Skønhed og mode

8 Bedste Akryl Nail Art Designs

Pin
Send
Share
Send


Neglelak er langsomt fremkaldt som en meget dominerende form for accessorizing dine negle, og denne kunst er helt kreativ. Akrylgel er en meget vigtig del af neglelak og har langsomt taget op med neglelakindustrien på grund af sin evne til at dominere enhver negle kunstdesign med sine dristige farver og langvarig struktur. Akryl gel leveres i alle former og farver og er tilgængelig på næsten enhver kosmetisk butik, der gør det til et meget let tilgængeligt neglelak dekorativt materiale, som er perfekt til at skabe design til næsten alle lejligheder.

Akryl gel giver en række flotte design, der helt sikkert vil bidrage til at have en god aften til enhver begivenhed efter eget valg. Håret og ansigtet har altid været centrum for opmærksomheden for enhver dame, der gør sig klar til enhver begivenhed, men med daggry af en ny dag er neglene også blevet en meget vigtig del af tilbehøret selv. Nedenfor er de øverste akryl nail art designs for dig at vælge fra-

1. Glitter og akryl:

Disse to grundlæggende måder at skabe neglelak er faktisk en del af to samtidige måder at skabe god kunst på. glitter og akryl er perfekt til næsten enhver begivenhed, og du kan matche den med en række gode dragt. Akrylmaling er tyk og høne påført på en basisfarve, du vil helt sikkert få det bedste ud af sømkunst.

2. Leopard Print Akryl Nail Art:

Et andet stort akryl design, leopard print akryl negle kunst kræver meget mere tid at lave. Påfør en bundfarve først til dine negle for at undgå smudging og fortsæt med at lave designet. Efter færdiggørelse holde det tørt, og du vil få det bedste design til dine negle. Lange negle er ideelle til at få dette design.

3. Blomster og glitter:

Sandsynligvis den mest radikale akryl nail art design til rådighed i dag, blomster og glitter komplementere hinanden stærkt. Du skal bruge falske negle, der er længere til at hjælpe med at opnå dette design helt på grund af den rene mængde tekstur til rådighed med dette design.

4. Fransk Tip Akryl Nail Art Design:

Et andet meget radikalt design, du skal først anvende en basis gennemsigtig farve, som er en perfekt måde at opretholde et godt fnugfri miljø for dine negle på. Den franske tip er ideel til at skabe et godt akryl design og dette design er et testament til denne kendsgerning.

Se mere: Pingviner Nail Art

5. White Glitter Tips med Animal Print:

Der er en flerhed af animalske prints, der er tilgængelige som levedygtig neglelak og akrylmaling bidrager til nogle store dyre design og dette design er testamente til denne kendsgerning. De hvide glitter tips kan nemt oprettes ved hjælp af en tyk base farve, hvorefter du kan vælge mellem en række akryl negle farver for at skabe et design efter eget valg.

6. Akryl 3D Nail Art:

En meget moderne form for neglelak, tager denne negleliste kunstformen til et helt nyt niveau ved at indføre et 3D-format, som ikke mange kan fejlagtigt opnå. Vælg mellem forskellige tyk akrylfarver. Akryl 3D nagel kunst er perfekt til næsten enhver lejlighed efter eget valg.

Se mere: Polka Dots Nail Art

7. Graphiti neglelak:

Denne negleliste er et bevis på, at der er en bred vifte af akrylfarver at vælge imellem, så oplev oplevelsen af ​​at danne og finde nye designs på grund af overflod af tilgængelighed. Stinginess er ikke en faktor med acrylgel.

Se mere: Sort og hvid neglelak

8. Lysende Akryl Gel:

Lysende akrylgel er et fantastisk testamente for, at akrylgel er tilgængelig i flere former. Denne glødende gel vil tilføje en vis følelse af raffinement til hvert design, du vælger at lave.

Billedkilde: m, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Se videoen: New Nail Art 2018 The Best Nail Art Designs Compilation 2018 #3 (Juni 2021).

Загрузка...

Pin
Send
Share
Send