Skønhed og mode

9 Moderne Khaki Jeans Til Mænd Og Kvinder 2018

Pin
Send
Share
Send


Hvor mange gange har du hørt khaki i forhold til denim? Svaret skal være denim ord høres mere end khakis. Der må være få, der har kendskab til khaki. Kaki slid blev brugt af militære tropper at skjule. Ok, så Khaki er ordet, der stammer fra hindi-ord "støv". Khaki er ikke nødvendigvis en beklædningsgenstand og er en lys brunfarvet eller beigefarve. Det vides at khaki kjoler var ord under britiske tider. I dag er Khaki bukser blevet ensartet af en politistyrke.

Bedste Khaki Jeans For Mænd Og Kvinder:

Lad os nu tale om de bedste kvinder og khaki-jeans til mænd.

1. Slim fit Stretch Khaki Jeans:

Dette er den bedste slanke fit jeans khaki til mænd. Hvis du vil have forretningsmæssig formel, så er disse jeans den bedste pasform til det. Disse jeans er afslappet og behagelig til mænds kontor slid outfit. Det er også nyttigt for afslappede møder.

2. Athletic Fit Khaki Bukser:

Hvis du går til atletisk eller jogging, er dette den bedste jeans, der passer til dig. Det får dig til at føle sig godt tilpas, og du kan spille sportsspil med det og jogge ordentligt. De er perfekte til den person, der ønsker trøst og samtidig opretholder et slankt udseende.

3. Casual Khaki Jeans:

Krystal præsenterer 100% Cotton Cargo Pant til mænd, der giver stilfulde kig på ens personlighed. Dette er den bedste jeans til fritidstøj. Den er forstærket med sidelommer og en afslappet knap og er meget behagelig at bære.

4. Dapper Style Look i Khaki Jeans:

Det kan holdes klassisk og dapper med en jakkesæt, skjorte, slips og khakis. Denne farvekombination er meget almindelig og er en god mulighed, så bukserne skiller sig ud i mængden. Det får dig til at ligne en gentleman.

5. Women's Special Office Khaki Bukser:

Det er de bedst monterede khaki-farvede jeans til kvinder. Det er det formelle slid og kvinder kan bære det sammen med den hvide eller pink shirt. Dette er nyttigt, mens kvinder tænker på nogle komfortable og regelmæssige outfit.

6. Casual Khaki Pants:

Denne er den afslappede khaki bukse til specielt piger såvel som dette er behageligt at bære. Denne dame khaki jeans kan også bæres som den bedste strand slid. Den er fremstillet af bomuld og giver indvendig komfort, og du kan parre den op med en matchende top. Godt passende med enhver farve, du får som du vælger.

Se mere: Kvinder og Herre Hip Hop Jeans

7. Små Khaki Jeans:

Det er en almindelig pasform trykt kort khaki, så er disse typer af jeans i khaki kategorier bedst egnet til sommer eventyr som trekking, ridning og alle. Det giver dig en meget behagelig følelse om sommeren. Nyttig som nattetøj også.

8. Designer Khaki Jeans:

Det er en designer slank type jean khakis til mænd med knæ lynlås. Det er en god designer outfit og ser meget attraktiv ud. Det er en farvet khaki jean til mænd. Det er den sjoveste type khaki jeans mens og er i stor udvikling i dag.

Se mere: Bekymrede Jeans

9. Office Wear Khaki Jeans:

Khakis er det bedste til kontorbrug eller formelt formål. De er ikoniske i kombination med den blå skjorte. Folk er virkelig forvirrede om, hvad de skal have i formelle, så khaki jeans med trøjen er den bedste beklædning.

Disse er nogle typer Khaki jeans til mænd og kvinder. Så khaki jeans kan også bæres i, bare enhver situation som denim kan, og den første kommer også i forskellige designs og materialer. En række khaki-jeans i ens garderobe afhænger af ens smag, men det kan også afhænge af professionelt eller socialt liv.

Se mere: Bedste jeans til mænd

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Pin
Send
Share
Send