Skønhed og mode

9 Gorgeous Voile Curtain Designs til House med billeder

Pin
Send
Share
Send


Voile gardiner er ultra-bløde og rene stofgardiner. De er lavet af bomuldsmateriale, der let kan blandes. De voile gardiner er lette og har blødt møbleret. Den er designet på en sådan måde, at silke berører. Det kan være almindeligt og trykt. Den fås som færdiglavet og kan også skræddersys. Hvis du er skræddersyet, kan du tilføje din smag til det, og voile gardiner har stor efterspørgsel.

Nyeste og smukke Voile Curtain Designs til Home:

Her kan du se på vores top 9 voile gardiner i forskellige designs. Vælg din elskede fra listen.

1. Petals Voile Curtain:

Denne foret voile gardin har foring mønster af blomsterblad. Gardinet er blødt i hvid farve med farverige blomstermønstre. Der er lodrette kronblade linjer, som ser tankegang. Gardinet tilføjer skønhed til rum. Hvis du vil have lange gardiner, vil voile gardin være godt at tilføje interiøret til dit værelse.

2. Fully Lotus Voile Curtain:

Det er hvid voile gardin indeholdende lotus blomst print. Der er sort skyggelagt lotus print på hvidt gardin, der ser smukt ud. Denne lange dør gardin er pænt designet plus det går godt med gulv og sæde arrangement. Denne er også bedst til din dør.

3. Crinkle Voile Curtain:

Denne grå voile gardin er karakteristisk på grund af sin knuste mønster. En lang grå streng hænger på gardinestang og gardinstof er komprimeret. Du behøver ikke at stryge dette gardin. Denne gardin vil forblive strammere som denne kun.

4. Voile String Gardin:

Det er fantastisk voile net gardin i hvid og lilla farve. Stangen er garneret med lilla frill arbejde. Det hvide gardin er i net gennemsigtig stof og den ene ende er bundet opad. Det lilla gardin er af strings bundet i midten med gylden spænde.

5. Voile Broderet Gardin:

Denne rene voile gardin er i tre forskellige farver og pyntet med broderi arbejde. Den lyserøde, hvide og blå gardin består af guldfarvebroderi blomsterarbejde, som ser ud til at være dejlig og smuk nok. Blandet farvet valg i gardiner foretrækkes af folk nu en dag.

6. Tab Top Voile Curtain:

Det er multicolour billige voile gardiner, der har firkantede pletter og alle gardiner er almindelige. Tæppet stof er klart og simpelt. Farvevalg af disse voile gardiner er fremragende udvalgte og de ser dejlige sammen.

7. Voile Gardinpaneler:

Det er klargjort voile gardin til vindue. Denne vandgrønne gardin ser ud til at være storslået med sit store blad og blomsterdesign. Denne krystalklare gardin ser så smuk og elegant ud. Det har en iøjnefaldende kvalitet. Hvis du har gæsteværelse i dit hjem, så kan denne type gardin fange dine venner eller slægtninges opmærksomhed.

8. Stripet Voile Curtain:

Dette eyelet voile gardin har blå, hvid og sølv farve striber. Disse skinnende gardiner er lidt tynde i stof. Denne stribede gardin er holdbar nok, og selv gardinestangen er blændende med dette gardin. Det ser simpelthen overdådigt ud.

9. Moderne Voile Gardiner:

Det er bomuld voile gardin i forskellige farver. Bomuldsgardinerne er glatte og slurvede også. Disse gardiner er lette at forme og de er ikke svært at røre ved. Denne gardin giver farverigt udseende til dit værelse med sin behagelige kvalitet.

Voile gardin kræver ikke meget motion for at give den en ny form. På grund af sin fleksible karakter kan du kaste det som du vil. Disse luksus voile gardiner vil give charme til dit hjem. Dens kvaliteter vil glæde alles mening.

Se videoen: EPIC 5-MINUTE CRAFTS AND HACKS COMPILATION TO MAKE YOUR LIFE EASIER (Januar 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send