grund af pludselige chokerende hændelser.

Den ubehagelige maveklemmende følelse under en kvalme episode er ekstremt normal, så på dette tidspunkt er det ikke en god idé at lægge sig ned, fordi suren i maven rushes til dit hoved, hvilket får dig til at kaste op. sidde i oprejst eller liggende stilling, så du får nok ilt gennem dine lunger, og syren forbliver i din mave. Hvis du føler dig for sur, så kan det være en god ide at lade syren komme ud i form af opkast. Du vil se, at du vil føle en hel masse bedre efter denne begivenhed.

Kvalme Symptomer og årsager:

Se mere: Symptomer og årsager til lungebetændelse

Årsager til kvalme:

Der er flere årsager eller årsager til kvalme, der påvirker os individuelt på forskellige måder, for nogle mennesker er nogle årsager stærkere, og for nogle er de mindre effektive, nogle af disse årsager er:

1. Graviditet:

Graviditet er en grundlæggende årsag til kvalme, da barnet i din livmode forarbejder og bruger mere mad end din krop ellers ville have gjort. Kvalme under graviditeten er også kendt som morgenkvalme på grund af det faktum, at dette er den tid, du kaster mest. Kvalme kan få dig til at føle dig træt og urolig. Dit hoved kan svinge, hvilket får dig til at tabe balance. Men dette sker i en yderst sjælden anledning, hoved svingende er en fuldstændig radikal form for kvalme.

2. Stress:

Stress er også en mulig faktor for kvalme, da stress forårsager en kemisk ubalance i kroppen. Denne kemiske ubalance er grunden til kvalme, da kroppen er en delikat maskinbegivenhed, som han mindste skubber, kan forårsage de værste mulige resultater. Stress sætter hjernen under meget pres, og da hjernen er centrum for kroppens funktion, forstyrrer det funktioner, der forårsager uro og kvalme.

3. højt blodtryk:

Både højt og lavt blodtryk kan forårsage kvalme. Højt blodtryk øger hjertets slag per minut, hvilket får mere blod til at strømme i kroppen, hvilket får kroppen til at spise mere energi end normalt, og det medfører, at din krop bliver mere sløv. Hertil kommer, at forhøjet blodtryk øger blodgennemstrømningen til hjernen, der forårsager opbygning af væske i hjernen. Mere væske i hjernen forårsager dårlig hovedpine ubehag et tungt hoved og kvalme.

4. Lavt blodtryk:

Lavt blodtryk forårsager også kvalme, da hjertet begynder at slå ved lavere hastigheder per sekund at fratage din krop af ekstremt vigtigt blod, der hjælper med at transportere ilt gennem dine lunger. Opløsningen af ​​ilt får kroppen til at føle kvælning. Denne kvælte følelse udløser kvalme, der forårsager opkastning på et hvilket som helst tidspunkt. Lavt blodtryk kan holdes under kontrol med medicin, der er ordineret af en læge. Lavt blodtryk er en stille morder, hvis den ikke behandles ordentligt. Du kan føle dig kvælet i dag, men hvis du ikke behandles i morgen, kan du lide af et hjerteanfald på grund af den manglende ilt, der bevæger sig gennem dit hjerte.

5. Tarminfektion:

Tarminfektion kan siges at være et af de primære problemer, der kan vise sig at være årsag til kvalme. Det kan snarere siges at være en af ​​de vigtigste årsager til kvalme. En tarminfektion kan ødelægge din mavesygdom og kan gøre dig syg virkelig let. Generelt påvirkes børn i en meget ung alder af dette symptom. Tarminfektion kan ske med næsten alle, og symptomerne på tarminfektion og kvalme er noget ens.

6. Mavesmerter:

Dette er en grund samt et symptom på kvalme. Kvalme betegnes ikke generelt som sygdomme, det er mavesvigt, som sker for næsten alle og alle. Hver mand eller kvinde skal have konfronteret de forskellige symptomer på kvalme mindst én gang i deres levetid. Det kan siges, at kvalme er en af ​​de mest fremtrædende problemer i disse dage og er stort set sket på grund af forurenende stoffer, der kommer ind i maven. Nogle gange ses det, at overdreven mave, der er blevet udløst på grund af nogle grunde, har vist sig at være årsag til kvalme. Når der er for stor smerte i maven, så er kvalme og opkastning temmelig almindeligt.

7. Nogle former for kræft:

Nogle gange kan en eller anden form for kræft siges at være et af de mange kvalme symptomer. Der er nogle typer kræft, som også har en bivirkning på maven. Der vil være nogle alvorlige mavesmerter, hvis dette spørgsmål ignoreres. Det anbefales, at en person ikke bør ignorere dette særlige symptom. For at undgå den enorme smerte, bør du straks konsultere en læge.

8. Skadelig medicin:

Ja! Medicin kan også betegnes som ansvarlig når det kommer til kvalme. Der vil være tidspunkter, hvor en person vil blive udsat for nogle symptomer på kvalme sammen med opkastningsproblemer, hvis han eller hun er blevet ramt eller inficeret med bivirkningerne af den pågældende medicin. Immunitetsproblemer kan også opstå, hvis personen har taget nogle dårlige lægemidler. Der er mange foul medicin på markedet, der kan siges at være ansvarlig for kvalme.

9. Anæstesi:

Generelt anestesi siges at være nyttigt for os. Men der kan være tidspunkter, når bivirkningerne af anæstesi kan skade dig virkelig dårlig og kan presse dig i den grad, hvor du vil stå over for nogle skadelige symptomer på kvalme. Generelt er anæstesi brugt til at gøre os i søvn. Men der kan være nogle ændringer i reflekserne og i funktionen af ​​udkrop, hvis overskydende dosering er blevet anvendt. Dette er en af ​​de mest mindre kendte årsager til kvalme. Folk er generelt ikke så meget opmærksomme på det faktisk.

