Face Pack

Bedste Hjemmelavede Face Packs For Dark Circles On Face

Pin
Send
Share
Send


Alle drømmer om et klart ansigt. Men nogle gange har vi ikke tid nok til at tage sig af vores hud. Dette fører til mange hudproblemer som acne, ryghoveder, bumser, mørke cirkler osv. Fra alle disse hudproblemer her diskuterer vi om mørke cirkler på ansigtet. Årsagerne til det kunne være alt fra underliggende sundhedsproblemer til mangel på søvn.

Hvis du er for stresset eller træt, får blodkarrene rundt om øjnene bagdækning, og du får mørke cirkler. Så for at fjerne mørke cirkler på ansigtet, er der mange ansigtspakker til rådighed. De er dyre, og nogle af dem er måske ikke egnet til din hud. Så det er bedre at lave ansigtspakke til mørke cirkler derhjemme.

Bedste Face Packs For Dark Circles:

Ingredienserne i disse ansigtsmasker er naturlige, så det vil ikke skade din hud. Nogle bedste ansigtsmaske til mørke cirkler er angivet nedenfor,

1. Fenugreek Frø, gurkemeje og mælk:

Fenugreekfrø hjælper med at balancere PH-niveauet af huden og hjælper med hudens lysproces. Gurkemeje har antiseptisk egenskab og kan bruges til at lette hudtonen. Mælk virker som et blegemiddel. Vi kan gøre de bedste ansigtsmasker til mørke cirkler under øjnene med disse tre ingredienser.

Hvordan laver man:

Sug 2 tsk. af fenugreek frø i vand i 2 timer. Senere fjern disse frø fra vand i en blandeskål og tilsæt 1/2 tsk. af gurkemeje pulver og 1 tsk. mælk til det. Bland nu denne blanding, indtil den når en glat pasta som konsistens.

Sådan bruges:

Påfør denne ansigtsmaske under øjnene og lad den stå i 20 minutter. Derefter vaske dit ansigt med vand og påfør fugtighedscreme. Gentag dette 2 gange om dagen for helt at fjerne sorte cirkler. Brug denne effektive ansigtsmaske til mørke øjekredse og se den magiske

Se mere: Bagesoda til fjernelse af mørke cirkler

2. Gurkemeje Maske:

Gurkemeje har anti-aging anti-bakterier og anti-inflammatorisk egenskab.

Hvordan laver man:

Bland ½ teskefuld gurkemeje pulver med noget ananasjuice. Bland det for at lave en fin pasta.

Sådan bruges:

Påfør denne gurkemeje ansigtsmaske til mørk cirkel under øjnene og lad det tørre. Efter 20 minutter vaskes dit ansigt med vand og påføres fugtighedscreme. Du kan gøre dette 3 gange om ugen for at se det bedste resultat. Det øger lysstyrken på din hud

Se mere: Home Remedies For Dark Circles

3. Coconut Face Pack til Dark Circle:

De vigtigste ingredienser i denne ansigtspakke er friskjordet kokos, citronsaft, agurkesaft og porcelæn.

Hvordan laver man:

Tag 2 teskefulde friskjordet kokos og tilsæt 3 dråber citronsaft til det. Rist nogle agurk og tag lidt saft ved at klemme den. Tilsæt 2 tsk china cay til pakken og bland det godt. Opbevar denne blanding i køleskabet i 20 minutter.

Hvordan man ansøger:

Placer bomuld på dine øjne og anvend denne blanding til den. Lad det være der i 30 minutter. Vask dit ansigt med vand og klappet tørt. Brug denne pakke hver dag for at få bedre resultat. Hvis du ikke har tid, så gør det mindst 2 gange om ugen. Det er en effektiv ansigtsmaske at fjerne mørke cirkler

Disse er nogle dokumenterede ansigtspakker til fjernelse af mørke cirkler. De er også økonomiske og effektive. Du behøver heller ikke bekymre dig om bivirkningerne. Spild ikke din tid ved at bruge kunstige produkter, der er tilgængelige på markedet. De kan skade din hud og får heller ikke forventet resultat. Men én ting med hjemmelavede ansigtspakker er, at hjemmebehandlinger måske ikke giver et hurtigt resultat. Du skal gøre det i lang tid.

Se mere: Aloe Vera Til Mørke Cirkler Under Øjne

Se videoen: Easy DIY Blackhead Remover Peel Off Mask REMOVES EVERYTHING. BeautyByJosieK (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send