Skønhed og mode

Amningstips, information og råd til nye moms

Pin
Send
Share
Send


Amning fodrer i grunden et spædbarn med modermælk frem for kemisk mælk. Den første amning anses for meget vigtig for barnets vækst. Det er meget rig på vitaminer, proteiner, antistoffer. Amning erfaring er meget speciel og gavnlig for dit barn. Der er en glædelig bonding med barnet og masser af sunde fordele er knyttet til amning. En nation nyder godt af ammende mødre, da det reducerer dødeligheden af ​​børn med en stor statistisk figur.

Se mere: Har brystsmerter under graviditeten

Amningstips, information og rådgivning:

Information:

Brystmælk er en velsignelse for en mor. Nogle af fordelene ved amning er:

1. Den første mælk betragtes som flydende guld:

Den første tykke gule mælk, der kommer ud af brystet lige efter fødslen, er meget rig på næringsstoffer og antistoffer og beskytter babyerne mod forskellige sygdomme.

jegt er meget fordøjeligt: til babyer og for tidlige babyer er modermælk meget let at fordøje og indeholder meget protein i den. Det er meget let, og det er derfor, at det nyder godt af nybegynderen.

2. Det bekæmper mod sygdomme:

Kæmper mod sygdomme som øreinfektion og diarré, da den indeholder antistoffer, celler og hormoner. Den kemisk formulerede modermælk kan aldrig svare til den unikke formel af naturlig brystmælk.

3. Det kan få dig til at føle dig fantastisk:

Den fysiske kontakt med barnet hjælper også med limningen og får dig til at føle sig varm, behagelig og sikret. Hudkontakt med nybegynder øger produktionen af ​​oxytocinniveauer. Dette er et hormon, der beroliger moderen og hjælper med korrekt strøm af mælk.

Se mere: Brystreduktionsøvelser

4. Det kan bekæmpe forskellige sundhedsproblemer hos kvinder:

Det er forbundet med lavere risiko for at følge sygdomme som

  • Type 2 Diabetes
  • Livmoderhalskræft
  • Brystkræft
  • Postpartum depression

5. Det hjælper med vægttab:

Undersøgelser viser, at ammende mødre har større chancer for vægttab end ikke ammende mødre.

Tips:

1. Første amning efter fødslen:

Der skal være en varm berøring og kontakt mellem mor og barnet.

2. Kom i gang:

Den første mælk er Colostrum rig på næringsstoffer og vitamin. Maven hos en nybegynder er meget lille og kan ikke holde for meget af mælk. Feeding babyen resulterer ofte i mere mælkeforsyning.

3. Vær opmærksom på babyens kropsklokke:

I stedet for at bestemme tidspunktet for amning ved ur, skal du se på barnets ønsker og beslutter derfor. Børns tidlige tegn på sult ryger, slikker læber og sætter hænder i mund. I de første par uger skal det ske 8 eller flere gange.

Hvis amning er godt og ofte udført, er andre væsker slet ikke påkrævet af kroppen.

4. Produktion af mælk:

Jo mere mælkebarn suger jo mere mælk produceres som et resultat. I løbet af de første par måneder af vækst er der brug for mere mælk.

5. Det er en komplet mad:

I de første 6 måneder er det den eneste mad og drikke, en baby har brug for. Hvis fodring sker korrekt, er babyens vækst også korrekt.

Rådgivning er:

jeg) Når amning er veletableret efter 6 måneder, og moren er tilbage på arbejde, kan hun udtrykke mælk og opbevare en beholder, der kan køles i 3 dage. Det skal køles i rene flasker og opvarmning foreslås ikke, da det dræber de næringsstoffer, der kræves af barnet.

ii) Sov godt. Amning er ofte på bekostning af mødres søvn. Så man bør forsøge at sove på det tidspunkt, hvor barnet sover, for når barnet er vågen og sulten, skal du stå op, uanset hvor træt du er.

iii) Inviter kun gæster og besøgende, når du føler dig aktiv og klar. En ammende mor er ofte træt efter babyen. Så de skal kun møde andre, når barnet er afslappet, og de sover.

iv) Vær ikke genert og tag altid hjælp fra din partner. Han har også et bestemt ansvar over for barnet.

Se mere: Bryststimuleringstips

Billeder Kilde: Shutter lager

Pin
Send
Share
Send