Skønhed og mode

Top 10 koreanske skønhedshemmeligheder

Pin
Send
Share
Send


Omkring verden er koreanske kvinder kendt for deres fejlfri skønhed, klare hud og glødende hud. Kvinder fra alle kulturer misundelse og har også et stærkt ønske om at få hud som koreanere, der er fri for hudproblemer. Ifølge undersøgelser har mange koreanske skønheder også spildt bønnerne i deres skønhedshemmeligheder i mange af deres bøger. Men at opnå hud som koreanerne er ikke et stykke kage og kræver dedikation og indsats.

For at vise dig den rigtige retning er denne vejledning fuld af effektive og gennemtænkte koreanske skønhedshemmeligheder, der vil hjælpe dig med at komme videre et stort skridt. Det næste er at vælge en kombination af 3-4 ideer og følge dem rutinemæssigt. En ting der skal bemærkes her er, at den koreanske hud også er et resultat af avancerede hudprodukter, der er et resultat af hurtig bevægende teknologi. For at vide mere om dette aspekt skal du fortsætte med at læse denne liste for Koran-skønhedshemmeligheder for hvidere hud-

1. Honning ansøgning i dagligt regime:

Koreere anvender rå og ufiltreret honning på ansigtet som en grundlæggende maske til at forbedre deres skønhed. Dette behøver kun at blive opbevaret i 5 minutter og derefter skyllet af med fløderens. Dette hjælper med at føje næring til huden. Det hjælper også med at hydrere huden og gøre den blød og smidig. Dette er en nem og overkommelig proces, der skal følges dagligt.

2. Den tredobbelte daglige rutine:

Blandt de koreanske hemmeligheder og rutiner for at opretholde deres smukke udseende er rensning, toning og fugtgivende brug af top-notch produkter absolut et must. Faktisk, efter fugtgivende, bruger koreanerne et hudserum såvel som det fjerde trin. Det giver ekstra næring til huden og holder den sund og strålende.

Se mere: Kate Middleton Skønhedshemmeligheder

3. Betydningen af ​​hydrering:

Ifølge koreanerne hjælper det med at drikke rigeligt med sunde væsker huden glød og holder den hydreret internt. Det skyller ud giftstoffer, snavs og bakterier fra huden og forynder og genopliver huden godt. De starter normalt deres dag ved at drikke et glas almindeligt vand og også sprøjte lidt koldt vand på ansigtet om morgenen. Til hydrering er deres måltider fulde af frugt og grøntsager og lavt natriumindtag til dette formål.

4. Brug ansigtspakker regelmæssigt:

Koreanerne bruger mange hudprodukter, der er lavet inden for deres land af forskellige top mærker. En af de hudprodukter, som de helt tror på, er ansigtsmasker og pakker. Hver koreansk kvinde bruger to typer masker - rensende og nærende. Det hjælper dem med at opdatere ansigtet og reducere puffiness. De har endda stor tro på hjemmelavede masker, især den der er lavet af honning og æggehvide. En anden af ​​de masker, der er almindelige i Korea, er den, der er lavet af silkeormskokonpulver.

5. betydning af skønhed søvn:

Ca. 6-8 timers søvn er vigtigt for at opretholde skønhed i huden som pr. Koreanerne og fagfolk over hele kloden. Denne ene hemmelighed er helt troet af kvinderne i dette land. Det er blevet set, at søvn forynger hudcellerne, fjerner døde hudlag og giver glødende hud.

Se mere: Megan Fox Skønhedstips

6. Brug af hudplejeprodukter:

Koreanerne har en række hudplejeprodukter, som de bruger hver dag for at holde huden fejlfri og problemfri.

7. Ansigtsøvelser:

En simpel og meget almindelig ansigtsøvelse, som alle koreanske kvinder følger, er at gentage "Ma Me Mi Mo Mu", der hjælper kind- og lipmusklerne og gør funktionerne skarpe. Dyb vejrtrækning er en anden almindelig praksis, de følger for god hud.

8. Mindre makeup:

De fleste koreanske kvinder tror på naturlig skønhed og har således anvendt mindre makeup i forhold til andre kvinder over hele kloden.

9. Brug af øjencreme:

En god kvalitet øjencreme brugt under øjnene hver dag er en af ​​hemmeligheder koreansk skønhed.

10. Night Cream Advantage:

For smuk hud er anvendelsen af ​​en god mærket natkrem et must. Det hjælper med at låse hudens fugtighed for hele natten. Du vil helt sikkert vågne frisk og smuk.

Se mere: Kate Middleton Skønhedshemmeligheder

Her skal vi liste ned nogle flere koreanske skønhedstips til ansigt:

  • Damp massage Koreanske kvinder sværger ved ansigtsmassage og afhænger af sådanne massager til deres dugne hud. Hvert hjørne i Sydkorea har ansigtsmassage hudklinikker, der er meget overkommelige. En anden mulighed er at massere dit ansigt i cirkulære bevægelser, der starter fra panden, kindbenet, kinderne og hagen. Du kan prøve at tilføje en olierensning til den ekstra glød.
  • Varmt vand gennemblødt vaskeklud: Vil du slippe af med rynker og forsinke tegn på aldring? Her er hvad du kan gøre - Brug en vaskeklud gennemblødt i varmt vand og forsigtigt exfoliere og rens dit ansigt.
  • Blur til perfektion: Prøv deres sløret teknik, der er et hemmeligt trick for at skjule uønskede pletter. Signaturen koreanske produkter er meget lette og udsletter pletterne som en pro.
  • Forbedre dine læders naturlige tone: Forøgelse af den naturlige tone i dine læber og hudtone gør dig til at se levende og år yngre. Disse produkter fugtes og gør dine læber og hud strålende.
  • Byg te: Her er en anden hemmelig tip - denne te serveres til babyer og til voksne. Dette forbedrer kvaliteten af ​​deres hud og også deres generelle helbred. Ristet bygste er meget rig på antioxidanter, der forbedrer blodcirkulationen og hjælper også med vægttab.
  • Sovende masker i søvn: Når du hviler, fungerer din hud også. Dette er den bedste tid til at fugt og forbedre din hud. Koreere anvender sovende masker, når de går i seng og vågner op med skind, der forynges og fornyes.

I denne artikel har vi listede tip, der varierer fra skønhedsrutine; tips om koreansk skønhedshemmeligheder naturlige tricks, livsstil og kostvaner, der hjælper kvinder i Korea, opnår deres drømmehud uden blødninger og sløvhed. Koreanske tips handler ikke kun om brugen af ​​produkter, det handler om at bevare, hvad de er velsignet med og ved hjælp af teknikker til at forbedre deres skønhed. Hvad venter du på? Tilpas disse hacks, og din hud vil omdanne fra kedelig til fantastisk på ingen tid.

Billeder Kilde: 1.

Pin
Send
Share
Send