Hårpleje

9 Bedste Dove Shampoos For Tørt Hår

Pin
Send
Share
Send


Tørre hårproblemer knækker altid vores lommer, da vi forsøger at temme de uhåndterlige tresses ved hjælp af en hel mængde hårblødgøringsprodukter. Hele forskellige æteriske olier står dekoreret i din spejlede hylde, mens du har forhindret dig i at bruge varme til at style dit tidlige morgen hår. Men hver gang du shampoo, går dit hår tydeligvis tilbage til sit frizzy selv. Friset hår er ikke kun uhåndterligt, men også tilbøjeligt til skørhed og brud, der ledsages af skæl og tør hovedbund, flak og kløe, og listen fortsætter. Dette skyldes primært, at de fleste shampooer trækker dit hår af den nødvendige fugtighed under forsøget på at opfriske dig.

1. Dove Dryness Care Shampoo:

Her er en bedste shampoo til tørt hår. Dryness Care Shampoo fra Dove integrerer en blanding af visse fugtighedsbevarende ingredienser med sine patenterede bløde og silkeformede formler, der skaber et beskyttende lag mod udevejr, så varme og varme ikke kan krøller dit hår. Mikrofugtsserummet, der er indarbejdet i denne shampoo, glatter håret ud for en fejlfri, sund spild.

Den indeholder vand, natriumlaurethsulfat, dimethiconol og trideceth-10 og tEA-dodecylbenzensulfonat, cocamidopropylbetain, natriumchlorid, parfume, glycerin, glycol-distearat, carbomer, natriumhydroxid. Den er prissat til 150 INR til 200 ml og er bedst til personer med tørt hår.

Det har en rating på 4,5 på 5.

Retninger: Masser på shampoo godt på vådt hår fra hovedbunden til tip og vask af med køligt vand.

2. Dove Hair Therapy Intense Reparer Shampoo:

At give dit hår en ny struktur, den intense reparation virker kraftigt på tørt skadet hår og med lidt hjælp fra de aktive keratin reparationspartikler kan tørt, sløvt hår forvandles fuldstændigt. Udjævning af hårets ydre overflade, keratinet tilføjer krop og fiber til hårsækkene for at udstråle blødhed.

Den indeholder vand (Aqua), SodiumLaureth Sulfat, Glycol Distearat, CocamidopropylBetain, Natriumchlorid, Duft (Parfum), Glycerin, Dimethicon, Gluconolacton, Ppg-9, Dimethiconol, Acrylater / Beheneth-Methacrylat Copolymer, Styren / Acrylater Copolymer, Citronsyre .

Den har en rating på 4,7 og er prissat til INR 317 til 650ml.

Retning: Brug på vådt hår og masser godt fra hovedbunden til tip. Vask med koldt vand.

3. Dove Pure Care Dry Oil Shampoo:

Denne shampoo renser og striper ikke bare dit hår af snavspartikler og produktopbygninger, men giver også kokosolie med afrikansk Macadamia-olie for at give dit hår den glans, du altid har ønsket. Konditionering og genopfyldning af hårets rødder, den tørre olie shampoo fra Dove ender tørt hår regerende.

Den indeholder vand, natrium lureth sulfat, cocomidopropylbetain, natriumchlorid, parfum blandt de mange andre ingredienser.

Det er prissat til $ 7,99 for 355 ml og har en rating på 4,0

Retninger: Masser dit bløde hår godt med denne due shampoo for tørt skadet hår og vask af med køligt vand.

4. Dove Nourishing Oil Care Shampoo:

En anden hit oliefyret shampoo fra Dove, denne shampoo eksperter selv i nærende håret fra rødderne, trænger dybt ind i hovedbunden til at arbejde på mobilniveau. Infusionen af ​​multi-næringsolier sammen med Argan olie blødgør, glatter og hydrerer dit tørre hår for at give dit hår den bløde fløjlsagtige følelse. Olierne hjælper med at give energi til dit kedelige hår.

Den indeholder vand, natriumlaurethsulfat, dimethiconol og trideceth-10 og tEA-dodecylbenzensulfonat, cocamidopropylbetain, natriumchlorid, parfume, glycol-distearat, glycerin, carbomer, amodimethicon og cetrimoniumchlorid og trideceth-12, guar
Hydroxypropyltrimoniumchlorid, Glimmer og Titandioxid.

Det er prissat til 64 INR for 90 ml og har en rating på 4.

