Skønhed og mode

30 forskellige typer Salwar hals designs med billeder

Pin
Send
Share
Send


Den ene påklædning, som aldrig undlader at imponere, er utvivlsomt Salwar Kameez med den slående dupatta. Det være sig Bollywood berømtheder, der går rødt tæppe, mode modeller, bryllupper, fester, vi ser mange kvinder flaunting fantastiske salwar kameez med elegante designs, nakke mønstre, designer arbejde mv. Salwar kameez er den mest komfortable endnu meget moderne i følelse. Salwar Kameez har rejst generationer efter generationer med stor tillid og flair med forskellige stoffer som silke, bomuld, linned, net osv. Men hvad gør salwar kameez ser fantastisk ud med hint af sensualitet er halsdesign. Med forskellige tilføjelser på lignende paljetter, blonder, zardosi, sten osv. Og med fantasifulde og kreative halsdesign er salwar kameez virkelig signifikant.

Seneste og smukke Salwar Suit Neck Designs til kvinder i Indien:

Vi glider igennem top 30-hals design af salwar-dragt til damer.

1. Firkantet halsdesign:

Uanset om det er en kostume eller en designer kjole, har en firkantet halskæde stof, som kan få en kvinde til at se wow og viser en kvinde tyndere også. Dette fungerer bedst med kvinden med små nakke og smalle skuldre til at fremvise den petite ramme, nakke og kraveben. Bomuldsstof passer bedst til firkantede nakke i både forsiden og bagsiden af ​​salwar-dragt. Høje hæle og minimalistiske smykker fuldender udseendet af den firkantede hals salwar.

2. Scoop Neck:

Deep U nakke i en salwar er egnet til kvinder med smalle skuldre og en lille byste linje. Stoffet til det samme kan være chiffon, georgette og ting sådan. The scoop neckline er, hvad der gør et kig ønskeligt og sexet. Lidt mere for at fremhæve sexiteten kan være lange jhumkas eller etniske danglere med pænt færdigt hår til at være i rampelyset. Man er sikker på at bare rocke denne scoop neckline stil.

3. Halter Neck:

Påvirkede af indo-vestlige kulturer er halterhalser den mest utrolige måde at vise dem fed side for kvinder. Disse går godt med spaghetti bånd. Halter nakke toppe kan fordoble som kurtis også uden dupattas. Udseendet er nemt at bære med unge for et frisk, men stilfuldt udseende. Salwar er normalt churidar og passer som leggings.

4. V hals:

Den stilfulde V-hals gør et blik slank og bruges mest til skole- og kontorbrug. Match det med stramme churidar, leggings eller lige underlag, og man kan se ud som en diva. V-halsen kan aldrig gå ud af mode. Denne stil passer til mange kvinder, og alle kan udføre dette V-hals udseende.

5. Asymmetrisk hals:

Dette unikke design som i asymmetrisk hals er meget i dag i dag. Denne asymmetriske hals virker godt sammen med de fleste stoffer og mønstre, stilarter og broderier. Dette er et sikkert skud hit for en unik stil erklæring selv med traditionelle salwar kameez. Denne hals er brugt på forskellige måder alt efter stoffet, dragtens længde, rygstil, design mv.

6. Collared Neck:

Inspireret af krave stil påklædning til mænd, er den collared halskæde også populær og er kendt for sin minimalistiske ingen non sense stil. Denne collared hals slår elegance. Med en smule broderi, sten eller sequin arbejde på forsiden, kan du fremhæve den halshalsede hals voluminøst.

7. Bådhals:

En af de bedste måder at fremhæve den dejlige kraveben er denne båd hals stil salwar. Man er sikker på at være centrum for tiltrækning i dette tøj. Denne halsringe kan flaunted med nåde og charme. Dette er et af de sikre skuddesigner, når man gennemsøger et hvilket som helst katalog. Denne salwar hals design er perfekt til materialer som chiffon, crepe eller georgette.

8. Runde hals:

Runde hals har en unik charme med både moderne og traditionel appel. Den runde nakke passer til alle og er mest elegant, men også enkel. Runde hals kan nemt gøres i stoffer som bomuld, silke osv. Det ser også udroligt ud med ærmeløs kameez.

9. U hals:

Denne lige A-line salwar kameez i sort og hvid har højdepunktet som U-halsen med mange knapper og et højt snit i midten. Halsen har også en sort rørledning, og de tre kvartære ærmer har også arbejde i geometriske mønstre. Også U-halsen fungerer bedst i næsten alle stoffer.

