Face Pack

Hjemmelavede retsmidler til mørke cirkler i graviditeten

Pin
Send
Share
Send


Graviditet bringer mange ændringer i en kvindes krop både internt og eksternt. En masse hormonelle ændringer sker i vores krop denne gang. Hver kvinde oplever forskellige forandringer. Det kan være at gå i vægt, få mørkere hud, dårlig fordøjelse og mange flere. Vitaminer, jern og folinsyre spiller en central rolle i hudreparation og foryngelse. Derfor ordinerer læger tillæg til en gravid kvinde.

Mørke cirkler under graviditet er et mest almindeligt problem. Selvom du tager tilskud nogle gange, kan du få mørke cirkler. Dette er en afgørende tid, og din hud kan blive følsom. Så at bruge produkter, der er tilgængelige på markedet for mørke cirkler under graviditeten, kan skade din hud.

Hjemmelavede Face Packs For Dark Circles Under Graviditet:

Så det er bedst for din hud at bruge naturlig ansigtsmaske. Nogle effektive hjemmelavede ansigtsmasker, som du kan prøve, er angivet nedenfor,

1. Agurk Ansigtsmaske:

Agurk hjælper med at berolige din hud og det gør din hud lettere. Citronsaft er også godt at fjerne mørket under dine øjne

Hvordan laver man:

Rist agurk og presse dens saft ud og bland det med 1 tsk citronsaft.

Sådan bruges:

Dyp en bomuldspude i denne blanding og læg den på øjnene og lad den være der i 15 minutter. Efter 15 minutter skal du vaske dit ansigt. Du kan gøre det hver dag for at fjerne mørke cirkler under øjnene under graviditeten.

Se mere: Home Remedies For Dark Circles

2. Papaya Face Mask:

Papaya er meget gavnlig, og det hjælper med at reducere pigmentering af din hud. For at forberede denne pakke har du brug for papaya, honning og aloe pulp.

Hvordan laver man:

Tag 2 spsk papaya og bland det med 1 spsk honning og 1 spsk. aloe Vera pup. Bland alle ingredienserne sammen for at få en fin pasta.

Sådan bruges:

Påfør denne pasta omkring dine øjne og lad den være der i 20 minutter. Det giver en køling effekt til din og hjælper dig med at slappe af. Derefter vasker dit ansigt med vand og klappes tørt. Du kan gøre det dagligt for at få et hurtigt resultat. Ellers skal du gøre det 3 gange om ugen. Start med at gøre det i første trimester, så du kan fjerne mørke cirkler under øjnene tidlig graviditet.

Se mere: Hjemmelavede Face Packs For Dark Circles

3. Sandal Wood Gurkemeje Face Pack:

Hoved ingredienser i dette ansigt sandeltræ pulver, gurkemeje og honning. Sandeltræ og gurkemeje har antimikrobielle egenskaber. Så de er bedst at fjerne tan og det bringer stråling til dit ansigt. Honning er kendt for sin antibakterielle og anti-inflammatoriske egenskab.

Hvordan laver man:

Bland 1 tsk sandeltræpulver med ½ spsk gurkemejerpulver og tilsæt 2 til 3 spiseskefulde honning til denne blanding. Bland det godt for at lave en fin pasta. Du får en dejlig lugt og kan anvendes over hele kroppen

Sådan bruges:

Påfør denne sandeltræpasta på de berørte områder og lad det tørre. Lad det være der i mindst 20 minutter, og vask dit ansigt med vand, tørrer tørret ansigtet og påfør derefter fugtighedscreme. Du kan gøre dette dagligt for at slippe af med mørke cirkler under øjnene, mens du er gravid.

Mørke cirkler under øjnene er et almindeligt problem for mange kvinder under graviditeten. Du kan få dem på et tidligt stadium af graviditeten. Prøv disse midler for at slippe af med disse mørke cirkler under øjnene, når de er gravid. Alle disse ingredienser er let tilgængelige i dit køkken. Så det er let at forberede disse pakker. De er sikre at bruge under graviditeten. Men nogle gange, hvis du har en følsom hud, er det bedre at konsultere en hudlæge før du prøver noget nyt under graviditeten.

Se mere: Aloe Vera Face Pack til mørke cirkler under øjnene

Pin
Send
Share
Send