Retning: Anvend dette på det våde hår og massage fra hovedbunden til tip. Vask vil afkøle vandet.

5. Dove Advanced Hair Series Quench Absolut Shampoo:

Den avancerede hårserie Quench Absolute er en shampoo af Dove formuleret specielt til tørre kedelige krøller, der bare ikke ser livlige ud længere. Denne shampoo leveres med en anti-frizz og ikke-sulfatformel, der bryr sig om dine krøller, holder dem satin bløde og foryngede til et langvarigt hoved fuld af hoppe. Det er beregnet til dem med krøllet og groft hår.

Den indeholder vand (Aqua), SodiumLaureth Sulfat, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Glycol Distearat, Dimethiconol, Parfume, Natriumchlorid, Carbomer, Gluconolacton, Citronsyre, Guarhydroxypropyltrimoniumchlorid, Te-Dodecylbenzensulfonat, Natriumsulfat.

Det er prissat til 1999 INR for 8,45 oz og har en rating på 4,5.

Retninger: Massage på det våde hår godt fra rødder til spidserne på dit hår. Vask af med køligt vand.

Se mere: Revlon Shampoo

6. Dove Oxygen Moisture Shampoo:

For fint, fladt hår.

Oxygen Moisture Shampoo er lavet med Oxyfusion Technology, en ny generation af fugt. Med lette, iltfuserede konditioneringsbestanddele spredes formlen hurtigt på dit hår. Det renser forsigtigt og fugter, åndedrættet liv i fint, fladt hår. Det vil forynge dit hår goviong det et poleret look.

Den indeholder vand, natrium lurethsulfat, natriumchlorid, cocomidopropylbetan, glycerin og mange flere ingredienser.

Det er prissat til 292 INR for 340 ml og er bedømt til 4,2.

Retninger: Påfør og skyl på vådt hår. Vask med køligt vand.

7. Dove Heat Defence Therapy Shampoo:

Den daglige varme styling af dit hår forårsager ultimative skader på tørt og hårdt hår, og derfor arbejder mikrofugtsserumet individuelt på hver streng og pakker dem op i serumet, så de kan genoplive låsenes beskadigede tekstur, mens holder din hovedbund ren og opdateret.

Den indeholder vand (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Fragrance (Parfum) blandt de mange indredeints.

Det er prissat til 995 INR for 700 ml med en rating på 4,1.

Retning: Rememeber at anvende dette på vådt hår og give en god massage. Vask af med koldt vand en gang færdig.

Se mere: Redken Shampoos

8. Dove Balance Therapy Shampoo:

Balance terapi shampoo sikrer, at ph balancen i din hovedbund opretholdes, så uvanlig tørhed eller frizziness ikke kan ødelægge din dag. rensning og tvinge ud snavs og forurening partikler, dette virker også mirakel på produkt opbygge forlader dit hår følelse blødt og skinnende.

Den indeholder mikro mositure serum, der giver dig et blødt og næret hår. Denne flaske dove tør hovedbund shampoo vil hjælpe med at genoprette energi og give dig et hoppende hår.

Den har en rating på 4,2.

Retning: Massér dette på dit våde hår og vask det med køligt vand.

9. Dove Hair Fall Rednings Shampoo:

Lavet specielt til dem med fladt hår, der kan være olieagtige, lidt halte eller vejes ned mellem vasker. Masserer et par sprøjter af denne Dove tør shampoo ind i rødderne er alt, hvad der kræves for at tage dit hår fra livløs til hoppe i øjeblikke.

Den indeholder aluminiumstivelse octenylsuccinat (absorberer olie) og andre vigtige næringsstoffer for at holde din hud sund og energisk.

Den har en rating på 4,2.

Retning: Anvend dette forsigtigt på vådt hår og massage godt. Vask af med køligt vand.

Se mere: Bedste Organix Shampoo

Bivirkninger ved at bruge Dove Shampoo til tørt hår:

  • Irritation og kløende hovedbund er populært observerede bivirkninger.
  • Hvis du oplever pludselige hårtab, skal du stoppe med at bruge produktet.

Hvis du tænkte tømmer, er hårdt hår en udfordring, giv disse shampoo et forsøg. De arbejder deres vej til at få håret til at se energi og fuld af liv. Bouncy og blødt hår er noget, vi alle elsker, og vejen for at opnå det vil starte med din shampoo med et omhyggeligt valg. Tjek produkterne og vent på de positive effekter med regelmæssig brug,

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send