Skønhed og mode

Hvordan man kan slippe af mænds mørke cirkler under øjnene?

Pin
Send
Share
Send


Mørke cirkler under øjnene er en indikation af sundhedsmæssige problemer. Er du bekymret for de mørke cirkler og poser under dine øjne? Vil du have en permanent løsning på, hvordan du kan slippe af med mørke cirkler for mænd? Så nedenfor er nogle af de 9 bedste metoder til mænds vejledning til at håndtere de mørke cirkler under dine øjne.

De ingredienser der bruges her er helt urtebaserede og indeholder ingen skadelige kemikalier. Desuden er du fri for kunstige ingredienser som farver eller konserveringsmidler.

Hjem Remedies at slippe af med mørke cirkler under øjnene for mænd:

Lad os finde her med ovennævnte naturlige retsmidler for at fjerne mørke cirkler under øjnene mænd.

1. Massage med mandelolie:

Tag få dråber almondolie i en skål og dypp dine fingerspidser i den. Giv blide masser af massage omkring dine øjne i en cirkulær bevægelse i ca. 15 til 20 minutter. Læg derefter mandelolie på huden natten over og vask den den næste dag morgen. Du vil finde de mørke cirkler forsvinde inden for 7 dage.

2. Kamille te iskuber:

Forbered kamille te Udtræng og læg det i isterningsbrøndene og afkøles. Nu har du disse isterninger, som du alternativt kan bruge til at behandle dine mørke cirkler under dine øjne. Start med en simpel massage omkring dit øjenområde i ca. 2 minutter. Du kan gøre det, to gange eller tre gange om dagen.

3. Yoghurt og citronsaftmask:

Tag en ønsket mængde yoghurt og bland det med citronsaft. Påfør denne pasta omkring øjnene og masser den i 10 minutter. Lad pakken tørre i yderligere 10 minutter. Vask helt af med varmt vand.

4. agurk skiver og agurk juice:

Forbered frisk agurksaft og anvend som toner omkring dine øjne. Tag to stykker agurk og hvil det over øjnene. Lad det stå over natten. Vask dit ansigt næste morgen. Gør det hver dag for at fjerne mørke cirkler under øjnene, for at mænd får et bedre resultat inden for en uge.

5. Smadret Apple med mælk:

Æbler er dem, der har størstedelen af ​​vitaminet boostet i det. Det virker også bedst for mørke cirkler. Tag en lille smule smadret Apple sammen med frisk mælk. Påfør denne glatte pasta på områderne omkring øjnene. Giv en blid massage. Vask af, når det bliver tørt.

6. Tomat-Gurkemeje Pak citron Juice Gram Flour:

Få lige store mængder tomatmasse, gurkemejerpulver og grammel. Bland ingredienserne med få dråber citronsaft for at danne en pasta. Påfør blandingen på de mørke cirkler under øjnene. Lad det tørre i 10 minutter. Tør med en våd bomuldsstof. Gentag denne mørke cirkelbehandling for mænd, tre gange om ugen.

Se mere: Face Packs For Dark Circles Under Eyes

7. Green Tea Extract Behandling:

Forbered frisk grøn te og lad den køle af. Køle det for at bevare. Hæld få dråber af det på en bomuldsbold og spred det hele i mørke cirkler. Forlad over natten. Vask den næste dag morgen. Du kan også gentage det til 2 eller 3 gange om dagen i løbet af ugen.

8. Kartoffel Juice Ansøgning:

Kartofler er meget velkendte for sin anti-tan ejendom på de mørke cirkler. Få lidt mængde kartoffelsaft og anvend den på de mørke cirkler under øjnene. Lad det stå over natten. Rens dit ansigt efter søvn. Brug det hver dag for at få det bedste resultat i din mørke øjencirkelbehandling.

Se mere: Hjem Remedies For Dark Eye Circle Treatment

9. Rose vandbehandling:

Tag den nødvendige mængde rosenvandsekstrakt, der er let tilgængeligt på markedet. Påfør det på de mørke cirkler under øjnene ved hjælp af en bomuldskugle. Lad det stå over natten. Vask dit ansigt næste dag. Du kan bruge det hele dagen mange gange, i cirka 2 uger. Slap af med mørke cirkler for mænd, der skyldes pigmentering.

De hjemmelavede pakker og toner som behandlinger beskrives kort, så alle mænd med variant hudtype kan gøre brug af det. Sammen med god kost og livsstil kan du bruge en af ​​de egnede behandlinger, der er diskuteret ovenfor, for at slippe af med mørke cirkler under øjnene via gode mænds sundhed. Fortsæt med denne behandling med mørke øjencirkler, regelmæssigt uden fejl. Fremover kan du synligt se de bedste resultater.

Se mere: Sådan fjerner du mørke cirkler under øjnene

Pin
Send
Share
Send