10. Kemoterapi:

Nogle gange kan kemoterapi siges at være ansvarlig for at forårsage kvalme. Dette er en behandling, der hjælper med stoffer til at dræbe den hurtige produktion af celler i vores krop. Dette kan også have nogle bivirkninger som kvalme og opkastning. Man bør tage sig omhyggelig, hvis han eller hun er blevet diagnosticeret med de forskellige symptomer på kvalme.

Symptomer på kvalme:

Der er flere tegn og symptomer, der kan give dig et hoved, når det kommer til kvalme disse symptomer hjælper med at give dig et øjeblik forberede eller i nogle tilfælde forhindre lidelsen alle sammen, disse vigtigste 10 symptomer er.

Se mere: Ægløsning symptomer

1. Ubehagelig følelse:

Kvalme opstår normalt efter en vis urolig følelse i maven. Denne urolige følelse føles som regel, at din mave kurerer eller en vis væske stiger op i halsen. Denne urolige følelse kan reduceres for at undgå kvalme. Fortsat urolig følelse kan eskalere ind i en dårlig hovedpine og hovedgynger i visse tilfælde. Denne urolige følelse kan reduceres ved at drikke varm mælk eller drikke sodavand dette kan medvirke til at reducere den ubehagelige følelse.

2. sløvhed:

Normalt presser problemer med at du bliver træt selv når du ikke har brugt nogen energi. Sløvhed er en første fortælling tegn på dig at få kvalme. Sløvhed følger normalt med hovedgynger. Så hvis du bemærker på et tidspunkt, at du er begyndt at føle sig mere træt end normalt og der er smerter i dit hoved så vil du sandsynligvis snart begynde at lide af kvalme.

3. Gravide kvinder:

Gravide kvinder har brug for at vide, at de vil lide med kvalme hver dag for deres første to trimesterer, før de forsøger at få en baby, så hold dig klar til at møde denne sygdom dagligt i de første to til tre måneder af din graviditet.

4. Gas:

Maveproblemer kan føre til kvalme, det skyldes, at gastriske problemer påvirker maven, der forårsager, at mad forbliver ufordøjet og forårsager en stigning i syrer. Denne stigning i syrer får dig til at føle sig meget syg og på et tidspunkt vil du opkastes, hvilket vil fjerne al syre i din mave. Indtil dette punkt vil du konstant føle dig urolig i vores mave med en lille smerte og syre burps. Hvis du lægger dig, vil du føle dig sygere, så prøv at sidde op. Gas kan behandles, så det ikke fører til kvalme. Gas kan behandles med en svampedrik eller en gastrisk medicin ordineret af en læge.

Se mere: Osteomalacia Symptomer

5. opkastning:

Opkastning kan siges at være et af de primære symptomer på kvalme. Folk står generelt over for dette symptom, og det kan siges at være et af de mest relevante resultater af maveproblemer. En person vil opkastes næsten hele dagen, hvis han eller hun bliver ramt af kvalme i stor skala. Dette er et af disse tegn ved hjælp af hvilke folk kan opdage, om de lider af det eller ej.

6. Svimmelhed:

Svimmelhed kan siges at være endnu et populært symptom på kvalme blandt alle kvalme symptomer. Der vil være tidspunkter, når en person vil blive udsat for kvalme symptomer som svimmelhed, hvis han eller hun har en svag krop eller der er noget problem med hans kropsvæv. Der vil også være alvorlige smerter i musklerne, og det skyldes sandsynligvis udmattelsessymptomet for kvalme.

7. Abdominal smerte:

Et offer for kvalme vil også komme over for mavesmerter og hævelser. Dette er mest almindeligt hos kvinder. Alvorlige smerter og smerter i mavedelen, der omfatter den nedre og den øvre del af buken, er meget alvorlige, og offeret bliver nødt til at lide af det i nogen tid.

8. Diarré:

Kvalme sker generelt på grund af maveproblemer, og resultatet kan også være relateret til maveproblemer. Folk lider ofte af diarré, når de er inficeret med de forskellige bakterier og vira af kvalme. Symptomerne på kvalme spredes let, og der er generelt ingen stopper for dem. Som diskuteret tidligere er symptomerne mere almindelige hos unge og ældre i forhold til veludviklede voksne.

9. Hovedpine:

Hovedpine er endnu et symptom på kvalme, hvilket er almindeligt hos både mænd og kvinder. Generelt er symptomet på hovedpine almindeligt hos kvinder som helhed. Kvalme kan også finde sted i en ung alder, og det kan siges at være et af de mest skadelige stadier for forekomsten af ​​kvalme. Unge mennesker som teenagere har svagere organer og kropsdele sammenlignet med voksne, og de forskellige symptomer på kvalme kan have en meget skadelig virkning på dem, end hvad de kan have på de voksne mænd.

10. Nakkepine:

Der er mange mennesker, der ikke er opmærksomme på dette symptom på kvalme. Det kan siges som et af de mest ukendte symptomer på kvalme. Mennesker står over for alvorlig nakkepine og nakkestivhed, når de går gennem kvalme scenen. Træthed forekommer også under kvalme, og ofte er denne træthed forbundet med kvalme. Personer, der står over for de forskellige symptomer, kvalme er almindelige ofre for denne smerte, og denne nakkepine varer generelt længe, ​​og de kan ikke klare det, da smerten er uacceptabel.

Pin
Send
Share
Send