10. Mandarin krave hals:

Meget lignende og tæt på halsen er disse mandarin halsbånd mønster. Den mest interessante del er, at man ikke har brug for tilbehør på tværs af halsen. Denne lyse farvede orange jakkesæt med mandarin krave er smuk med de flydende sorte trykte palazzos. Dette kan også bruges sans dupattas; ellers skal dupatterne være fastgjort på den ene side.

Se mere: Nederdel Type Salwar

11. Broderet hals:

Kraftig broderi på halsen i salwar ser flotte ud og giver en designerfølelse og ser også dyr ud. Den fine og egentlige detaljer i broderiarbejdet forbedrer den samlede skønhed af jakkesætet. Højdepunktet er den tunge broderi, og kun store øreringe vil passe på den tilbehørsdel. Stofferne kan være satin, silke, crepe, bomuld osv.

12. Salwar Neck Designs med Front Dori:

Dori er en tråd, der bruges til at binde ved hjælp af knuder med tunge vedhæng eller perler. Normalt bruges dori på bagsiden, og dette mønster er meget velkendt i bluse og endda salwars også. Men den fremre stil dori hals er meget anderledes og unik. Halsen skiller sig bare ud og salwaren har en designerfølelse og afspejler rent håndværk.

13. Deep Slit Neck:

Som navnet antyder, er det slidsen i nakken, som er ret dyb, men ser elegant og charmerende ud. Halsen kaster dybt, men er sammenføjet i midriffen, som derefter splitter igen ved åbning ned til ende. Perfekt til enhver etnisk salwar for den klasse og nåde.

14. Spalt rund hals:

Kvinder, der elsker at bare bære runde nakke, kan have en variation med denne runde hals endnu med en split for den ekstra charme. Disse ser fantastisk ud på salwars med arbejde på nakke til navle. Man kan få den runde hals endnu få alle ros med denne splitteeksperimenter. Ser bedøvelse altid på off-beat salwar stykker.

15. Sweetheart Neck:

Man ser ung og dejlig ud med denne fantastiske hals. Sweetheart neckline er identificeret af de to kurver, der aftager ned brystlinjen, som danner halsmønsteret. Denne særlige hals ser bedst ud i tre kvartær ærmer og ærmer. Den søde nakke kan have broderi, der kan bringe det bedste ud i salwar-dragt.

16. Crew Salwar Neck Designs:

Meget tæt på rund hals er besætningen, der passer til nakken lidt mere. Kvinder kan normalt flaunt denne crew hals salwar dragter eller kurtis i cocktail parter, aften fejringer mv. Unge vælger denne stil i deres salwar kameez designs generelt i Nord Indien. denne nakke fremhæver kostume godt lige fra nakken.

17. nøglehul hals:

Man kan ikke gå glip af denne vidunderlige hals, der aldrig undlader at rocke den stil man vælger. Sædvanligvis udsmykket i fester, aftenpleje osv. Er disse nøglehulls halslinjer, hvor linjerne konvergerer i forsiden af ​​nakken under kravebenet, der danner et nøglehulsmønster. Det kan også have strenge fastgjort eller knapper for at fremhæve funktionen mere.

18. Lukket hals:

Lukket hals eller bandhgala er en af ​​de bedste måder at bare være centrum for tiltrækning. Denne særlige lukkede hals i nuancer af gyldent kobber og sort med gyldne knapper er bare højdepunktet i jakkesætet. Det gyldne trådmotiv over hele jakkesætet forbedrer udseendet af jakkesætet, og de lange ærmer giver en ekstra dimension til salwaren.

19. Cape Style Neck:

Den meget i mode og høj trending er disse cape stil halskæder til anarkalis og lange salwar dragter. Berømtheder og endda mange socialites er flaunting dette smarte og kongelige udseende. Der er en lagdelt føler for det, som giver det mere elegance og ser klassisk ud. Cape halsen er prydet med mange udsmykninger, broderi, sequin arbejde osv. At gøre kosten ser himmelsk ud. Denne fersken georgette cape stil anarkali er sikker på at vende en masse hoveder.

20. Piping Placket Neck:

Frisk i trend og design er disse mest stilfulde rørledende halsringe i salwars. Dette mønster er interessant med kontrasterende rør over halsen og giver et lille snev af sensualitet. Knækmønsteret er til at tilføre kontrastfarvet stof eller designer design på halsen med rør.

