Skønhed og mode

15 bedste mænds formelle bælter i de nyeste designs

Pin
Send
Share
Send


Ligesom sko, manchetknapper, slips osv. Er en vigtig del af mænds tilbehør, er bælter også lige vigtige. De fleksible bands i læder eller klud giver et komplet look til både formelle og afslappede tøj til at give deres personlighed perfektion. De formelle bælter har fået et stort marked for mænd til at benytte sig af forskellige former for priser, og de er tilgængelige i forskellige designs og mærker. Bælterne er normalt matchet med farven på skoene mændene bærer for en ultimativ kamp.

Top 15 Formelle Bælter i Seneste Design:

Som mænd finder det svært at kigge efter det bedste for deres penge, se her på vores 15 bedste herreformelle bælter i forskellige designs. Vælg din bedste fra nedenstående liste.

1. Rolling Lock Formelle Bælter til Herre:

Herreformede bælter design er ganske populære for sin blandede spænde design. Spænde af dette bælte er givet et rullende låsemønster lavet af messing, zink og rhodiumbelægning. Kenneth Cole Reaction Company's læderbælte er et af de bedste holdbare bælter at stole på.

2. Alfabetisk Vintage Formel Bælte:

Et fantastisk design fra Hermes, bæltet er et ideelt bælte til formaler. Bæltet er givet en almindelig sort tekstur, der giver et forenklet look over formaler. Bæltets spænde er angivet i alfabetisk form med bogstavet H, der står for virksomheden.

3. Strikket Simple Formel Bælte:

Fossil End har forblevet på markedet for sine fantastiske bælte design. Lignende formelle bælter til mænds design fås her et stilfuldt bælte med strikket design. Det strikkede bælte bliver derefter givet et simpelt spænde for at give et dømmende udseende til bæltet og bæreren.

4. Reverserende Pest Herre Formel Bælte:

Calvin Klein har altid givet mænd en vogue udseende af spænde design det bærer. Formelle bælter spænder design her er givet en omvendt kamp, ​​der gør det muligt at bære bæltet på fire forskellige måder. De enkle sorte bælter med et dejligt sølvspænde er en perfekt kombination til et formelt slid.

5. Flad Læder Formelle Bælter:

Et forbløffende design til læderformelle bælter blev introduceret af Calvin Klein for at tage det formelle slid til en ny standard. Bæltet har et groft tidevandsudseende med bogstaverne C og K udformet på det med et ømt spænde, som hjælper med at præge bælte design.

Se mere: Fancy Bælter

6. Bundet formalbånd:

Formelle læderbælter giver et nyt udseende til bælterne og brugeren, når de får et afgrænset design. Et design af Nautical giver et ensartet blik. Bæltet er lavet med polyesterfjær med en tonet søm ved kanterne for komfortabelt greb og et omvendt sølvspænde.

7. Dual Design Formelle Bælter:

Formelle bælter til mænd design er her lavet med to materialer for at give bæltet et nyt koncept. Det brede bælte er lavet med bomuldsstof, der er centreret med læderbælte for at gøre det mere vidunderligt. Det langvarige bælte har en stil, der er let at bære som følge af, at den har opnået den øverste position.

8. Rød Design Formel Bælte:

Et omfattende vedtagne, menneskeligt formelt læderbælte design er forsynet med en medium bredde. Bæltet er også lavet med en hård tekstur, der bærer et antik messing fremstillet spænde med navnet på firmaet Hilfiger. Det robuste bælte leveres med importeret materiale til grov og berøringsbrug.

9. Stiplede formelbælte:

Et varigt, men trendigt design i mænds formelle læderremme er lavet med et afskåret mønster. Det brune bælte i læder er fint præget med cirkulære snit for at give et trekantet design i to forskellige størrelser. Designet gør bæltet behageligt til somre med en perfekt kobling i taljen.

10. Snake Design Formel Bælte:

Et sortformet bælte, når der gives en tekstur af slangehud, giver et dramatisk kig på brugeren. Introduceret af Salvatore Farr gives en sort sort stang spænde med en kurvet flow fastgjort med et enkelt center design. Spænde er givet et logo design for dets brand awareness.

Se mere: Luksus Bælte Brands

11. Flad Bælte Formel Bælte:

Modest læderbælter, når de er fastgjort med formelle bælter spænder giver et overdådigt udseende til brugeren i formaler. Bæltet i læder gives et fladt spænde med stålmetal designet i den med et firmas logo på den. Bæltet er også givet syet kantdesign for et retificeret udseende.

12. Trio Strip Formel Bælte:

Et sortformet bælte, der passer perfekt til enhver form for bukser eller bukser, får en glat, men robust tekstur. Bæltets kant er givet små sømme, der giver et prikket udseende. Bæltets spænde er også givet en tre stål streng strimler, der giver en stærk lås i taljen.

13. Minute Plaid Formel Bælte:

Formelle læder bælter med et bjerg design er bredt vedtaget af de unge på markedet. De tykke læderbælter fås med små bokse design, der er forsynet med et præget design og et enkelt stålbælte. Bæltets tykkelse gør det behageligt at bære for hele dagen.

14. Roll over formel bælte:

Et nyt design i mænds formelle bælter kategori er lavet med læder og en grov rå tekstur på den. Bæltet fås blå ruskind læder flicks på det glatte læder bælte for at gøre det ser let funky. Det enkle bælte og to bælteholdere gør det mere avanceret til kontorer.

Se mere: Casual Bælter For Guys

15. Dalidou Formelle Bælte:

Dalidou har altid givet de bedste kvalitet bælter med et markeret design i cirkulær værktøjsform. Det sorte formelle bælte her er givet en dobbelt søm ved kanterne med en lille vision for at gøre bæltet mere bedårende. Bæltet er også givet et vidunderligt spænde med kors kors design i stål.

De formelle bælter skal være ædru og slidstærke, da de skal bruges regelmæssigt. Midjebåndene er mest foretrukne i mellem eller tykt tekstur eller bredde for at holde kanten af ​​bukserne eller bukserne fast under brug.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.

Pin
Send
Share
Send