Skønhed og mode

15 fantastiske turiststeder i Gujarat at besøge

Pin
Send
Share
Send


Beliggende på Indiens vestlige kyst er Gujarat landets skønhed, kultur og farver. Indtil de seneste år var det næppe udvalgt på turist blogs og hjemmesider. Med store reklamekampagner på tv godkendt af Bollywood berømtheder som Amitabh Bachchan er populariteten af ​​dette sted steget betydeligt. Der er nogle virkelig smukke turister attraktioner her, der vil blæse i tankerne og gøre dig forelsket i deres sted. Fra templer til historiske monumenter til arkitektur tilbyder dette sted dig en bred vifte af muligheder, som kan hjælpe dig med at udforske og lære om denne vidunderlige stat.

Smukke Gujarat Turiststeder at besøge:

Der er flere turistmål i Gujarat med smukke steder og attraktioner. Her giver vi en liste over 15 bedste og vidunderlige turiststeder i Gujarat for at besøge sammen med fantastiske seværdigheder.

1. Laxmi Vilas Palace:

En af de fineste og mest historiske monumenter i hele Gujarat er ingen anden end Laxmi Vilas Palace. Det ligger i Baroda er større end Buckingham Palace. Dette sted er en af ​​Gujarats stolthed, da udseendet af denne placering er så elegant, kongeligt og attraktivt. Slottet er dog ikke tomt; Maharajaen i Baroda bor nu sammen med sin familie her. Du vil helt sikkert elske dette sted, når du har besøgt det.

2. Kevadiya koloni:

Kevadiya-kolonien eller Sardar Sarovar-dammen er en af ​​de største dameprojekter i hele Indien. Dens konstruktion har taget mere end et år at blive gennemført, og resultatet er helt udestående. Det ligger i Navagam i Gujarat og har millioner af mennesker, der kan drage fordel af denne dæmning. De fleste af landmændene får også deres vand fra denne dæmning. Udseendet af dette sted er ud over smukke og stedet er posh og ren. Kevadiya-kolonien er også opstået som picnic hot spots og er blevet besøgt af tusindvis af rejsende og kunder hele året rundt. Kommer her skal være en virkelig fantastisk.

3. Somnath Temple:

Gujarat er populært kendt for sin strålende arkitektur og smukke templer. Et sådant tempel, som vi må nævne, er ingen anden end templatet Somnath, der ligger meget tæt på Gujarat. Dette sted er udover smukke. Det er af de mest religiøse og hellige steder for alle hinduer og besøges hvert år af tusinder af hengivne og turister. Udseendet af dette tempel er simpelthen strålende og arkitekturen er bemærkelsesværdig. Ikke kun det ydre men det indre af templet er lige så smukt og præsentabelt. Hvis du ikke har besøgt Somnath-templet, har du virkelig gået glip af noget specielt.

4. Dwarkadheesh Temple:

Dwarakadheesh-templet er dedikeret til Lord Krishna og er et hellig sted for alle hinduer. Dette er en af ​​de mest populære templer i hele Indien og er overfyldt hele året rundt med lokale hengivne og også internationale besøgende og turister. Udseendet af dette tempel er gammelt og arkitekturens stil er bare fantastisk. Templet er beliggende i Dwarka, omkring Gujarat berømte sted også, og er populært hovedsagelig på grund af Krishna, der er anerkendt som kongen af ​​Dwarka.

5. Gir Forest National Park:

Tale om dyreliv ville det være tåbeligt for os at ikke nævne Gir Forest National Park. Dette sted er helt fantastisk. Det ligger i Junagadh, som er en af ​​Indiens historisk relevante byer. Ikke kun er byen Junagadh værd at besøge, men det er også nationalparken, der har en fin mangfoldighed af dyr. Det er hjemsted for asiatiske løver og har hundredvis af turister hvert år. Det er et vigtigt naturreservat i Indien og er bestemt et af de steder, du skal besøge, når du kommer til den vidunderlige delstat Gujarat.

Se mere: Turiststeder i Rajasthan

6. Lothal:

Lothal var en moderne by under Indus Valley Civilization. Dette sted blev udgravet af den arkæologiske undersøgelse af Indien den 13. februar 1955 til 19. maj 1960. Dette sted er beliggende i regionen Bhal of Gujarat og dateres tusinder og tusindvis af år siden. Det var en af ​​de travleste og vigtigste byer siden da og er et must-see sted for alle historie elskere. Når du kommer her, vil du blive begejstret, når du lærer om byen og dens rester.