Se mere: Leggings Salwar

21. Angrakha Neck:

Angrakha hals er wrap og slips hals mønster. Meget ligner indpakning og binde et håndklæde rundt, er denne angrakha stil. Meget meget i trend i det vestlige Indien; er denne unikke hals og salwar kjole kaldet angrakha dragter. Dupatta kan dyses i denne kulør for at få følelsen af ​​nakken og længden af ​​båndene. Båndene holdes normalt diagonalt på siden i stedet for midten.

22. juvel hals:

Denne særlige halsringning behøver ikke noget smykke, ligesom navnet antyder. Nakken er så udsmykket og tung, at det føles som at bære tunge og lagdelte smykker. Denne særlige evige blå kurti er med broderet tung hals i georgette stof. Jewel neck kombinerer smukt til at give et tonet ned endnu elegant udseende uden tilbehør.

23. Queen Anne med Scoop Neck:

For alle de piger og unge kvinder, der ønsker at bedazzle alle i enhver funktion, kan du lave denne super sexede og glamourøse dronning Anne-hals til ekstra oomph. Udforsk denne sexede hals med kongelige farver parret med antik finish, som Meenakari, Kundan osv. For den kongelige Hendes højhed eller dronning følelse. Desuden kan bagdesignerne være dristige rygløse til damer, der er komfortable med det eller kan have net stof med dori og pailletter eller vedhæng.

24. One Shoulder Salwar Neck Designs:

En skulder kjoler er meget almindelige og meget i træk også. På samme måde kan eksperimentering med en skulderhals i salwar-dragter være til kvinder, der ikke er meget komfortable med stropløs hals. Man behøver ikke en dupatta til denne jakkesæt, og hele udseendet kan forbedres med kameez og dets designs. Denne stribede orange kameez gør et blik højere.

25. High Neck:

Igen en klassiker er højhalsmønsteret, der får et til at se højere og slankere ud. Den høje hals er normalt lavet i stoffer som bomuld, glimmer, satin mv., Så halsens udseende kan holdes intakt. Denne særlige gule og røde churidar skiller sig ud med trykt dupatta. Normalt er salwaren en churidartype.

Se mere: Salwar Kameez Toppe

26. Rørhals:

Den gamle og stadig i mode er den rørede hals. Salwar kameez har denne kontrasterende farvede rør til et godt forbedret udseende. Også man kan sætte rundt knuder, knapper, bånd osv. Til et ekstra charmerende udseende. Man kan være komfortabel med denne hals for at lette, mens du har på dig og det udseende, det giver.

27. Stropløs hals:

Sexiness og dristighed kombineret i en hals kan være disse stropløs hals. Disse kraveben kan være flaunted godt med disse nakke. Salwar-dragt skal passe perfekt i brystområdet for at få dette udseende rigtigt, hvilket er ekstremt vigtigt. Dupatta kan bæres tæt i nakken eller tage et signal fra gammel tid, kan binde i en bue eller en knude på nakken.

28. Peter Pan Neck:

Inspireret af karakteren og hans følelsesmæssige følelse lyder dette Peter Pan-halsdesign lidt tegneserieagtigt, men passer bedst til kvinder med nogen form for kropstype eller -egenskaber. En perfekt blanding af krave skjorte stil med den traditionelle runde hals, klappen kan være af ethvert materiale som brokade, satin, osv. Eller kan kontrast i solide farver i henhold til udskrifterne i salwar suit.

29. Spaghettihals:

Dette er en af ​​de dristige men tidløse halskæder. Dette er et varmt favorit hals mønster og regulerer mode verden. Det er ikke så nemt at afholde dette udseende, men hvis det er korrekt monteret og skræddersyet pænt, er det udseende, der er skabt, magisk. Man bør passe på at investere i stropløs indre slid for at få det perfekte ooh la la look.

30. Illusion Neck:

Illusion neckline er den ene fantastiske halsdesign designet af designere ved at vedhæfte net eller noget andet tyndt stof til den oprindelige hals. Også den komplette ting er også vundet over salwar med matchende dupatta. Denne illusion hals ser meget dyrt og grand med forskellige anvendelighed af stoffer og designer mønstre.

Bare ved at gå gennem halsdesignkataloget hos skrædderne, kan man få fantasien til at løbe højt med umpteen antal halsdesign. Udvælgelsen af ​​halsdesign i en salwar ifølge ens ansigtsegenskab og kropstype bidrager med en helt ny dimension til jakkesætet. Nakke design og mønstre kan være højdepunktet i salwar suit.

Se videoen: Top 30 Beautiful Punjabi Suits. Patiala Salwar Suit. Latest Punjabi Suit Designs 2018 (April 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send