Skønhed og mode

Sådan bruges aften Primrose Oil til hårtab?

Pin
Send
Share
Send


Der er flere grunde som følge af, at en person kan begynde at miste hår. Der kan være forskellige interne årsager bag dette. Der kan også være visse faktorer, der kan skyldes aldersrelaterede problemer med ubalancer i kroppen. Disse kan behandles med ekstrakter af aften Primrose, som har anti oxidant egenskaber.

Aften Primrose olie til hår:

Aften Primrose er en vild blomst, som er kendt for at være effektiv i dette problem. Fordelene ved at bruge denne olie skyldes, at undersøgelser udført i mange kendte laboratorier viser, at dette har høje mængder af antioxidanter og fedtsyrer. Normalt er der frugtekstrakter af oliven og andre, der vides at have fedtsyrer og kokosnødder også. Denne blomstrende plante er dog ganske velkendt for denne egenskab af den.

Dette har derfor også vist sig at være effektivt på hormonelle ubalancer for mennesker, der står over for udtynding af hår på grund af dette. Så dette er også foreslået som et sikkert forbrug supplement af nogen læger. Dette bør dog ikke ske uden den anbefalede dosis, fordi kroppen måske ikke har brug for dette, hvis personen slet ikke mister tråde på grund af interne årsager. Årsager bag udtyndingen kan også skyldes eksterne faktorer som snavs og snavs eller ikke holde hovedet rent. Derfor bør det tales med en læge for at kende problemet, før du går ind for at inkludere dette

Se mere: Er mandelolie god til hårtab

Aften Primrose olie Hårtab:

Dette er også rig på GLA eller gamma linolsyreindhold. Dette er også rig på omega 6 fedtsyrer, der er kendt som en god behandling. Dette kan stimulere vækst og stoppe hårtab hos kvinder primært, der lider af hyperthyroidisme og også fra andre aldersrelaterede ubalancer som overgangsalder eller hypertension. Dette er også kendt for at være en fremragende fri radikale kæmper, der beskytter hårene mod skader fra UVA og UVB-stråler, der genstår i atmosfæren.

Se mere: Fordele ved sennepolie til hårtab

Sådan bruges aften Primrose Olie til hår effektivt:

Det er ikke en god ide at forbruge dette uden recept, selvom det er naturligt og kendt for ikke at have nogen bivirkninger. Men for folk, der allerede er under andre former for medicin eller personer, der lider af angst eller beslægtet skjoldbruskkirtlen eller andre problemer, bør de rådgive deres læger om det, hvis det er en rigtig god ting at tage doseringen. Hvis lægen siger, at de kan og foreslår doserne, så bør dette forbruges. Normalt hvis en person undersøges med ubalancer, vil den korrekte dosis være ca. 4 gram cirka hver dag. For andre tilfælde kan det 6 gram til 8 gram, men det bør ikke være mere, at denne dosering eller det kan være skadelig.

Se mere: Virkninger af hårdt vand på hår

At anvende dette lokalt som enhver anden olie, kan være en god ting at gøre. Også dette vil ikke have nogen større bivirkninger, men det vil give en afslappende massage, når du blander dette med dine almindelige olier. Dette bør dog ikke anvendes sammen med andre topiske lægemidler. Brug kun dette ved at varme det op og derefter massere på det berørte område. Dette kan også bruges uden at blive opvarmet og opbevaret til natten over for bedre resultater og fortsat brug.

Denne Primrose olie er i vid udstrækning tilgængelig på indiske markeder i disse dage og kan købes som en æterisk olie. Hvis en person ønsker at gøre dette nyttigt, skal de sætte et par dråber i deres normale olie og bruge det dagligt til effektive resultater. Disse er kendt for at give fordele og forbrug af dette som supplement skal ske med tilsyn.

Pin
Send
Share
Send