Kost

Frugt kost plan for vægttab

Pin
Send
Share
Send


Dieting med frugt er en fremragende metode til vægttab. Frugter er de mest effektive afvænningsmidler til den menneskelige krop Du får vægtrelaterede problemer ikke kun fra at spise eller fra manglende træning. Forurening og forurenet mad udløser også fedme. Kroppen producerer fedt for at bekæmpe de giftige stoffer. Så jo mere du indtager forurenende stoffer, desto mere er fedtproduktionen i kroppen. Frugter hjælper dig med at rense kroppen og til sidst fjerne fedtopsamlingen.

Lægerne og diætisterne rådgiver at forbruge frugt, når du føler dig sultpangs. Langsomt sænker trangen, og du vil føle fuldstændighed. Men sammen med frugt kost, vil du også nødt til at forbruge mindst 10 glas vand hver dag. Hvis du kan følge frugt kosten, ville du være i stand til at reducere syv til ti pund om en uge.

Se mere: Citron Kost til vægttab

Frugt kost:

Sådan Start Frugt Kost:

Du kan starte frugtens kost med et glas lunkent vand om morgenen. Tilsæt 3 teskefulde nypresset citron og 2 teskefuld honning i vandet og bland godt. Så skal du drikke det. Dette bør fortsættes i ugen. Næsten hver frugt indeholder noget afgiftende ingrediens, så du kan prøve forskellige typer. Men du bør ikke forbruge høj mængde bananer, da det indeholder kulhydrat og kalium. Den bedste frugt er grapefrugt, da det har nedsat sukkerindhold og høj mængde fiber.

Grapefrugt virker effektivt for at rense tarmsystemet. Sammen med frugter kan du også indtage grøn te for at forbrænde kalorier. Efter glas vand, kan du starte dagen med et eller to æbler (afhængigt af størrelsen), granatæble og druer. I stedet for granatæble kan du også vælge appelsiner. Du kan også tilberede lækre frugtsalat eller frugtsaft til at bryde monotoni i at spise. Du bør prøve forskellige mønstre for at producere en bred vifte. Men du bør ikke planlægge denne diæt på længere sigt. Denne diæt bør fungere som en motivator og hjælpe dig med at fortsætte med vægttabsprogrammet.

Fremragende frugt kost til vægttab:

Lad os se, hvilken type frugt kost er bedst til vægttab hurtigt uden nogen bivirkninger.

1. Æbler:

Når du går i en frugt kost til vægttab, er æble et af de bedste til at hjælpe dig med det. Høj på fiber, det betragtes også som en superfrugt, fordi den har en hel del af de retmæssige vitaminer og mineraler. At være lav på kalorier, det er bare den ideelle frugt til at hjælpe med at slanke din talje størrelse på ingen tid. Trods alt blev de mest berømte medicinske ordsprog på æbleet ikke opfundet for ingenting!

2. Bananer:

Bananer er ikke kun så bærbare som det får, men også nemme at spise. De smager godt og er rige på fiber såvel som kalium og er dermed sunde generelt. Bananer hjælper med vægttab og er en af ​​de få frugter, der tjener som en høj kilde til vitamin B6, der er kendt for at forbedre immuniteten.

3. Blåbær:

Blåbær har gjort deres vej ind i denne frugt kost plan på grund af deres høje antioxidant niveauer. Blåbærene du har, vil også hjælpe med at bekæmpe tegnene på metabolisk syndrom, hvorved du arbejder på insulinresistens sammen med styring af kolesterolniveauerne og dermed styring af fedme og hypertension. Det er faktisk svært at tro, at en så lille frugt kan give forbløffende fordele som disse for at nævne nogle få.

