Skønhed og mode

9 nyeste og kølige tegneserie-t-shirts til mænd og kvinder

Pin
Send
Share
Send


Leder du efter en t-shirt, der ville sætte andre t-shirts til skam! Det meget efterløbne design for sådanne kategorier er her, der har taget en god position i klædeskabe på ikke kun børn, men også unge mænd. Hovedtrækningen af ​​tegneserien er den trykte den bærer baseret på forskellige tegneserier, der er elsket af både børn og unge.

Funky og Stilfuld Tegneserie T-Shirt til Gents og Ladies i Fashion:

Lad os gå til den mest udvalgte samling af tegneserie design på markedet.

1. X-Men Comic T-Shirt:

Fan af X-Men! Her er en t-shirt, der bærer forskellige øjeblikke fra X-mændens tegneserier. Mænds tegneserie t-shirt leveres med hudmontering og smal rund hals, der gør den velegnet til picnics. Efter eget valg vil du få serier i X-men tegneserier samling for at udskrive på din t-shirt også.

2. Team Avengers Comic T-Shirt:

Marvel komiske t-shirts er ret populære blandt college-teenagere, der bærer et stærkt team af forskellige afengers. T-shirt er tilgængelig med forskellige tegneserier fra Marvel-tegneserier at vælge imellem. Børn elsker at bære denne slags afenger serie af t-shirt.

3. Horror Comic T-Shirt:

Vil du gå lidt skræmmende! Tegneserie shirts med udskriften af ​​en chucky er, hvad der passer dig bedst. For at give flere effekter får baggrunden sort farve med to dræberknive i hænderne på chucky. Chucky er en del af horror samlinger karakter, få dette tegneserie mønster på din t-shirt for at chokere dine venner.

4. Captain America Comic T-Shirt:

Captain America har vist sig at være den bedst sælgende tegneseriehelt t-shirts. T-shirt leveres med vidunderlige udskrifter på det, som er centreret af Captain America i kampstillingen og en stjerne bag den. Du vil få dette design på enhver grafisk t-shirt, prøv denne til din regelmæssige brug af dagen.

5. Classic Comic T-Shirt:

Lilla, når den kombineres med trykket af et tegneseriefigur, giver det kølige tegneserie shirts. T-shirten er centraliseret med udtryk og jokeren spiller med kort. T-trøjen er givet en tab af passende til et behageligt slid.

6. Retro Style Comic T Shirt:

De vintage komiske t-shirts, der viser magtene hos kvinder, er retro-stil-designet, der kommer med strømkonkurrencernes tegneserier. T-trøjen er også givet fire ord, der afslører scenariet af tegneserien.

7. Justice League Comic T-Shirt:

Justice League t-shirt design er valgt af fans af tegneserier som batman, superman, aquaman osv. T-shirt indeholder holdningen af ​​hele superhelt med titlen Justice League America på den.

8. Harley Quinn Comic T-Shirt:

På samme måde som den vidunderlige kvinde, giver Harley Quinn også et sødt design til t-shirt comics 'samling. T-shirt i sort får den berømte kropsholdning i Harley Quinn med hendes navn i tofarvetryk. Denne ene foretrækker hovedsagelig af piger for deres komfort regelmæssig brug.

9. Walking Dead Comic T-Shirt:

Et andet skræmmende tegneserie-t-shirt-design, der har styrt ungdommernes verden, er de gående døde tegneserier. Tilgængelig i forskellige nuancer, indeholder t-shirtens centrum bunkerne af døde kroppe for at gøre det realistisk.

De komiske t-shirts kommer med bomuldsmateriale, der især gør det slidstærkt og populært til rutinemæssigt slid. T-shirtsne kommer generelt med rund hals design med både korte og mellemstore ærmer i tæt montering og løs også.

Pin
Send
Share
Send