7. Saputara:

En af de fineste steder i Gujarat er Saputara. Det er en populær bakke station beliggende i Gujarat og er beliggende i Dang distriktet. Dens popularitet er steget meget sent, og er blevet besøgt af et stort antal internationale turister og lokale besøgende. Den naturskønne skønhed og den maleriske udsigt, der tilbydes af dette sted, vil charme dig helt. Dette er et af de bedste steder til sightseeing såvel som til romantiske bryllupsrejser og udflugter. Vejret her er altid behageligt, og boligen er altid rimelig og bemærkelsesværdig.

Se mere: Turiststeder i Arunachal Pradesh

8. Kirti Mandir:

Når du kommer til Gujarat, skal du besøge Porbandar. Dette er fødestedet for Nationens Fader. Ja, jeg taler om den store indiske frihedskæmper Mahatma Gandhi. Dette sted er absolut smukt og et sted, som vi må nævne, er ingen andre end Kirti Mandir. Dette er også et af de mest attraktive templer, du finder i hele Indien og har tusindvis af turister og besøgende hvert år.

9. Bhuj:

Et andet vidunderligt sted i Gujarat er ingen anden end Bhuj. Dette er hovedstaden i Kutch-regionen og har nogle af de bedste indiske håndværk, du nogensinde vil se. Det tilbyder dig en elektrisk kombination af historiske bygninger, monumenter og basarer. Du kan møde forskellige slags håndværker og håndværkere her, og vi forsikrer dig om, at kunst og kreativitet hos disse lokale fagfolk vil overraske dig behageligt.

Se mere: Steder at besøge i Ahmedabad

10. Wild Ass Sanctuary:

Wild Ass Sanctuary er beliggende i det nordlige del af Gujarat og er et hjem for et stort antal vilde æsler. Det er spredt omkring 5000 kilometer og er et af de bedste turiststeder i Gujarat, du kan besøge i løbet af monsun sæsonen. Du vil elske minibus og jeep safaris her.

11. Akshardham:

Akshardham, et sted, der fejrer fortid, nutid og fremtid. Det beskriver menneskets værdier og betegner den indiske kulturs herlighed. Det er en af ​​de vidunderlige turiststeder i Gujarat at besøge med det imponerende 10-tal høje, intrikat udskårne arkitektoniske mesterværk, afguder Golden Sword of Lord Swaminarayan, grundlæggeren af ​​den særlige tro. Det er et arkitektonisk mesterværk, der viser det fantastiske håndværk. Det er et af de fantastiske steder at se i Gujarat.

12. Sabarmati ashram:

Det meget berømte Sabarmati Ashram markerer vigtigheden af, at stedet er det punkt, hvor uafhængighedskampen startede. Det er et sted for hinduistisk spiritualitet med et museum om liv og arbejde Mahatma Gandhi. Det er et meget rent og fredeligt sted at vække patrioten inde i dig. Sabarmati ashram er en af ​​de store og historiske Gujarat turist steder at besøge.

13. Pavagadh Hill:

Pavagadh er en smuk Hill berømt for Maa Mahakali-templet på bakketoppen. Den historiske by Champaner er bygget ved basen, og Pavagadhs bakkestation blev bygget på selve vulkankeglen. Med templer, vulkaner og smuk arkitektur er det et ren naturskøn. Det er blandt de smukkeste Gujarat turiststeder.

14. Watson Museum:

Det er kendt som et af de bedste museer i Saurashtra, meget tæt på gujarat. Det lagrer de himmelske objekter fra staten Rajkot grundlagt af Jadeja Rajputs. Det har dyre artefakter, fotografier, et referencebibliotek, og publikationerne sælges også gennem en tæller. Det er stort lagerhus af historisk betydning.

15. Dumas Beach:

Det er en by sandstrand beliggende i Surat. Det menes at være et af de mest tilbagesøgte steder i Indien. Det er et meget populært turistmål i Gujarat. Den ene er til de modige eventyr entusiaster.

Det var nogle af de populære turiststeder i Gujarat at besøge. Gujarat har nogle af de bedste steder af historisk betydning og religiøse følelser. Giv dette sted et besøg, og oplev landets kultur og historie.

Pin
Send
Share
Send