4. Jordbær:

Når det kommer til at forberede frugtdiagrammer, skal du aldrig glemme at tilføje jordbær til listen. Hvorfor undrer du dig? Jordbær indeholder en høj dosis antiinflammatoriske enzymer, som selvfølgelig går langt i at fastsætte indre skader og helbredende væv, der har været skadet. Udover dette producerer de også Adiponectin og Leptin, som begge er hormoner, der hjælper med at forbrænde fedt og forbedre stofskiftet. Dette får igen dig til at tabe sig hurtigere. Fortsæt med at træne gennem din frugt kost diagram til at tabe jævnt fra din krop.

5. Kokosnød:

Kokosnødder holder dig ikke kun hydreret, men er også en god snack til at tilfredsstille dine cravings for en sød. Selvfølgelig, når du er under påvirkning af frugt kost planen for at reducere vægten, bringe hjem disse brune lækkerier. Forbruge kokosvand til forfriskning og kokosmælk til at stoppe med at gå sulten på ulige timer. Selv om det er rig på mættet fedt, er det den gode slags fedt og ikke dem, som du normalt undgår. Kokosnødder har triglycerider, som hjælper med at øge metabolismen af ​​din lever til omkring 30%, hvilket er ret mængden, når du forsøger at tabe sig.

6. Granatæble:

Granatæble er et must i din frugt kost diagram, da rig på oxidanter; det giver din krop lige det rette boost af stofskiftet, der er nødvendigt for at hjælpe dig med at tabe sig. Desuden hjælper det også med at reducere eller helt stoppe opbygningen af ​​arteriel væske og dermed nedsætte din appetit. Det øger også blodgennemstrømningen og spyler ud de toksiner, der resulterer i oppustethed.

7. Appelsiner:

Det er nu seneste nyt, at appelsiner er højt i C-vitamin og folat. Du må dog ikke erstatte en appelsin til sin saft, da næringsværdierne afviger meget. Ægte appelsiner er kendt for at være lavt på kalorieindhold og giver dig doseringen af ​​kostfiber og dens fordele, som mangler i den juice, du normalt køber fra markedet. Hold dig til ægte appelsiner, og du vil helt sikkert nyde godt af frugt kost. Lad være med at komme sent til at tilføje dette til din frugt kost til vægttab.

8. Mango:

På trods af at du er rig på sukker mere end de andre frugter, der har gjort det til listen, er mangoerne gode til dit helbred, når det reguleres og spises i moderation. Indeholder ca. 130 kalorier, vitamin A og calcium, mangoer, hvis de indgår i frugtdiagrammet, giver gode resultater i dit vægttab.

9. Papayas:

Denne frugt har sine egne frynsegoder og vil gå en god måde og få dig til at se slankere på ingen tid. Det har naturlige enzymer og antioxidanter, der hjælper med at regulere vægten af ​​din krop. En anden fordel ved frugten er, at den kan spises både rå og kogt. Papaya er en af ​​de mest fremragende frugter til vægttab. Gå og tilføj dette til din frugt kost diagram liste og få de ønskede resultater hilsen at reducere vægten.

Se mere: Ananas til vægttab kost

Drikkevarer Du kan tilføje i Frugt kost List:

Som målet med frugt kost er at afgifte din krop og reducere et par pounds, bør du ikke forbruge drikkevarer, der kommer med høje kalorier. Det bedste valg af drikkevare er vand. Du bør dog ikke give brændstof til kroppen med stor mængde væsker, specielt som elektrolyt ubalance i kroppen kan føre til livstruende problemer. Den menneskelige krop kræver 8 til 10 glas vand om dagen, hvor noget vand kommer fra fugtighedsindholdet i frugterne. Du bør også undgå alkoholiske eller koffeinholdige drikkevarer i denne periode, da det vil udløse abstinenssymptomer, hovedpine og andre problemer.

Du bør konsultere en sundhedspersonale inden du starter frugt kost. Hvis du er en gravid kvinde eller en ammende moder, så anbefales denne frugt kost ikke til dig. Hvis du lider af en eksisterende tilstand, så skal du også kontakte lægen, inden du starter frugtens kost.

Se mere: Banan Diet Plan For Vægttab Fast

Pin
Send
Share
Send